Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Activiteiten Hoek van Holland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Hoek van Holland dan heb je bij Flitz Events een ruime keuze aan leuke, bijzondere, creatieve, sportieve en ontspannen activiteiten. Door het grote aanbod zit er altijd iets tussen dat iedereen leuk vindt en wordt het nog lastig om slechts één activiteit te kiezen. De activiteiten zijn geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Daarnaast heeft Flitz Events ervaring met het organiseren van activiteiten voor kleine groepen van 2 personen, maar ook voor grote groepen van maar liefst 3000 personen. Dus hoe groot je groep ook is, het is bij Flitz Events altijd mogelijk om een leuke activiteit te organiseren.  Iedereen verdient een leuk uitje. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest, een kinderfeestje, een familie uitje of een uitje met een vriendengroep.

Flitz-events werkt met verschillende strandtenten samen in Hoek van Holland. Kies uit één van onze strandtenten om uw dag compleet te maken. Wilt u liever een andere strandtent die niet bij ons op de website staat vermeldt, is dat uiteraard ook mogelijk.

Top 3 activiteiten in Hoek van Holland

Hieronder onze top 3 activiteiten op het strand van Hoek van Holland, uiteraard is het ook mogelijk de uitjes te verzorgen in Hoek van Holland, zoals op uw eigen locatie of op het Malieveld of in een andere park. Bepaalde uitjes zijn ook mogelijk om in het centrum van Hoek van Holland te verzorgen, te denken aan pubquizen, citygames en gps-tochten.

Strandactiviteiten Hoek van Holland

In Hoek van Holland vind je een heel groot strand en het is een leuke en unieke locatie om een activiteit te organiseren. Daarom organiseert Flitz Events meerdere strandactiviteiten in Hoek van Holland. Je kan hier onder meer terecht om een potje tegen elkaar te beachvolleyballen, beachgolf te spelen of een zeskamp te doen, waarbij je tegen elkaar strijdt op zes onderdelen naar keuze. Je kan ook kiezen voor de Robinson Crusoe Experience, waarbij je proeven moet doen om te kunnen ontsnappen aan de kannibalen. Genoeg strandactiviteiten dus. Je hebt daarnaast ook nog een groot aanbod aan sportieve en creatieve uitjes, die Flitz Events organiseert op het strand. Dus waar je ook van houdt, er is een grote kans dat er een leuke strandactiviteit voor jou en je groep tussen zit. Kan je ondertussen ook nog eens heerlijk genieten van de zon en de zee.

Creatieve activiteiten Hoek van Holland

Een van de creatieve activiteiten die je op het strand van Hoek van Holland kan doen is een workshop zandsculpturen bouwen. Een leuke activiteit waarbij samenwerking vereist is, waardoor het een zeer geschikte activiteit is voor een bedrijfsuitje. Je maakt het zand klaar en kan daarna gaan brainstormen over het ontwerp en vervolgens een waar kunstwerk maken. Een andere leuke creatieve strandactiviteit is de workshop schilderen, waarbij je samen werkt aan één groot schilderij. Hetzelfde kan je doen tijdens de workshop graffiti spuiten. Daarnaast kan je ook kiezen uit creatieve activiteiten als het pimpen van klompen of slippers of  ga voor een workshop sieraden maken. Je vindt genoeg creatieve activiteiten, op het strand of op een andere locatie, die je uitje tot een groot succes maken.

Sportieve activiteiten Hoek van Holland

Ook vind je een groot aanbod aan sportieve activiteiten op het strand van Hoek van Holland of een andere locatie. Zo kan je dus gaan beachvolleyballen of beachgolf spelen, maar het is ook mogelijk om het originele bubbel voetbal te spelen. Hierbij moet je niet alleen de tegenstander zien te raken, maar ook elkaar. Gelukkig zorgt het zand ervoor dat je in ieder geval zacht neerkomt. Als je liever wat meer uitdaging zoekt dan kan je ook kiezen voor de workshop powerkiten. Je leert tijdens deze workshop om controle te houden over je vlieger en kan eventueel zelfs sprongen leren maken. Laat je over het zand trekken door de harde wind. Het is ook mogelijk om te Blokarten, waarbij je in een kart over het strand kan racen met behulp van de wind.

Rustige activiteiten Hoek van Holland

Voor wie liever wat rustiger aan doet tijdens het uitje kan ook kiezen voor een wat meer ontspannen activiteit als een boottocht door de grachten. Je hebt de optie om met een goedgevulde koelkast op pad te gaan en kan eventueel genieten van een lekker hapje tijdens het varen. Ook is er een zwemplateau, zodat je af en toe een frisse duik kan nemen als het erg warm is. Daarnaast is er ook een wc aan boord, zodat je met een gerust hart kan genieten van je drankjes. Een andere leuke rustige activiteit in Hoek van Holland is de workshop cocktails maken. Natuurlijk is het dan ook de bedoeling dat je ieders gemaakte cocktail gaat proeven. Of ga voor een workshop pokeren of een pubquiz show. Bij deze activiteiten kan je lekker op je stoel blijven zitten en ondertussen pokeren of vragen beantwoorden.

⭐ Top 3 Zomer Activiteiten in Hoek van Holland

Top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Hoek van Holland:

1️⃣ Robinson Crusoe (Meest populaire programma gericht op teambuilding)

2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Top 3 winter activiteiten in Hoek van Holland

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

⭐ Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem contact met ons op of bel 070-2501429