Flitz-events Review
aan-de-koot
aan-de-koot-2
aan-de-koot-3

Welkom bij AAN DE KOOT op Scheveningen.

De naam is een knipoog natuurlijk. Naar onze Koot (d’Azur), ons Scheveningen. 

Op zoek naar een inspirerende locatie met vele mogelijkheden aan het strand? Aan de Koot is dé locatie voor vergaderingen, presentaties, lunch, borrel en diner, bedrijfsfeesten en mini festivals!

Aan de Koot beschikt over een aparte ruimte die naar wens kan worden ingericht voor besloten feesten of zakelijke bijeenkomsten. Met panoramisch uitzicht over de prachtige haven van Scheveningen. 

Het Scheveningse strand is de thuishaven van vele: de drukke stadsbewoner, de creatieve jeugd, de ontspannen surfer, de zakelijke inspireerde, allen komen samen op dit stukje zand. Aan de Koot slaan we een brug tussen de vele groepen, iedereen is welkom. Samen eten, drinken, ontmoeten, ontspannen en dansen.

Bij ons houden we het (leven) graag simpel. In drie kleuren om precies te zijn. De primaire kleuren (rood, blauw en geel) staan symbool voor eenvoudig perfectionisme. In ons eten, de huisstijl en het personeel. Deze kleuren staan voor de kracht van de eenvoud en terug naar de basis.

Aan de Koot is een liefdevolle buiging naar de Franse bistro, waar producten en smaken schitteren in eenvoud. Klassiekers op z’n Koots dus: Bon appétit.

Bij Aan de Koot voel je Den Haag. Van ’s ochtends vroeg tot middernacht. Een podium zonder blasé.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ