Leuke uitjes met slecht weer

Avatar medewerker Milan Laroes
juli 20, 2024

In Nederland is het helaas vaak slechter weer dan we zouden willen, maar dat betekent niet dat jullie plannen in het water moeten vallen! Gelukkig zijn er tal van leuke uitjes die perfect zijn tijdens dagen met slecht weer een veel regen. Denk bijvoorbeeld aan overdekte uitjes zoals pubquizzen, lasergamen en indoor escape rooms. In deze blog benoemen we de 5 leukste uitjes voor dag waar het weer tegen zit. 

De leukste overdekte uitjes 

In de wintermaanden en tijdens dagen waar het alleen maar regent is het heerlijk om binnen te blijven en te genieten van gezellige activiteiten. En hoewel het weer misschien niet meewerkt, zijn er gelukkig genoeg leuke overdekte uitjes om van te genieten. We voorzien je dan ook graag van inspiratie en delen onze 5 favoriete indoor-activiteiten. 

1 – Indoor lasergamen

Stap in de wereld van spanning en sensatie met indoor lasergamen! Gewapend met een lasergun ga je de strijd aan met je vrienden in een duistere arena vol obstakels. Kruip in de rol van een echte soldaat en werk samen met je team om de vijand te verslaan. Met knipperende lichten, rookmachines en opzwepende muziek wordt het een enerverende beleving die je niet snel zult vergeten. Stap in de lasergame arena en kroon jezelf tot de scherpschutter van de middag. 

2 – De pubquiz

Test je kennis en vermaak jezelf met een gezellige pubquiz! Neem plaats in een knusse kroeg en laat je hersenen kraken over uiteenlopende onderwerpen, van geschiedenis en wetenschap tot popcultuur en sport. En vergeet de muziekronde niet! Werk samen met je vrienden om de moeilijkste vragen te beantwoorden en strijd om de felbegeerde titel van pubquizkampioen. Met een mix van uitdagende vragen, grappige trivia en een gezellige sfeer is de pubquiz een gegarandeerd succes voor een avond vol plezier en gezelligheid.

3 – Workshop pokeren 

Leer de fijne kneepjes van het pokerspel tijdens een spannende workshop pokeren! Onder begeleiding van een ervaren pokerspeler krijg je de kans om de basisregels van Texas Hold’em te leren en je strategie te verbeteren. Ontdek hoe je je pokerface kunt beheersen, leer hoe je de kaarten moet lezen en krijg inzicht in de psychologie achter het spel. En met een kleine inzet per persoon maak je van de workshop ook gelijk een gezellige en spannende avond met je vrienden of collega’s!

4 – Escape rooms 

Betreed een ruimte vol raadsels en uitdagingen in een spannende escape room! Sluit jezelf op in een thematisch ingerichte kamer en werk samen met je vrienden om puzzels op te lossen, raadsels te kraken en codes te ontcijferen voordat de tijd om is. Laat je onderdompelen in een meeslepend verhaal en gebruik je creativiteit en teamwork om te ontsnappen voordat het te laat is. Met verborgen aanwijzingen, ingenieuze puzzels en een race tegen de klok is een escape room een spannend avontuur dat je niet mag missen!

5 – Oud Hollandse spellenmiddag

Van kroegspellen tot spellen die je vroeger speelde bij opa en oma, bij Flitz-Events ontdek je een ruim aanbod aan Oud Hollandse spelletjes die je kunt huren! Ideaal voor een bedrijfsuitje, familiedag of andere activiteit waarbij je met verschillende leeftijden samen bent. Of natuurlijk wanneer je een gezellige dag organiseert met je kids! Denk aan zaklopen, sjoelen, ganzenbord, blikgooien en nog veel meer klassieke spellen die garant staan voor plezier en nostalgie.

De leukste uitjes met slecht weer vind je bij Flitz-Events

Met een ruim assortiment aan unieke activiteiten en leerzame workshops kunnen wij altijd voor een onvergetelijke dag zorgen. Ongeacht het weer! Of het nu regent, stormt of sneeuwt, wij hebben indoor- en overdekte activiteiten die perfect zijn om te genieten met vrienden, familie of collega’s. Van spannende escape rooms en indoor lasergamen tot creatieve workshops en smakelijke proeverijen, je vindt hier altijd wat je zoekt.

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.