Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Archery atag Scheveningen
Archery tag scheveningen
Archery tag scheveningen
Archery a tag / Shoot out denhaag
 • Competitief
 • Actie & Spanning
 • Strategie, durf & teambuilding
 • Beleef de strijd
 • De gaafste velden

Archery attack Scheveningen is een nieuw en spannend spel in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en nu ook te boeken bij Flitz-events. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Archery attack combineert adrenaline en spanning. Speel jij het spel tactisch of ga jij frontaal de aanval in?

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Prijzen

Vanaf 10 personen€ 22,50 p.p.
Vanaf 25 personen€ 20,00 p.p.
Vanaf 50 personen€ 17,50 p.p.
Vanaf 100 personen€ 15,00 p.p.
Meer dan 100 personenVraag een offerte aan
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Archery A-Tag, BBQ, 2 uur Drankarrangement & 2 Consumpties€60,- p.p.
Archery A-Tag, BBQ & 3 Consumpties€50,- pp

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 15 p.p.
Samen met u stellen we de perfecte invulling van jullie dag samen. Combineer een van onze vele activiteiten met een lunch, BBQ, of vergadering. Wilt u alleen aansluitend een drankje? Ook dit is natuurlijk mogelijk.

Elke locatie heeft natuurlijk zijn eigen uitstraling en sfeer. Door ons brede netwerk van beachclubs en horeca locaties vinden we de ideale locatie die bij jullie wensen past. Wanneer u specifieke wensen heeft voor de horeca afname kunnen wij u in contact brengen met de juiste persoon van de des betreffende locatie zodat uw dag helemaal vlekkeloos verloopt. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw dieet wensen en allergieën.

Voorbeeldprogramma Archery tag

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13.00
Ontvangst met een lunch (optioneel)
14.00
Ontvangst gasten op strandtent
14.15
Gegenheid tot omkleden
14.30
Start van Archery tag
16.00
Einde Archery tag
16.15
Prijsuitreiking
Optioneel
16.30
Aansluitend borreluurtje
17.30
Aanvang BBQ/diner/buffet
20.00
Einde programma

Onze werkwijze

Rick Winters
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Na de duidelijke uitleg van de begeleider gelijk van start gegaan. Alsof je echt op een slachtveld bevindt. Pijlen komen totaal niet hard aan (wat je wel met paintball hebt)
Hadjar Kasmi
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Voor een kinderfeestje pijl een boogschieten geboekt voor Fatih. Hij en zijn vrienden zijn altijd al van de schietspellen geweest en nu vonden zei het in het echt nog veel leuker!
Sam Stijgman
4 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
De boog was makkelijk te gebruiken en de tijd vloog voorbij. Daarna lekker wat gaan eten bij de desbetreffende strandtent. Een top middag!
"Een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijlen! Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen!"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
DD dash MM dash JJJJ

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe
Be Robinson Crusoe
2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie Robinson in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €15,- p.p.
Populair
Powerkiten
Powerkiten
1,5 - 2 uur
2 - 500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €15,- p.p.
Zeskamp
Zeskamp
2 uur
10 - 1500

Hét uitje op maat met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt. Stel je eigen zeskamp samen uit ons brede assortiment aan spellen.

 • GRATIS PRIJSBEKER
 • 6 SPELLEN NAAR KEUZE
 • TEAMBUILDING
v.a. €15,- p.p.
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
2 uur
6 - 300

Wil je alles leren over het shaken en stirren van de lekkere traditionele cocktail? Dan is de workshop cocktails maken een must do!

 • Professionele Instructeurs
 • 3 Cocktails
 • Mix je eigen drankjes
 • Alcoholvrij mogelijk
v.a. €30,- p.p.

Archery tag Scheveningen

Aan iedere kant van het Archery Attack speelveld hebben beiden teams een target, die de tegenstander moet proberen te raken. Wanneer de tegenstander alle targets van de tegenstander heeft omgeschoten heeft u gewonnen! Uiteraard kunt u ook kiezen om alle tegenstanders uit te schakelen. Wanneer een persoon wordt geraakt door een pijl, is deze persoon uitgeschakeld voor de betreffende ronde. In het Archery Attack veld zijn er slechts enkele pijlen zodat de spelers gedwongen worden zich over speelveld te bewegen om nieuwe pijlen te vinden.

Archery Attack wordt ook wel  Shoot out, archery attack of Arrow attack genoemd. Archery attack kan op het strand, veld of zaal worden verzorgd. Het speelveld wordt met verschillende (opblaasbare) objecten opgesteld neergezet.

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Archery tag als vrijgezellenfeest

Archery tag is een leuke en unieke manier om een vrijgezellenfeest te vieren. Het is een sport waarbij spelers met pijl en boog op elkaar schieten, met behulp van speciale, zachte pijlen die speciaal zijn ontworpen voor dit spel. Het doel is om de pijlen naar de tegenstander te schieten en ze uit te schakelen, terwijl je tegelijkertijd probeert jezelf te beschermen.

Archery tag is een leuke en energieke activiteit voor zowel jonge als oude spelers, en het is een geweldige manier om het teamgeest te versterken en samen te werken. Het is ook een leuke manier om even te ontsnappen aan de alledaagse stress en het hoofd leeg te maken.

Als je op zoek bent naar een leuke en onvergetelijke manier om je vrijgezellenfeest te vieren, overweeg dan zeker om archery tag te proberen. Het is een geweldige manier om samen te lachen en te genieten terwijl je tegelijkertijd een nieuwe sport leert. Probeer het eens uit en ervaar hoe leuk het kan zijn om tegen andere spelers te strijden om de overwinning!

Archery tag Den Haag

Archery tag is een actief en spannend spel dat steeds populairder wordt in Den Haag. Het is een soort van boogschieten, maar dan op een veilige manier en met speciale foam pijlen. Het doel van het spel is om de tegenstander te raken met de pijlen of om bepaalde doelen te behalen. Het spel wordt gespeeld op een speciale arena met barrières en obstakels, zodat spelers zich kunnen verstoppen en strategieën kunnen bedenken om te winnen.

Flitz-events biedt verschillende archery tag arrangementen aan in Den Haag, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld een archery tag feestje organiseren voor vrienden of een teambuilding activiteit doen met je collega’s. Het is een leuke manier om te ontspannen en tegelijkertijd iets actiefs te doen. Als je geïnteresseerd bent in archery tag Den Haag, neem dan gerust contact op met Flitz-events voor meer informatie.

Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp