Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bedrijfsuitje met overnachting

Personeelsuitje-in-Scheveningen.jpg

Om werknemers te belonen voor het harde werk, kiezen veel bedrijven bij het jaarlijkse personeelsuitje voor een activiteit in de buurt. Je hebt dan niet altijd een ruime keuze en kan dus niet altijd kiezen voor het personeelsuitje dat het beste bij het bedrijf en haar werknemers past. Ga daarom voor een personeelsuitje met overnachting, zodat je niet gebonden bent aan de locatie. Flitz Events heeft bijvoorbeeld een heel ruim aanbod aan personeelsuitjes in Zuid-Holland. Je vindt hier bijna alle activiteiten die je kan bedenken voor een personeelsuitje. Van competitieve activiteiten tot aan rustige en ontspannen uitjes en van creatieve uitjes tot aan ontdekkingstochten door de stad. Kies het personeelsuitje dat alle werknemers leuk lijkt en boek een overnachting in de buurt. Zo kijkt iedereen met een tevreden gevoel terug op het uitje en zullen de werknemers extra gemotiveerd zijn om goed hun best te doen op werk.

Personeelsuitjes in Zuid-Holland

Bij Flitz Events kan je kiezen uit creatieve workshops als schilderen, slippers maken, sieraden maken en zandsculpturen bouwen, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te gaan voor een cocktail workshop of poker workshop. Ook aan actieve uitjes heb je ruime keuze bij Flitz Events. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor Powerkiten en kan je hiervoor terecht op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland. Als je op zoek bent naar een actief uitje waar de medewerkers goed moeten samenwerken dan is wellicht de Robin Crusoe Experience een goed personeelsuitje. Hierbij moeten mensen samenwerken tijdens het uitvoeren van opdrachten. Verder zijn er nog activiteiten voor in de stad en kan je ook gaan voor een rondvaart door Den Haag of een andere stad in de buurt. Je kan kiezen om het uitje af te sluiten met een drankje in bijvoorbeeld een strandtent of te gaan barbecueën om alle indrukken van die dag na te bespreken. Ga vervolgens uitrusten in een hotel in de buurt om de volgende dag fris weer terug te keren naar huis.

Overnachten in Zuid-Holland

Flitz Events biedt evenementen aan in Scheveningen, Zandvoort, Kijkduin, Hoek van Holland, Den Haag, Noordwijk en Zwarte Pad. Je hebt hier in de buurt ook een ruime keuze aan hotels, bungalows en huisjes waar alle medewerkers terecht kunnen. Kies voor een locatie in de buurt van het uitje, zodat je er eventueel lopend of fietsend naartoe kan. Dat geeft iedereen de tijd om hun spullen uit te pakken en zich goed klaar te maken op wat er komen gaat. De voorpret begint hier al.

Personeelsuitje naar wens

Door een overnachting te boeken zorg je ervoor dat de werknemers niet alleen een personeelsuitje naar wens kunnen doen, maar zorg je ook voor de perfecte afsluiter van de dag. Door in de buurt te overnachten hoeft niemand op tijd naar huis te reizen en kan je gezamenlijk nog een borrel doen in de buurt van het hotel of in het hotel zelf. Als er specifieke wensen voor het uitje zijn dan is dat ook geen enkel probleem bij Flitz Events. Je kan bellen of geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Zo weet je waar je aan toe bent en zorg je er samen voor dat iedereen een onvergetelijke dag heeft.