Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Kijkduin als de locatie voor je uitje

Of je het nu verwacht of niet, maar Kijkduin is minstens zo een goede plek voor het beleven van een leuk uitje als elke andere plaats langs de kust van Zuid-Holland. De activiteiten verschillen van elkaar op het gebied van onder andere leerzaamheid, avontuur, plezier en nieuwe ervaringen. Maar welke activiteiten zijn er hier dan te beleven? Dit is de top 5 van uitjes die je in Kijkduin niet mag missen.

5. Workshop graffiti spuiten

Nu kun je denken “Graffiti? Maar dat is toch helemaal niet toegestaan?”, maar hier hoef je je geen zorgen over te maken. In de workshop graffiti spuiten leer je alle ins en outs over hoe je prachtige kunstwerken kan maken met spuitbussen, in de stijl ‘van de straat’. De workshop wordt op een creatieve en vooral legale wijze gegeven. Een leuke maar ook leerzame workshop, waar je nog veel mooie dingen mee zal kunnen maken. Zolang je dit maar niet doet op de muren van de gemeentegebouwen.

Kijkduin als de locatie voor je uitje

4. Workshop dildo maken

Van het ene taboe naar het andere, maar nu eentje die je liever in de slaapkamer houdt. Letterlijk. Tijdens de workshop dildo maken leer je van verschillende materialen de meest realistische of juist fantasierijke pleziermiddelen te maken, die je volledig naar eigen wens kunt aanpassen. Deze workshop is perfect voor een alternatief vrijgezellenfeest voor de aanstaande bruid of als lucratieve vriendinnenavond. Voor deze workshop hoef je niet eens de deur uit, want het uitje wordt gewoon bij je thuis gehouden. Je vriendinnen zullen nog lang na de workshop aan je vragen hoe je erop kwam, niet serieus natuurlijk.

3. Virtual Reality Experience

Over het namaken van de realiteit gesproken. Een ander uitje dat je kan doen op een locatie naar eigen keuze heeft alles te maken met de huidige trend: de virtual reality-bril, ook wel VR-bril genoemd. Met de Virtual Reality Experience zet je zelf de VR-bril op en waan je je in een wereld die zo echt lijkt dat het net lijkt alsof je er ook daadwerkelijk rondloopt. Ga met je eigen groep op avontuur in deze digitale wereld en beleef de grootste en spannendste avonturen, zonder maar de deur uit te hoeven. Tijdens de Virtual Reality Experience is er een keuze uit meer dan vijftig verschillende ‘werelden’, waar je kan kiezen of je tegen elkaar gaat schieten, de zee induikt, zombies vermoordt of een andere activiteit gaat doen.

2. Sesamstraat Kijkduin

Dit is het perfecte uitje als je samen met kleine kinderen op pad wilt gaan. Heel even is de wereldberoemde Sesamstraat gelegen in Kijkduin, waarin je je in het enorme complex een baan lijdt in een feest der herkenning. Alle bekende figuren uit de televisieserie zijn er vertegenwoordigd en halen alles uit de kast om het je kinderen zo leuk mogelijk te maken. Dansen met Elmo, leren tellen met De Graaf, Ieniemienie helpen een outfit uit te zoeken, alles kan in de Sesamstraat.

1. Het gangenstelsel van de Widerstandweg

Op de Widerstandweg in Kijkduin kun je een zeer spannend avontuur beleven. Het complex vlakbij de boulevard van Kijkduin bestaat uit een ondergronds gangenstelsel. Ga terug in de tijd toen Nederland nog in de Tweede Wereldoorlog zat en ontdek hoe de nazi’s er alles aan probeerde te doen om de geallieerden tegen te houden ons land te bevrijden. Ideaal voor de echte avonturiers en historische helden.

Vraag direct offerte aan