Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Klassenuitje

De leukste klassenuitjes organiseer je bij Flitz-Events. Op het strand van Scheveningen ontdek je de leukste activiteiten voor jouw klas! Wij organiseren diverse creatieve en sportieve uitjes aan het strand. Ideaal voor een sportdag voor school. Flitz-Events stelt uw wensen samen, om aan de hand van professionele begeleiding een klassenuitje te organiseren waarover de leerlingen nog lang zullen napraten.

 

Werk aan de teambuilding van de klas door een compleet verzorgde activiteit te laten organiseren. Flitz-Events stelt op basis van jouw wensen een sport- of spelletjes dag op het strand samen. De leeftijd van de klas maakt niet uit, we hebben voor iedere leeftijdsgroep voldoende mogelijkheden om tot een onvergetelijke dag te komen.

Klassenuitje in de vorm van een sportdag

Met diverse sportieve activiteiten hebben wij een breed aanbod aan mogelijkheden om een sportdag te organiseren. Ongeacht de leeftijd hebben wij verschillende activiteiten. We horen dan ook graag je wensen, zodat we een voorbeeld sportdag kunnen uitwerken. Zorg voor een sportieve dag vol leuke en originele spellen. Kies daarom voor Flitz-Events.

Een mooiere locatie dan het strand van Scheveningen is er niet!

 

Organiseer je introductiedag bij Flitz-Events

De eerste dag op school met nieuwe leerlingen om je heen. Een spannende dag waarbij er veel op je afkomt. Flitz-Events zorgt ervoor dat deze introductiedag binnen korte tijd een onvergetelijke dag wordt. Samen met jou nemen we de wensen door, om uiteindelijk een dag vol activiteiten te kunnen organiseren. Wil je liever de nadruk leggen op teambuilding? Of kies je liever voor een ongedwongen kennismaking? Laat het ons weten. Zo bezorgen wij jullie een introductiedag waar nog lang over zal worden nagepraat.

 

Een kleine selectie van onze activiteiten

Bij Flitz-Events hebben wij een breed aanbod aan diverse activiteiten die uitermate geschikt zijn voor een klassenuitje. We nemen je graag mee langs een aantal van onze geselecteerde uitjes:

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen? Of vraag een offerte aan om een voorbeeldprogramma te ontvangen.

 

Wie weet tot snel op het strand van Scheveningen!

Bekijk ook onze andere activiteiten: