Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Party boot Den Haag

Stap aan boord in de party boot van Flitz-Events, die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag.  Terwijl u samen met de gasten geniet van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Wanneer u wilt feesten, loungen, borrelen en genieten, biedt Flitz-Events alles wat u zoekt. De veelzijdige boot, ook wel ‘’ De Roasted pinda’’ genoemd, beschikt over een toilet, zwemtrap, koelkast, een goede geluidsinstallatie en bluetooth.  De schipper vaart u vakkundig door de prachtige grachten van Den Haag. Er zijn diverse mogelijkheden bij het kiezen van de locatie voor de rondvaart met de party boot. Het centrum van Den Haag, of haar badplaats, Scheveningen.

Deze boot is geschikt voor maximaal 12 personen.

Namens de bemanning en de kapitein van onze partyboot heten wij u alvast welkom en hopen wij ons snel te mogen ontmoeten.

Party boot in Den haag op maat?

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

  • Samen stellen wij uw rondvaart samen.
  • Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen
  • Combinatie arrangementen
  • Kies uw eigen opstap plaats en eindplek

Kies één van onze rondvaarten in Den haag: