Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Indoor Activiteiten

Indoor Activiteiten
Indoor Activiteiten

Het is helaas niet elke dag mooi weer, waardoor je niet altijd buiten van het zonnetje kan genieten. Gelukkig is het ook mogelijk om je op regenachtige en grauw dagen te vermaken. Juist op zulke dagen is het goed om iets leuks te doen, zodat je humeur meteen verbetert. Voor een vrienden- of familie uitje, personeelsuitje of kinderfeestje kan je bij Flitz Events daarom ook terecht voor verschillende indoor activiteiten. Als je jarig bent in de winter dan wil je het feest niet een halfjaar uitstellen tot er mooi weer op komst is. Gelukkig is er een groot aanbod aan binnen activiteiten en heb je zelfs activiteiten met een speciaal winterthema. Zo zorg je ook tijdens de koude wintermaanden voor een leuk uitje voor familie, vrienden of collega’s. 

De Winterspelen

Waan je in Oostenrijk op wintersport tijdens de Winterspelen bij Flitz Events. Op een mooie locatie is een ski dorp gebouwd waar je met vrienden of familie Après-ski spellen kan spelen, waaronder langlaufen, het vangen van een ijspegel en bierpullen schuiven. Je wordt ontvangen met warme chocolademelk of glühwein om in de sfeer te komen. Vervolgens verdelen skileraren je op in teams en kan je tegen elkaar gaan strijden om de titel Après-ski koning of koningin. Samenwerking is tijdens deze activiteit erg belangrijk, dus ook voor een personeelsuitje zijn de Winterspelen uitermate geschikt. Op wintersport gaan is heel prijzig en met de Winterspelen heb je een leuk en een stuk goedkoper alternatief.

Winterse activiteit

Een andere activiteit met een winterthema is bijvoorbeeld de workshop ijssculpturen maken. Je krijgt een blok ijs, wat materiaal en uitleg van ervaren instructeurs. Vervolgens moet jij proberen om van een blok ijs een mooi kunstwerk te maken. Wereldwijd zijn er maar weinigen die deze vaardigheid goed onder de knie hebben, dus het is een goede test of jij daar een van bent. Kies met een groep een thema en werk samen aan een mooi ijssculptuur. De workshop is meteen een goede test op het gebied van samenwerking, communicatie, creativiteit en planning.

Binnen activiteiten

Ook buiten de winter om is het mogelijk om te kiezen voor binnen activiteiten. Het is ook in de zomer mogelijk dat het slecht weer is. Daarnaast zijn er nou eenmaal ook veel leuke activiteiten die je echt binnen moet uitvoeren. Een goed voorbeeld van een leuke binnen activiteit is een workshop cocktails maken. Kies samen een aantal ingrediënten uit en ga de strijd met elkaar aan om de lekkerste cocktail. Het leuke is dat je uiteraard zelf moet kunnen oordelen of het gelukt is. Een andere workshop die veel binnen gedaan wordt is de workshop pokeren. Leer van ervaren instructeurs hoe je als een professional pokert en kijk of je kan zien wanneer de anderen bluffen. Er zijn een gastheer, professionele dealers, croupiers, pokerchips en natuurlijk prijzen voor de winnaars.

De Pubquiz Show

Een andere leuke indoor activiteit is de Pubquiz Show. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams en beantwoord je vragen over allerlei onderwerpen. Ga de strijd met elkaar aan en zie welk team het slimste is. Alleen dat team gaat naar huis met de felbegeerde beker en natuurlijk met de eer. Dat team heeft daarnaast het recht om net zo lang te blijven opscheppen over hun slimheid, totdat ze van de troon gestoten worden. De Pubquiz Show wordt geleid door een professionele quizmaster en de vragen gaan over allerlei onderwerpen. Het is in overleg ook mogelijk om de vragen toe te spitsen op jullie groep, zodat de Pubquiz Show een persoonlijk tintje krijgt. Je krijgt vragen, audiofilmpjes en videofragmenten, waardoor je de hele show geboeid blijft. Het is ook mogelijk om een Pubquiz Show te doen, die is gebaseerd op het tv-programma ‘Ik hou van Holland’. Je wordt gegarandeerd 2,5 uur vermaakt en kan ondertussen gezellig praten met je teamgenoten.

Indoor activiteit met eten en drinken na

Zo vind je bij Flitz Events dus heel veel activiteiten voor binnen. Dus ook op een minder goede dag is het mogelijk om een leuke dag te beleven. Kies een van de vele binnen activiteiten, vraag vrijblijvend een offerte aan en zie wat de mogelijkheden zijn. Het is eventueel mogelijk om in overleg een activiteit aan te passen naar jouw wensen. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd een goed idee om na een indoor activiteit de dag goed af te sluiten met een drankarrangement of dinerarrangement. Zo heb je de mogelijkheid om na te praten over alles wat je die dag hebt gedaan en zorg je ervoor dat de gezelligheid nog langer duurt. Ook hiervoor heb je genoeg mogelijkheden en kan je ervoor kiezen om lekker warm binnen in een restaurant te zitten.

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. In Nederland zijn de afstanden erg klein en je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag.

Top 3 Activiteiten in Den Haag

Top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag:

🌴 Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!)

💨 Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)

⚽ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)

Top 3 Winter Activiteiten in Den Haag

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Top 3 Indoor Activiteiten

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! )

2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg)

3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Vragen over onze activiteiten? (of over iets anders)

Neem HIER contact met ons op of bel 070-2501429