Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Archery Attack Scheveningen

Archery attack Scheveningen is een nieuw en spannend spel in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van holland en nu ook te boeken bij Flitz-events. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Archery attack combineert adrenaline en spanning. Speel jij het spel tactisch of ga jij frontaal de aanval in?

Archery Attack Scheveningen is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Archery Attack Scheveningen

Archery Attack Scheveningen wordt ook wel  Shoot out, archery attack of Arrow attack genoemd. Archery attack kan op het strand, veld of zaal worden verzorgd. Het speelveld wordt met verschillende (opblaasbare) objecten opgesteld neergezet.

Aan iedere kant van het Archery Attack speelveld hebben beiden teams een target, die de tegenstander moet proberen te raken. Wanneer de tegenstander alle targets van de tegenstander heeft omgeschoten heeft u gewonnen! Uiteraard kunt u ook kiezen om alle tegenstanders uit te schakelen. Wanneer een persoon wordt geraakt door een pijl, is deze persoon uitgeschakeld voor de betreffende ronde. In het Archery Attackg veld zijn er slechts enkele pijlen zodat de spelers gedwongen worden zich over speelveld te bewegen om nieuwe pijlen te vinden.

Programma Archery attack Scheveningen

Voordat Archery Attack begint zal er een uitleg gegeven worden over het gebruik van de handboog en pijlen. Natuurlijk kunnen de deelnemers voordat het spel begint oefenen op de aanwezige targets. We zullen teams maken van 4 tot 8 personen en vervolgens kan er gekozen worden uit verschillende spelvarianten.

Prijzen Scheveningen

Vanaf 10 personen: €20,00
Vanaf 25 personen: €17,50
Vanaf 50 personen: €15.-

Tijdsduur Archery Attack Scheveningen:

2  uur

Locaties arhery Scheveningen:

ScheveningenKijkduinHoek van Holland

Archery Attack kan gemakkelijk elders (op locatie) kan worden aangeboden.

Vraag direct offerte aan