Gave Bedrijfsuitjes met Flitz Events

Avatar medewerker Milan Laroes
juli 16, 2024
10 min

Bent u op zoek naar unieke en gave bedrijfsuitjes? Flitz Events biedt een breed scala aan gave bedrijfsuitjes die u en uw team nooit zullen vergeten. Of u nu op zoek bent naar avontuur, een teambuilding-ervaring of gewoon iets om te lachen, wij hebben de perfecte activiteit voor u. Hier zijn vijf van onze meest unieke en spannende aanbiedingen:

 

1. VR Diner Game La casa De dinero:

Stap in de wereld van de populaire show La Casa De Dinero met deze unieke Virtual Reality (VR). Het combineert de sensatie van een virtuele realiteit met een heerlijk diner, wat resulteert in een onvergetelijke ervaring voor jou en je team.

Gave Bedrijfsuitjes - La casa de dinero

Een meeslepende VR-ervaring

De VR Diner Game La Casa De Dinero dompelt je onder in een virtuele wereld waarin je samen met je team een missie volbrengt. Je wordt omringd door de spannende omgeving van La Casa De Dinero en krijgt uitdagende opdrachten die je moet voltooien. Het voelt alsof je echt in de show bent en deel uitmaakt van het avontuur.

Teamwerk en communicatie

Tijdens deze VR Diner Game is teamwerk en communicatie essentieel. Je zult nauw moeten samenwerken met je collega’s om de puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en de missie succesvol te volbrengen. Het bevordert de samenwerking, versterkt de band tussen teamleden en zorgt voor een gezamenlijke ervaring die nog lang herinnerd zal worden.

 

2. Branding Raften:

Stap in de wereld van avontuur en ervaar het plezier en de uitdaging van raften op de branding. Branding Raften is een geweldige manier om samenwerking en teamspirit te bevorderen, terwijl je tegelijkertijd een geweldige tijd hebt met je collega’s.

Gave Bedrijfsuitjes - Branding raften

Een adrenaline-gevulde ervaring

Branding Raften biedt een adrenaline-gevulde ervaring op het water. Je trotseert de golven en werkt samen met je team om de branding te bedwingen. Het vergt coördinatie, communicatie en vertrouwen om de juiste golven te pakken en de raft in de juiste richting te sturen. Het is een opwindende activiteit die zorgt voor een onvergetelijke teamervaring.

Samenwerking en teamspirit

Branding Raften is een activiteit die samenwerking en teamspirit bevordert. Je zult als team moeten samenwerken om de raft onder controle te houden en de golven te overwinnen. Het vereist goede communicatie en het vermogen om samen te werken onder druk. Door deze uitdagingen samen te overwinnen, bouw je vertrouwen en versterk je de band tussen collega’s.

Plezier en avontuur

Naast het bevorderen van teamwork, is Branding Raften ook gewoon ontzettend leuk! Je zult genieten van het gevoel van opwinding terwijl je de golven bedwingt en de sensatie van het varen op het water. Het is een avontuurlijke activiteit die zorgt voor veel plezier en lachende gezichten.

Professionele begeleiding

Bij Flitz Events zorgen we ervoor dat je Branding Raften in goede handen is. Onze professionele instructeurs begeleiden je tijdens de activiteit en zorgen voor een veilige en plezierige ervaring. Ze geven je instructies en tips om het meeste uit je rafting avontuur te halen.

 

3. Hackathon:

Stap in de wereld van technologie en test je probleemoplossende vaardigheden tijdens deze spannende en competitieve activiteit. Een Hackathon is een geweldige manier om creatief denken en samenwerking te bevorderen, terwijl teams tegen elkaar strijden om technische uitdagingen op te lossen.

Gave Bedrijfsuitjes - Hackathon

Technische uitdagingen aangaan

Tijdens de Hackathon worden teams uitgedaagd om technische problemen op te lossen binnen een bepaalde tijdslimiet. Het kan gaan om softwareontwikkeling, datananalyse, cybersecurity, of andere technische vraagstukken. Het is een geweldige gelegenheid om je vaardigheden te testen, nieuwe ideeën te ontdekken en innovatieve oplossingen te bedenken.

Creatief denken en samenwerken

Een Hackathon stimuleert creatief denken en samenwerking binnen teams. Je werkt samen met je collega’s om uitdagende problemen aan te pakken en nieuwe oplossingen te bedenken. Het bevordert out-of-the-box denken, het delen van kennis en het benutten van elkaars sterke punten. Samenwerkend aan een gemeenschappelijk doel ontstaat er een gevoel van teamgeest en vindingrijkheid.

Spannende competitie

Naast het bevorderen van samenwerking, voegt de competitieve element van de Hackathon een extra dimensie toe aan de activiteit. Teams strijden tegen elkaar om de beste oplossingen te vinden en worden beoordeeld op basis van creativiteit, efficiëntie en effectiviteit. Het zorgt voor een spannende en stimulerende sfeer waarin teams het beste uit zichzelf halen.

 

4. Escape the City:

Stap in de wereld van ontsnappingskamers, maar dan in de hele stad! Escape the City is een unieke activiteit die de spanning en uitdaging van een ontsnappingskamer combineert met een leuke en boeiende stadsverkenning.

Gave Bedrijfsuitjes - Escape the city

Een avontuurlijke stadsverkenning

Tijdens Escape the City worden teams uitgedaagd om puzzels op te lossen, aanwijzingen te volgen en raadsels te kraken in de hele stad. Het is een avontuurlijke stadsverkenning waarbij je samen met je collega’s op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en geheime locaties. Het is een geweldige manier om de stad op een interactieve en boeiende manier te ontdekken.

Spanning en uitdaging

Net als bij een traditionele ontsnappingskamer, draait Escape the City om spanning en uitdaging. Je hebt een beperkte tijd om alle puzzels op te lossen en de mysteries te ontrafelen. Het vereist teamwork, communicatie en logisch denken om succesvol te zijn. Het is een activiteit die zowel je mentale als fysieke vaardigheden op de proef stelt.

Samenwerking en teambuilding

Escape the City bevordert samenwerking en teambuilding binnen teams. Je zult moeten samenwerken, informatie delen en elkaars sterke punten benutten om de uitdagingen het hoofd te bieden. Het versterkt de band tussen collega’s, verbetert de communicatie en creëert een gevoel van voldoening wanneer je als team succesvol ontsnapt uit de stad.

 

5. Cocktail Workshop:

Stap in de wereld van mixologie en leer hoe je de perfecte cocktail maakt in deze leuke en interactieve workshop. De Cocktail Workshop is niet alleen een geweldige manier om iets nieuws te leren, maar het bevordert ook teambuilding en netwerken.

Gave Bedrijfsuitjes - Cocktail workshop

Leer de fijne kneepjes van het cocktail shaken

Tijdens de Cocktail Workshop krijg je de kans om de fijne kneepjes van het cocktail shaken te leren. Onder begeleiding van een professionele mixoloog ontdek je verschillende technieken, leer je over de ingrediënten en krijg je de gelegenheid om zelf creatieve en smaakvolle cocktails te maken. Het is een interactieve en hands-on ervaring die je meeneemt in de wereld van bartending.

Teambuilding en netwerken

Naast het leren van nieuwe vaardigheden, biedt de Cocktail Workshop ook een geweldige gelegenheid voor teambuilding en netwerken. Je werkt samen met je collega’s om cocktails te creëren, wat teamwork en communicatie bevordert. Het is een informele en gezellige setting waarin je elkaar beter leert kennen buiten de werkomgeving. Bovendien kun je tijdens de workshop genieten van elkaars creaties, ervaringen delen en waardevolle verbindingen leggen.

Creativiteit en plezier

De Cocktail Workshop draait niet alleen om het maken van drankjes, maar ook om creativiteit en plezier. Je krijgt de vrijheid om je eigen unieke cocktails te creëren en te experimenteren met verschillende smaken en combinaties. Het is een leuke en vermakelijke activiteit waarbij lachen en genieten gegarandeerd zijn.

 

Dit zijn slechts vijf van de vele geweldige bedrijfsuitjes die Flitz Events aanbiedt. Wij zijn ervan overtuigd dat we de perfecte activiteit voor u en uw team hebben, ongeacht uw interesses of voorkeuren.

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes in Zuid-Holland? Lees hier voor meer informatie en details. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van uw volgende, gave bedrijfsuitje!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

 • Wat maakt de bedrijfsuitjes van Flitz Events zo gaaf?
  Flitz Events staat bekend om het aanbieden van gave bedrijfsuitjes die uniek en opwindend zijn. Ze combineren uitdagende activiteiten met een vleugje creativiteit en teambuilding om een onvergetelijke ervaring te creëren. Ze zorgen ervoor dat elk bedrijfsuitje een avontuurlijke en plezierige belevenis is voor alle deelnemers.
 • Welke soorten bedrijfsuitjes kan ik verwachten bij Flitz Events?
  Flitz Events biedt een breed scala aan gave bedrijfsuitjes aan. Denk aan spannende teambuildingsspellen, avontuurlijke outdooractiviteiten, interactieve speurtochten, creatieve workshops en nog veel meer. Ze hebben voor elk wat wils, ongeacht de voorkeuren en interesses van het team.
 • Zijn de bedrijfsuitjes geschikt voor zowel kleine als grote groepen?
  Ja, Flitz Events kan bedrijfsuitjes organiseren voor zowel kleine als grote groepen. Ze hebben ervaring in het omgaan met verschillende groepsgroottes en kunnen de activiteiten aanpassen om aan de behoeften van de specifieke groep te voldoen. Of je nu een intiem bedrijfsuitje wilt organiseren of een grootschalig evenement, Flitz Events kan het regelen.
 • Zijn de bedrijfsuitjes geschikt voor alle leeftijden?
  Flitz Events kan bedrijfsuitjes organiseren die geschikt zijn voor diverse leeftijdsgroepen. Ze hebben activiteiten die zowel jongere deelnemers als meer ervaren professionals aanspreken. Ze passen de moeilijkheidsgraad en de uitdagingen aan om ervoor te zorgen dat iedereen betrokken en enthousiast kan deelnemen.
 • Wordt er rekening gehouden met speciale wensen of vereisten voor de bedrijfsuitjes?
  Ja, Flitz Events houdt rekening met speciale wensen of vereisten voor bedrijfsuitjes. Ze staan open voor het bespreken van specifieke behoeften, zoals dieetbeperkingen, toegankelijkheid of andere verzoeken. Het is raadzaam om dit tijdig aan te geven bij het boeken van het bedrijfsuitje, zodat ze hierop kunnen inspelen.