Flitz-events Review
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach
Inntel-Hotels-Den-Haag-receptie
Inntel-Hotels-Den-Haag-Marina-Beach-receptie
intellhotels-hotelkamer
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - Wellness Sea View kamer - hotelkamer met bubbelbad uitzicht
Inntel Hotels Den Haag Marina Beach - sfeerbeeld

Dit iconische hotel telt 13 verdiepingen en heeft een prominente positie op de kop van het Noordelijk havenhoofd. Het is de plek voor een gezonde dosis Vitamin Sea. De 224 luxe kamers bieden een prachtig uitzicht over de Noordzee, het Noorderstrand en de skyline van Den Haag. Dankzij de unieke centrale locatie aan het strand zijn sportactiviteiten, ontspanning en het centrum van Scheveningen binnen loopafstand.

Pak een moment van pure ontspanning in Spa Flow. Deze is uitgerust met een infinity pool, stoombad, sauna en een aparte ruimte voor massages en schoonheidsbehandelingen. In de zomermaanden kunt u op het terras zwemmen in het buitenzwembad, heerlijk relaxen op de ligbedden en genieten van het uitzicht op het strand en de zee. Maak uw verblijf compleet met een lunch of diner bij Bar & Brasserie Willem I. Op het menu vindt u de Inntel Hotels Originals en lokale specialiteiten.

Inntel Hotels heeft respect voor mens en milieu en draagt graag bij aan de zorg voor een gezonde planeet en mooie samenleving. Met het programma Surprisingly Sustainable werken wij naar een duurzame toekomst.

Bij Inntel Hotels bieden we ook de mogelijkheid om zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Met voldoende ruimtes beschikbaar, zijn onze locaties perfect voor brainstormsessies en vergaderingen. Als extraatje voor onze trouwe klanten hebben we een speciaal aanbod: verdien punten bij elk bezoek en geniet van cadeaus of zelfs een gratis overnachting.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Jouw meeting bij Intell Hotels?

Inntel Hotels ligt direct aan de kust van Scheveningen en is ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies en teambuildingactiviteiten. Ons team staat klaar om alle opties met je te bespreken.

Verdien beloningen!

We vinden het geweldig dat je voor Inntel Hotels kiest! Daarom hebben we een speciaal loyaliteitsprogramma voor mensen die zakelijke overnachtingen boeken bij ons. Je verdient punten voor elke keer dat je bij ons boekt, en je kunt die punten inwisselen voor allerlei leuke cadeaus of zelfs een gratis overnachting bij Inntel Hotels.

Meer informatie over onze kamers

Heb je meer details nodig over de kamers? Geen probleem! Klik op deze link om ons bestand met uitgebreide informatie te downloaden. Hier vind je alles wat je moet weten over de verschillende kamertypes, afmetingenvan de kamers, en de bijhorende voorzieningen die we aanbieden om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.