Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vliegeren Scheveningen

Wilt u graag vliegeren in Scheveningen? Vliegeren op het strand van Scheveningen is de ultieme uitdaging en staat garant voor actie en fun.

Vliegeren is op dit moment het populairste activiteiten op het strand van Scheveningen. Vliegeren is voor jong en oud een super leuke bezigheid is.

Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met vliegers & matrassen in alle soorten en maten.

Vliegeren Scheveningen is toegankelijk voor iedereen

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes! De grote vliegers voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. Ervaar de trekkracht van de vlieger en laat je voortslepen door het zand of toch maar liever een sprongetje wagen?!

Vliegeren op het strand van Scheveningen

Programma vliegeren :

  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Uitgebreide instructies van de instructeur(s)
  • Besturing vlieger of begeleiding van de instructeur
  • Vlieger trucjes leren
  • Eventueel eerste sprong met vliegeren
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop
Powerkiten Scheveningen, vliegeren scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen

Tijdsduur vliegeren :

  • 2 uur

Prijzen Scheveningen :

Groep vanaf 2 personen   : € 20,00 (aanbieding)
Groep vanaf 10 personen : € 20,00
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Beschikbaarheid:

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week.

Wilt u liever powerkiten? Meer info over powerkiten

Vraag direct offerte aan

Powerkiten en vliegeren kunnen we op verschillende locatie aanbieden, voor meer informatie of het vliegeren en powerkiten kunt u hieronder terug vinden:

Op zoek naar een GPS-tocht? Wij zorgen op verschillende locatie GPS-tochten:

Powerkiten en vliegeren is ook goed te combineren met andere activiteiten. Hieronder de meest gecombineerde activiteiten met powerkiten / vliegeren op Scheveningen:

Scheveningen

Het strand van Scheveningen is de populairste strand van Nederland. Scheveningen is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen. Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om het bedrijfsuitje en uitjes op het strand te verzorgen.

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

U kunt kiezen voor de kant en klaren beachdagen, 1 activiteit, combinatie arrangementen of een beachdag op maat. Naast het vliegeren / powerkiten in Scheveningen bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van Kijkduin en Hoek van Holland (overige locaties op aanvraag).

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Klik hier voor informatie en prijzen over het vliegeren / powerkiten!

Lees meer...