Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Highland games

De Highland games, een eeuwenoud toernooi dat afkomstig is uit Schotland. Volgens de legende werden de eerste Highland games gehouden in de 11e eeuw. Het betreft een toernooi waarin Schotten met elkaar de strijd aangaan om te kijken wie de sterkste was. Inmiddels zijn De Highland Games bekend in veel landen. Er wordt hierin veelal gevraagd om discipline. In teams nemen jullie het tegen elkaar op in diverse Highland Games spellen. Een uniek evenement waarbij met name wordt ingespeeld op teambuilding, communicatieve vaardigheden en samenwerken. Het is dan ook een activiteit dat veelal wordt gedaan tijdens bedrijfsuitjes!

 

De Highland Games, ook wel de Schotse Spelen genoemd, is een toernooi dat vol zit met diverse activiteiten. Er wordt hier veel gevraagd van je kracht en denkvermogen. Bij Flitz-Events organiseren wij Highland Games met verschillen originele activiteiten. Ga de strijd met elkaar aan om te zien wie het beste geschikt is voor de disciplines van de Highland Games!

Highland games onderdelen

Voordat jullie aan de slag gaan om de krachten te bundelen, leggen wij kort de uitgebreide spelregels uit. Op deze manier weet je precies wat jullie te doen staat. Vervolgens vormen we de teams en dan is het aan jullie. Jullie nemen het gezamenlijk op tijdens diverse beproevingen.

Neem het tegen elkaar op in diverse minigames. Denk aan touwtrekken, katapult maken, Boomstam werpen en vele andere zware activiteiten. Wij garanderen je, na de Highland Games ben je gesloopt!

 

Meer weten over de Highland Games? Vraag gerust om advies!

 

Vergelijkbare activiteiten:

Combineer Highland games met andere activiteiten

Bij Flitz-Events is het combineren van activiteiten altijd mogelijk. Zo is het eenvoudig om Highland Games te combineren met bijvoorbeeld Powerkiten. Met Powerkiten ervaar je de krachten van de wind aan de hand van een grote vlieger. Wanneer je de vlieger goed onder controle hebt kun je vervolgens sprongen maken van soms wel 2 meter hoog! Een absolute aanrader om toe te voegen aan de Highland Games. Combineren kan gemakkelijk. Geef ons aan wat je wensen zijn, en wij maken vervolgens een mooie planning waarin we beide activiteiten kunnen samenvoegen.

 

Liever de Highland games combineren met een drankje naderhand, een lunch of een diner? Geen probleem! Bij Flitz-Events hebben we diverse mogelijkheden om jullie na of voor de activiteit te voorzien van een hapje of een drankje. Geef eenvoudig je wensen voor eten of drinken aan ons door, en wij regelen vervolgens de rest!

 

Organiseer de schotse spelen bij Flitz-Events!

De Schotse Highland Games bezorgen jullie een fantastische dag. Samen nemen jullie het tegen elkaar op in diverse Schotse spelletjes, waarbij de krachten moeten worden gebundeld om uiteindelijk het sterkste team te zijn! Het maakt de Highland Games dan ook een activiteit dat veelal wordt gedaan tijdens bedrijfsuitjes. Dit komt doordat je met deze spellen kunt werken aan de groepsdynamiek binnen je bedrijf. Natuurlijk is de activiteit ook ontzettend leuk voor familiedag uitjes of vrijgezellenfeesten.

 

Ben je geïnteresseerd geraakt? We nodigen je graag uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen!

 

Bekijk ook onze andere activiteiten: