Flitz-events Review
strandrestaurant de Waterreus
Strandrestaurant de waterreus-1
De bar van Waterreus

Strandpaviljoen De Waterreus is een begrip in Scheveningen. Al decennia lang is de bekende strandtent gevestigd ter hoogte van de vuurtoren. Sinds 2016 kun je hier zelfs 365 dagen per jaar terecht: als eerste permanente strandrestaurant op Scheveningen is De Waterreus van zomer tot winter de ideale plek om een heerlijk hapje te eten en gezellig iets te drinken met uitzicht op de Noordzee. Niet voor niets werd De Waterreus in 2016 uitgeroepen tot Beste Strandpaviljoen van Nederland!

Trendy met een vleugje Scheveningen

De wintervaste locatie van De Waterreus werd in 2016 compleet nieuw ontworpen. Het strandpaviljoen combineert een stoere en strakke uitstraling van een trendy restaurant met maritieme en oud-Scheveningse elementen die het een huiselijke sfeer geven. Op het grote terras zit je beschut tegen de wind, maar heb je wel een weids uitzicht over zee. Ideaal voor zonnige herfstdagen!
Menukaart
De Waterreus werkt graag met mooie producten die echt bij het strand horen. Op de uitgebreide menukaart staan dan ook gerechten als Noordzeetong in roomboter en een Schevenings stoofpotje. De cocktailkaart nodigt uit om ’s zomers nog een extra drankje te doen op het zonnige terras. En in de wintermaanden kun je je hier na een heerlijke strandwandeling opwarmen met chocolademelk en een stukje vers gemaakte taart.
Iedere zondag ontbijtbuffet
Zondag serveert De Waterreus altijd een onbeperkt ontbijtbuffet voor jong en oud. Met diverse soorten luxe broodjes, eitjes naar wens bereid en veel soorten beleg. Genieten van een ontspannen zondagochtend met uitzicht op zee!

Reserveren bij strandrestaurant de waterreus

In het weekend en tijdens mooie zomerdagen wordt het aangeraden om te reserveren voor het restaurant.
Feestlocatie
De Waterreus is dé locatie om iets te vieren. Vrijgezellenfeest, huwelijk, bedrijfsuitje, teambuilding: op deze schitterende strandlocatie brengen ze elk feest op smaak. Met de lekkerste gerechten, workshops of iets anders. Compleet verzorgd. Kortom: het hele jaar door een feest!
Workshops
Bij De Waterreus in Scheveningen kun je terecht voor verschillende workshops die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden, zoals bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of gewoon als leuke activiteit met je vrienden. Voor iedereen is er wat wils. Zo kan je ervoor kiezen om lekker actief bezig te zijn tijdens één van de actieve workshops, waaronder surflessen, powerkiten en steptochten. Voor kinderen zijn er speciale activiteiten, zoals boerengolf op het strand. Of wil je juist iets heel anders: een workshop buikdansen? Bedenk het maar en De Waterreus organiseert het samen met Flitz Events!
Bereikbaarheid
De Waterreus staat het hele jaar op het Scheveningse strand ter hoogte van de vuurtoren. De strandtent is makkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Met de auto neem je vanaf de snelweg het beste de route richting Scheveningen Haven. Parkeren kan in de haven, of op parkeerterrein Noorderlijk Havenhoofd waar in de zomermaanden The Hague Beach Stadium staat. Ook met het openbaar vervoer is De Waterreus uitstekend te bereiken. Verschillende trams rijden vanaf Den Haag Centraal Station en Hollands Spoor richting Scheveningen, zoals lijn 1, 16 en 11 die aan de boulevard stopt. Vanaf de eindhalte van tram 11 loop je binnen vijf minuten naar De Waterreus

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ