Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Vliegeren Hoek van Holland

Vliegeren of Powerkiten Den Haag, voor uw bedrijfsuitje in Den Haag

Wilt u graag vliegeren in Hoek van Holland? Vliegeren op het strand van Hoek van Holland is de ultieme uitdaging!

Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Hoek van Holland met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten.

Vliegeren is toegankelijk voor iedereen

Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren.

We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Kan de activiteit door de weersomstandigheden niet doorgaan, dan kunt u kiezen uit de verschillende alternatieven of in overleg kosteloos annuleren.

Prijzen Vliegeren Hoek van Holland:

Groep vanaf 5 personen   : € 22,50
Groep vanaf 10 personen : € 20,-
Groep vanaf 25 personen : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15,-
Groep vanaf 70 personen : € 12,50

Hoek van Holland strand

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal.

Naast de verzorging van uw uitje, hebben voor u een strandpaviljoen in Hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal. De strandtent is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Vraag direct offerte aan