Creatieve workshops

Creatieve workshops zijn superleuk als uitje met familie, vrienden of collega’s. Een gezellige bijeenkomst waarbij jullie aan de slag gaan iets moois, bruikbaars of ludieks te maken. De creatieve workshops van Flitz-events staan altijd onder leiding van een ervaren professional en zijn hartstikke gezellig. Er wordt heel wat afgelachen! Leuk om te doen als vriendinnen-uitje, als personeelsfeestje of vrijgezellenfeest. Of gewoon zomaar, omdat jullie zin hebben iets leuks te doen. Er is een grote en gevarieerde keuze en je kunt ze op allerlei plekken doen: in de stad of aan het strand van Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland. Kijk op de website voor alle creatieve uitjes. Flitz-events biedt ook geweldig leuke sportieve uitjes en combinaties van sportief en creatief. Stel zelf je perfecte uitje samen, al dan niet met een heerlijk diner, een borrel of uitgebreide lunch.

Top 3 Creatieve Workshops

Creatieve workshops aan het strand

Veel van onze creatieve workshops vinden plaats aan het strand, in een van de gezellige strandtenten of op het strand zelf. Een superleuke omgeving met mooi uitzicht, frisse lucht en veel mogelijkheden voor uitbreiding van je dagje uit met andere leuke activiteiten. De creatieve workshops die je kunt volgen zijn:

  • Puzzel schilderij maken
  • Pimpen van slippers, klompen of piemels
  • Sieraden maken
  • Graffiti workshop
  • Workshop schilderen
  • Cocktail workshop (ook als workshop Den Haag!)
  • Zandsculpturen maken
  • Strijdvlieger bouwen + kiteflight.

Wat ga je precies doen en hoe lang duurt een workshop? Er zijn zowel creatieve workshops Den Haag als Scheveningen, Hoek van Holland, Kijkduin en op aanvraag op andere locaties.

Creatieve Workshop puzzel schilderij maken

Een superleuke workshop die flink wat creativiteit vraagt van de deelnemers. De bedoeling is dat jullie een groot schilderij gaan maken van een foto. De foto, die je eventueel zelf kunt meebrengen, wordt eerst in stukjes geknipt. Voor elke deelnemer een stukje van de foto. Daarna gaat iedereen aan de slag met zijn of haar stukje foto en probeert de afbeelding zo goed mogelijk op doek te schilderen. Als iedereen klaar is worden alle stukjes aan elkaar gelegd waarna één groot, heel bijzonder schilderij ontstaat. Erg leuk om te doen en voor, tijdens en na de workshop is professionele begeleiding en een drankje en een hapje. Variatie op deze creatieve workshop: de kunstenares tekent op elk stukje van de puzzel vast de contouren zodat de deelnemers deze kunnen inkleuren. Ook geweldig leuk!

Deze workshop is zowel in Scheveningen als in Kijkduin en Hoek van Holland te boeken. Op aanvraag ook op andere locaties mogelijk. Eenvoudig te combineren met een heerlijke BBQ na afloop en andere leuke activiteiten. Geschikt voor teambuilding.

 

Creatieve workshop Pimpen van slippers, klompen of piemels

 

Zin om een ludieke creatieve workshop te organiseren? Ga pimpen! Slippers pimpen is hartstikke leuk als vriendinnenuitje of als vrijgezellenuitje voor de dames. Saaie slippers omtoveren tot fantastische slippers, helemaal naar je eigen smaak. Alles ligt klaar om iets geweldigs te maken: parels, bedeltjes, glitters, lintjes bloemetjes en nog veel meer leuke materialen om unieke slippers te creëren. Erg leuk om te combineren met een high tea.

Ook piemels pimpen is erg leuk, vooral ook als vrijgezellenfeestje voor de dames. Je gaat aan de gang met een piemel van gips die je mag beschilderen zodat een waar kunstwerkje ontstaat. Natuurlijk genoeg aanleiding om ontzettend te lachen met z’n allen.

Klompen pimpen is een ludieke workshop waarbij je met acrylverf in allerlei kleuren klompen omtovert tot kunstwerkjes. Je kunt de klompen daarna gebruiken als pennenbakje, bloempot en zelfs als naambordje. Er zijn allerlei voorbeelden waaraan je inspiratie kunt ontlenen.

Grote keus uit creatieve workshops Den Haag en Scheveningen

Lijkt het je leuk om zelf sieraden te maken? Schilder je graag of wil je het leren en een gezellige middag beleven met vrienden, familie of collega’s? De creatieve workshops van Flitz-events zijn supergezellig en er is voor elk wat wils. De meeste workshops duren ongeveer 2 uur. Workshops lenen zich ook uitstekend voor teambuilding. Ga je met collega’s op stap en willen jullie het team versterken dan zijn zowel creatieve als sportieve uitjes heel geschikt. Het grote voordeel van een creatief uitje is dat iedereen mee kan doen. Jong en oud, hoog en laag opgeleid en zowel mannen als vrouwen.

Bijzonder: mega vlieger bouwen!

Een erg leuke workshop is het gezamenlijk bouwen van een grote strijdvlieger. Die echt vliegt. Deze workshop is heel geschikt als teambuildingsuitje. Jullie gaan in kleine groepjes aan de slag om delen van de grote vlieger te bouwen. Maar eerst moet er natuurlijk een plan worden gemaakt en de geschikte materialen worden gekozen. Er is een professionele begeleider aanwezig die jullie helpt en er voor zorgt dat de vlieger straks ook echt zal vliegen. Een geweldige ervaring. Deze creatieve workshop is prima te combineren met lekker eten, bijvoorbeeld een BBQ op het strand.

Meer weten over de creatieve workshops Den Haag en Scheveningen van Flitz-events? Kijk op de website, reserveer jouw workshop of bel ons op voor vrijblijvende informatie.