Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Uitjes Noord Holland

Ben je op zoek naar een evenementenbureau die jou volgende familiedag, teamuitje of vrijgezellenfeest kan organiseren in de provincie Noord-Holland? Dan ben je bij Flitz-Events op de juiste plek! Hoewel ons bureau is gelegen aan de haven van het Zuid-Hollandse Scheveningen, zijn wij in heel Nederland actief met het organiseren van de leukste activiteiten! Wij denken graag met je mee over de diverse opties en activiteiten die de provincie Noord-Holland te bieden heeft.

 

Noord-Holland is een perfecte omgeving om je volgende uitje te organiseren. Zo kunnen we onze strandactiviteiten ideaal aan de Noord-Hollandse kust organiseren. Denk hierbij aan powerkiten, blokarten, de Robinson Crusoe Experience of de workshop zandsculpturen maken. Tal van leuke strandactiviteiten die we op locatie in Noord-Holland voor jou kunnen organiseren! Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, familiedag-uitje of een sportdag voor school, geen opdracht is ons te gek! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

 

De leukste uitjes Noord-Holland!

Bij Flitz-Events zijn we expert op het gebied van activiteiten organiseren. Met ons brede aanbod kunnen we voor iedere doelgroep een geschikte activiteit bieden. Zoek je een uitdagende activiteit? Dan hebben we met powerkiten en blokarten twee geschikte strandactiviteiten. Wil je liever een wat rustigere activiteit doen, dan raden we je aan om de workshop zandsculpturen maken te volgen! Kortom, voldoende opties om jouw volgende uitje te laten organiseren door Flitz-Events!

Indoor activiteit Noord Holland

Op zoek naar activiteiten die binnen kunnen worden uitgevoerd? Ook daar heeft Flitz-Events een groot aanbod aan mogelijkheden. Zo kunnen we op locatie diverse spellen aanbieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van lasergamen? We bouwen je kantoor of school om tot een heuse lasergame arena! Jullie nemen het vervolgens in teams tegen elkaar op om te kijken wie de meeste punten kan verdienen. We komen op locatie om jullie te voorzien van begeleiding en uitleg, maar nemen natuurlijk ook de benodigde apparatuur mee. U hoeft dus nergens meer aan te denken!

Organiseer je volgende uitstapje Noord Holland bij Flitz-Events!

 

Boek je volgende Uitje Noord Holland bij Flitz-Events

Flitz-Events is expert op het gebied van het organiseren van evenementen en activiteiten. Bij ons staat plezier voorop. We nemen dan ook graag de wensen met je door, om jullie een onvergetelijke dag te kunnen laten beleven.

Combineren is altijd mogelijk! Zo kun je eenvoudig twee activiteiten op één dag doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten en de Robinson Crusoe Experience? Twee van onze populairste activiteiten langs de kust van Noord-Holland! Liever de activiteit combineren met een lunch, diner of en drankje naderhand? Ook dat kunnen we voor je regelen! Geef eenvoudig je wensen aan ons door, wij maken vervolgens eens strakke planning waarbij de beide activiteiten kunnen worden gecombineerd.

Geïnteresseerd geraakt? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

 

Een selectie van onze activiteiten: