Flitz-events Review
Beachclub Royal hoek van holland
Beachclub Royal Hoek van Holland
Hoek van Holland

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in Beach club Royal in hoek van holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken, namelijk Beachclub Royal.
De strandtent is uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering.

Na vorig jaar te zijn verkozen tot het meest sfeervolle strandpaviljoen is Beachclub Royal dit jaar het beste strandpaviljoen van Nederland!

Beachclub Royal ligt direct aan het brede strand van Hoek van Holland. Een echte beachclub met een groot terras, restaurant, business lounge, kinderparadijs en een capaciteit voor 4500 gasten. Een groot overdekt en verwarmd terras speciaal voor de wat minder mooie dagen.

De zomermaanden is Beachclub Royal

Tijdens de zomermaanden is Beachclub Royal met zijn stijlvolle terras en ligbedden “The place to be” voor de echte zonaanbidder. Echte palmen, zand, lounge-seats, vriendelijk personeel en bediening op de hele beachclub zorgt voor het ultieme tropische relax gevoel!

Voor onze zakelijke klanten die in alle rust willen vergaderen is er een business lounge.

Royal is, mede door zijn ligging, uitermate geschikt voor een breed scala aan evenementen. Van kleinere bedrijfsuitjes tot grote buitenevenementen met live muziek en grote podia. De ruime parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid maken Beachclub Royal tot een unieke evenementenlocatie direct op het strand.

Ons grote terras is deels overdekt en verwarmd maar kan wanneer het weer het maar even toelaat snel tot ‘open lucht’ terras worden omgetoverd.

Door de samenwerking met diverse organisaties kan Beachclub Royal je een breed assortiment van mogelijkheden aanbieden. Van workshop tot compleet verzorgd mega strandfeest. Wij hebben een groot aantal arrangementen beschikbaar zowel voor particulier als bedrijven.

Bedrijfsuitjes, feesten & partijen

Je wilt met jouw feest een onvergetelijke indruk achter laten? Laten wij dat nou tot in de puntjes voor je kunnen regelen! Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, verloving of zomaar een feest, het wordt gegarandeerd een succes!

In samenwerking met Flitz-events kunnen we een geweldige dag voor u verzorgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam