Landhuis de Oliphant

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Landhuis de Oliphant buitenkant
 • Landhuis de Oliphant buitenkant
 • Partycatering-Landhuis-de-Oliphant
 • Oliphant-activiteiten Rotterdam Bedrijfsuitje Rotterdam
 • Landhuis de Oliphant zalen

Landhuis de Oliphant is een monumentaal pand dat in 1591 is gebouwd in de nieuw bedijkte polder bij de nieuwe Sluis op het eiland Voorne. In 1975 werd het monument in zijn geheel verplaatst naar Charlois op Ijsselmonde. De Oliphant is zodoende een van de weinige nog bestaande kasteelachtige hofsteden uit de 16e eeuw.
Landhuis de Oliphant grenst aan het zuider-park in Rotterdam. Op onze evenementen locatie worden regelmatig bruiloften, bedrijfsfeesten, kerstborrels, vergaderingen en vele andere evenementen georganiseerd.

Ervaar de tijdloze allure van Landhuis de Oliphant, waar monumentale pracht en moderne gastvrijheid samenkomen voor onvergetelijke evenementen en feesten in het hart van Rotterdam.

Prijzen:

Lunch arrangement voor 4 uur€ 69,- incl. btw
Buffet arrangement voor 4 uur€ 85,- incl. btw
3 gangen diner voor 4 uur€ 90,- incl. btw
1 uur extra€10,00 p.p.
*Prijzen zijn excl activiteit en dranken en incl Locatie huur, dinerbuffet, kok en bediening

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Landhuis de Oliphant
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Landhuis de Oliphant
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Huur nu uw zaal bij landhuis de Oliphant

Landhuis de Oliphant heeft 5 zalen en een buiten terras bij mooi weer. In onze 2 grote zalen kan tot 60 personen gedineerd worden en tot 80 personen borrelen. Verder beschikken we over een grote mooie Franse tuin waar diverse buiten activiteiten gedaan kunnen worden. En als extra hebben we nog een gezellige zolder waar men kan borrelen en lunchen.

Onze zalen zijn afgesloten dus u kunt de zaal exclusief bij ons afhuren. Zo kunt u met uw groep ongestoord uw activiteit beleven. Landhuis de Oliphant heeft ook alles in huis om u en uw groep te voorzien van een culinaire voorziening. Er is keuze van een lunch, een 3 gangen diner en een buffet. Dit in combinatie met een activiteit naar keuze beleeft u bij ons een fantastisch groepsuitje op 1 vaste locatie. Onze arrangementen kunnen nog worden uitgebreid tegen meerprijs naar bijvoorbeeld een borrel of een vergadering vooraf. Vraag naar onze mogelijkheden en wij maken een arrangement op maat voor u.

Landhuis de Oliphant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer zijn we goed bereikbaar. Er zijn 10 parkeerplaatsen naast het Landhuis, deze zijn openbaar en gratis. Op 1 minuut lopen is er nog een groot parkeerterrein, deze is wel tegen betaling. Dus organiseert u een teamuitje, bedrijfsfeest, team building of een gezellig uitje met vrienden en familie en zoekt u een mooie locatie in Rotterdam. Dan bent u bij Landhuis de Oliphant op het juiste adres.

Uw activiteit bij Landhuis de Oliphant?

Er zijn meerdere activiteiten mogelijk bij ons op Landhuis de Oliphant. Wat dacht u van een leuke quiz, diverse spellen, workshops of sport activiteiten in onze mooie tuin.

Heeft u een leuke activiteit en weet u niet zeker of het bij ons mogelijk is neem dan even contact met ons op.

Slogan