Archery Tag Scheveningen

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

archery tag Scheveningen
 • archery tag Scheveningen
 • archery tag op het strand
 • archery taggen
 • archery tag kijkduin

Archery attack Scheveningen is een nieuw en spannend spel in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland en nu ook te boeken bij Flitz-events. Heel veel actie, spanning en adrenaline zonder blauwe plekken op te lopen! Archery attack combineert adrenaline en spanning. Speel jij het spel tactisch of ga jij frontaal de aanval in?

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 22,50 p.p.
Vanaf 25 personen€ 20,- p.p.
Vanaf 50 personen€ 17,50 p.p.
Vanaf 100 personen€ 15,- p.p.
Meer dan 100 personenVraag een offerte aan
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Archery Tag Scheveningen
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Archery Tag Scheveningen
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Archery tag Scheveningen

Aan iedere kant van het Archery Attack speelveld hebben beiden teams een target, die de tegenstander moet proberen te raken. Wanneer de tegenstander alle targets van de tegenstander heeft omgeschoten heeft u gewonnen! Uiteraard kunt u ook kiezen om alle tegenstanders uit te schakelen. Wanneer een persoon wordt geraakt door een pijl, is deze persoon uitgeschakeld voor de betreffende ronde. In het Archery Attack veld zijn er slechts enkele pijlen zodat de spelers gedwongen worden zich over speelveld te bewegen om nieuwe pijlen te vinden.

Archery Attack wordt ook wel  Shoot out, archery attack of Arrow attack genoemd. Archery attack kan op het strand, veld of zaal worden verzorgd. Het speelveld wordt met verschillende (opblaasbare) objecten opgesteld neergezet.

Archery Attack is een nieuwe activiteit en is het beste te omschrijven als paintball , maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops zo kan het spel veilig gespeeld worden maar toch spannend. Om het gezicht te beschermen werken we paintball maskers.  De intensiteit van dit uitje kunnen we aanpassen op maat van jullie groep. Geschikt dus voor iedereen die van avontuur houdt. Archery Attack is een ideale activiteit op een vrijgezellenfeest, teamuitje, bedrijfsuitje, sportdag of teambuilding.

Archery tag als vrijgezellenfeest

Archery tag is een leuke en unieke manier om een vrijgezellenfeest te vieren. Het is een sport waarbij spelers met pijl en boog op elkaar schieten, met behulp van speciale, zachte pijlen die speciaal zijn ontworpen voor dit spel. Het doel is om de pijlen naar de tegenstander te schieten en ze uit te schakelen, terwijl je tegelijkertijd probeert jezelf te beschermen.

Archery tag is een leuke en energieke activiteit voor zowel jonge als oude spelers, en het is een geweldige manier om het teamgeest te versterken en samen te werken. Het is ook een leuke manier om even te ontsnappen aan de alledaagse stress en het hoofd leeg te maken.

Als je op zoek bent naar een leuke en onvergetelijke manier om je vrijgezellenfeest te vieren, overweeg dan zeker om archery tag te proberen. Het is een geweldige manier om samen te lachen en te genieten terwijl je tegelijkertijd een nieuwe sport leert. Probeer het eens uit en ervaar hoe leuk het kan zijn om tegen andere spelers te strijden om de overwinning!

Archery tag Den Haag

Archery tag is een actief en spannend spel dat steeds populairder wordt in Den Haag. Het is een soort van boogschieten, maar dan op een veilige manier en met speciale foam pijlen. Het doel van het spel is om de tegenstander te raken met de pijlen of om bepaalde doelen te behalen. Het spel wordt gespeeld op een speciale arena met barrières en obstakels, zodat spelers zich kunnen verstoppen en strategieën kunnen bedenken om te winnen.

Flitz-events biedt verschillende archery tag arrangementen aan in Den Haag, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Zo kun je bijvoorbeeld een archery tag feestje organiseren voor vrienden of een teambuilding activiteit doen met je collega’s. Het is een leuke manier om te ontspannen en tegelijkertijd iets actiefs te doen. Als je geïnteresseerd bent in archery tag Den Haag, neem dan gerust contact op met Flitz-events voor meer informatie.

Slogan