Flitz-events Review
landhuis marienheuvel bovenkant
landhuis marienheuvel conference
marienheuvel meetingruimte
landhuis marienheuvel lounge

De eerste Châteauform’ locatie in Nederland!

Gelegen op amper 20 minuten van Schiphol en 35 minuten van het bruisende Amsterdamse stadsleven is ons charmante landhuis een oase van rust, verborgen in een prachtig park. Landhuis Mariënheuvel brengt een ode aan de eeuwenoude traditie van Nederlandse kunst en stijl. Het hoofdgebouw biedt een kijkje in de Gouden Eeuw van de Nederlandse schilderkunst en zorgt zo voor een vleugje 17e-eeuwse inspiratie voor uw deelnemers. De twee zijvleugels brengen u dan weer terug naar de jaren 1930 en 1960. Samen vormen deze verschillende stijlen een harmonieuze omgeving waar uw deelnemers out of the box kunnen denken en zich thuis zullen voelen.
Landhuis Mariënheuvel ligt op het idyllische Nederlandse platteland, vlakbij Amsterdam en de luchthaven, en is goed bereikbaar voor lokale en internationale teams. Het voormalige klooster is met zorg gerenoveerd zodat u hier terecht kan voor al uw meetings en opleidingen tot 70 deelnemers. 11 hightech vergaderruimtes, 67 hotelkamers, een eetzaal in de voormalige kapel, bars in retro-stijl, lounges, u vindt het hier allemaal. Historische flair en modern design komen hier samen om een unieke en inspirerende sfeer toe te voegen aan uw bedrijfsevents in het spoor van de grootste Nederlandse kunstenaars. In het omliggende park kan u genieten van de rustgevende omgeving en het aangename zeebriesje om uw outdoor workshops, pauzes of teambuildingactiviteiten helemaal af te maken.

Culinaire Verwennerij

Onze chef zorgt voor heerlijke gerechten gemaakt met lokale en seizoensgebonden producten. Laat u verrassen door zijn lichte en gezonde creaties, waarbij de mediterrane smaken op de voorgrond staan.

Seminarhuizen

De Seminarhuizen zijn prachtige historische en landelijke huizen, exclusief gewijd aan bedrijfsseminars en gemakkelijk bereikbaar vanuit de Europese metropolen. De deelnemers worden ontvangen door een gastkoppel, wat de samenhang van het team bevordert. De vergaderzalen zijn ontworpen als leefruimtes, volledig uitgerust, die uitwisselingen en reflectie buiten het kader bevorderen. Voor de absolute gemoedsrust van de organisator en de deelnemers hebben wij een all-inclusive arrangement ontwikkeld dat ALLE maaltijden omvat, alle tijd die in de vergarderruimtes wordt doorgebracht alsook zelfbedieningsdranken, activiteiten binnen en buiten en de overnachting.

Teambuilding Activiteiten

Voor de teambuilding activiteiten werken wij exclusief met onze eigen partners samen. Dit is voor meerdere (veiligheids) redenen maar ook omdat wij staan voor hoge kwaliteit, proffesionaliteit en veiligheid. Natuurlijk gaat dat in combinatie met plezier en een fijne en waardevolle tijd samen met je collega’s.

Wij bieden onder andere de volgende activiteiten aan op locatie; Mega bamboetoren maken, Expeditie Robinson, Zeskamp, Pubquiz, Klompen pimpen, IJssculpturen & Cocktail workshops. Deze worden natuurlijk uitgevoerd en gecoached door het fantastische team van Flitz Events!

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ