Flitz-events Review
Zeezicht-buiten
Zeezicht-buiten-2
Zeezicht-buiten-3

Beachclub Zeezicht is al meer dan 45 jaar een begrip op de boulevard van Scheveningen. Zeezicht vind je direct aan de rechterkant van De Pier en is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto. Met een parkeergarage voor de deur, stap je uit de auto, zo de beachclub in. Reserveren van deze plekken is mogelijk, zodat je onbezorgd naar het strand kan komen met de auto. De halte voor het openbaar vervoer bevindt zich enkel op 3 minuten loopafstand, ideaal voor iedereen!

Zeezicht is een perfecte locatie voor het ontvangen van intieme tot grote groepen. Ze hebben een rijke ervaring op het gebied van zakelijke evenementen/bijeenkomsten, vergaderingen, privé en feestelijke vieringen, vrijgezellenfeesten en babyshowers. Je kan Zeezicht bijvoorbeeld boeken als locatie voor een vergadering op het strand, een gezellige bedrijfsborrel, verjaardag of voor misschien wel een vriendendag. Zeezicht bevindt zich op het strand, hierdoor is het een perfecte locatie in combinatie met de activiteiten van Flitz Events.

Een warm terras en entertainment

Zeezicht kenmerkt zich door een ruim opgezet terras waar je een mix kan vinden van luxe lounge banken en tafels, ieder voorzien van een vuurtje wat het terras in de avond verwarmd en vooral een mooie sfeer geeft. Met de pastel blauw, wit en antraciet kleuren heeft zeezicht een moderne look en strakke look, maar je ervaart ook bohemian sferen door het rotan meubilair en verschillende planten op het terras. Bij Zeezicht houden ze van goede muziek, in het weekend is dan ook vrijwel altijd een DJ te vinden die draait vanuit de Studio Pizza Club, een DJ-booth container op het terras. Terwijl gasten genieten tot in de late uurtjes op het terras van een heerlijke cocktail, bewegen ze mee op de beat van de muziek. Op Zeezicht wordt beachy elektronische muziek gedraaid, met een housebeat. Een zwoele bas is geliefd bij Zeezicht. Voorkeur voor een bepaalde DJ? Ze werken samen met verschillende DJ’s uit binnen- en buitenland, maar in overleg kan hier ook een DJ draaien naar keuze voor uw event.

Een culinaire beleving

De kaart van Zeezicht is erg divers, van vleesgerechten tot vegetarische gerechten en specialiteiten als visgerechten. Voor groepen is het mogelijk om gebruik te maken van een a-la-carte keuzemenu, maar ze kunnen ook verschillende (luxe) buffetten aanbieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een BBQ-buffet met diverse echte zomerse barbecue gerechten. Zeezicht is geschikt voor het houden van een ontbijt, lunch, brunch, borrel en diner. Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende drank arrangementen af te nemen. Is er een druk programma en zoek je een locatie voor een pauze met een drankje? Ook daarvoor is Zeezicht uitermate geschikt, ze staan bekend om hun snelle service en hebben ervaring met piekmomenten en grote groepen serveren.

Flexibel en weerbestendig

Met slecht weer de bijenkomst cancelen? Niet bij Zeezicht, ook met minder goed of slecht weer is Zeezicht een geschikte locatie voor het hosten van jouw partij, feest of bijeenkomst. De beachclub beschikt over een overdekt gedeelte dat zelfs met een heftige storm geschikt is, daarnaast is het een flexibele beachclub, dat betekent dat vrijwel alles mogelijk is. Van uitbreidingen op het strand, extra overkappingen tot extra bars plaatsen.

Op zoek naar een feestje? Vind het bij zeezicht!

Wat Zeezicht ook uniek maakt is hun toevoeging van de Pizza Club. Pizza Club bevindt zich naast Zeezicht en staat bekend om de verschillende feesten die hier gegeven worden. Het is een intieme beachclub in een beachclub! Zo kan je na het dinner doorstromen naar de Pizza Club voor een feestje, met een eigen DJ booth en bar is succes gegarandeerd. In de Pizza Club kunnen er rond de 150-200 personen ontvangen worden, dit kan in overleg uitgebreid worden met het terras op het strand.

Pizza Club is het jongere broertje van Zeezicht, alles is hier net iets anders. De tent kenmerkt zich door de felle kleuren en oranje kleur. Je vind street-art elementen en de cocktails worden hier in overvloed geschonken. Bij pizza club kan je altijd genieten van een dansje met een pizza in je hand.

Ga naar de website van zeezicht: www.zeezicht.nl

Ga naar de instragram van zeezicht: https://www.instagram.com/zeezicht_beachclub/

Ga naar de website van Pizza Club: https://www.pizza-club.nl/

Ga naar de instagram van Pizza Club: https://www.instagram.com/pizzza.club/

Luister naar de muziek van Zeezicht & Pizza Club: https://soundcloud.com/studiopizzaclub

"*" geeft vereiste velden aan

Naam