rport-hoekvanholland
rport-strandtent
rport-beachclub-hoek-van-holland
rport-strandclub-hoekvanholland

R Port, onze gloednieuwe beachclub in Hoek van Holland met het waanzinnige uitzicht op de Nieuwe Waterweg en kleurrijke tankers. Kom binnen in een wereld waar natuur samensmelt met cultuur. De authentieke elementen en rauwe materialen uit de Rotterdamse haven laten jou thuiskomen. Of je nou komt voor een ontbijt, lunch, diner, borrel óf snack, alles is mogelijk. Wij bereiden het eten met veel enthousiasme, want als jij met een blij gevoel naar huis gaat, is onze missie geslaagd.

This is un-grillievable!

Geniet met onze grillmaster van een compleet verzorgde barbecue met knapperig vlees, verse groenten én originele halal en vegan opties, terwijl meeuwen je patatjes stelen. Life is super good.
Heb je een intolerantie of allergie? Let us know. Wij doen ons best om kruisbesmetting te voorkomen, maar kunnen dit niet garanderen. Ben je vegetarisch, vegan of wil je je eten graag halal? Laat het ons van tevoren weten, zodat wij hier rekening mee kunnen houden!

Iets te vieren? Kom naar R Port Hoek van Holland

Jouw gelegenheid op het strand vieren? Doen! Trommel je familie, vrienden of collega’s bij elkaar en geniet met zijn allen bij R Port in onze lodge en/of main met binnenplaats. Laat ze maar eens zien wat gezelligheid is. Ons terras heeft uitzicht over de Port van Rotterdam en het Hoekse strand. Geniet van een (non)-alcoholische versnapering terwijl de reusachtige Evergreen zijn weg baant door de Nieuwe Waterweg.
De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een dj of band. Onze main heeft plaats voor circa 200 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.
Bij warm weer of bij 200+ personen richten wij ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke (overkapte) buitenruimte. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en vergaderen is dit prachtige gedeelte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse bbq.
Bereikbaarheid
Grenzend aan de Nieuwe Waterweg in Hoek van Holland, naast de Beach Villa’s van Roompot ligt Beachclub R Port. Te herkennen aan de grote roestige letters bovenaan de houten pergola. Gratis parkeren kan op de grote parkeerplaats aan de Badweg. Vanuit deze parkeerplaats is er een pad aangelegd, rechtstreeks naar R Port. Dit is ongeveer 3 minuten lopen.
Hoek van Holland beschikt over enkele gehandicaptenparkeerplaatsen direct achter de strandtenten. Met een invalidekaart kan je, ook in de zomer en bij drukte, doorrijden na de slagboom. Alle parkeervakken vol? Laat je voor de deur afzetten bij R Port en zet de auto weg bij de grote parkeerplaats aan de Badweg.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam