Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Thema feest

Thema feest laten organiseren door Flitz Events?

Een van de meest populaire feestthema’s die u door ons kunt laten organiseren is het ‘Winter Wonderland’ feest thema. Dit is verreweg het meest sprookjesachtige feest wat u ooit zult beleven. De gecreëerde winterse sferen zorgen voor een ultieme beleving en zorgen ervoor dat uw gezelschap zich in een totaal andere wereld waant. Een wereld met ijssculpturen, ijskoninginnen en fantastische hapjes en drankjes. Uiteraard zorgen wij met onze professionals ervoor dat u geen kou hoeft te lijden. Misschien krijgt u het lekker warm van dansen op de dansvloer op leuke deuntjes, of misschien krijgt u het wel nog veel warmer van een likeurproeverij. En misschien werkt het allebei wel voor u. Wat voor u ook de beste manier is, Winter Wonderland zal een doorslaand succes worden. Vraag hier een OFFERTE aan.

Thema feest en teambuilding

Een thema feest is een ontzettend leuke en slimme manier om meer binding tussen uw gezelschap te bewerkstellingen. Wanneer iedereen verkleed is of dezelfde kleuren draagt, dan geeft dat een gevoel van saamhorigheid. Hierdoor zijn themafeesten dus een uitgelezen manier om het groepsgevoel te versterken. Voor veel organisaties is dit een mooi bijkomend voordeel. Teambuilding, maar dan in de vorm van een prachtig themafeest. Het maakt hierbij niet uit welk thema u kiest. Wanneer u een festival chique wilt, dan kunnen wij dat voor u regelen. Iedereen zal dan op chique gekleed moeten komen en wij zorgen ervoor dat de gehele ambiance totale klasse uitstraalt. Maar het kan ook dat u liever een thema wil kiezen zoals: Winter Wonderland, James Bond of een Superhelden thema. Het kan ons niet uitdagend genoeg zijn. Wij kunnen dit allemaal speciaal voor u organiseren. Dit kunnen wij ook op een plek naar uw keuze doen. Van Kurhaus tot een oud kasteel. Niets is te gek en niets is ondenkbaar. Wij organiseren het themafeest van begin tot eind. Dit houdt in van het bedenken van het feest en het versturen van de uitnodigingen tot de eindschoonmaak.

Dresscode

Het leuke van themafeesten is dat u ervoor kunt kiezen om uw gezelschap een dresscode mee te geven. Hierdoor is de kans levensgroot dat het themafeest een doorslaand succes zal worden. Wanneer iedereen in het wit gekleed is tijdens het Winter Wonderland thema of helemaal in gala kleding komt tijdens het 007 James Bond thema, dan zult u merken dat de saamhorigheid groter zal worden en iedereen het leuk vindt hoe de ander gekleed is. Uw gezelschap begint na het ontvangen van de uitnodiging al eigenlijk thuis uit te kijken naar het event. Dit komt omdat uw gezelschap na moet denken over hoe ze gekleed zullen gaan naar het bedrijfsevent. U kunt er zelfs voor kiezen om een prijs uit te loven aan de deelnemer met de mooiste outfit. Succes is gegarandeerd.

Catering

Uiteraard wilt u tijdens uw event dat uw gezelschap voldoende en goed te eten en te drinken krijgt. Hiervoor schakelen wij onze professionele en bedreven partners in. Wij werken al vele jaren samen met onze partners en zij zijn volledig gespecialiseerd in de catering voor groepen. Het maakt hierbij niet uit hoe groot de groep zal zijn. Kwaliteit is gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat niemand tijdens uw event iets te kort komt. Wanneer u een mooi en uitgebreid diner wilt aanbieden aan uw gezelschap, dan kunnen wij de avond zo inrichten dat uw gezelschap op een zeer ontspannen manier kan zitten en de maaltijd met bijbehorende drankjes kan nuttigen. Heeft u meer een buffet in gedachten omdat u ook wilt dat uw gezelschap zich meer door de ruimte beweegt? Ook dan kunnen wij voor makkelijk toegankelijke plekken zorgen, waar uw gezelschap kan eten en kan drinken. Het ligt helemaal aan wat u voor ogen heeft voor uw event. Voor alles geldt, zoals u het wil, zo organiseren en voeren wij het uit.

Complete sfeerbeleving

Wanneer u voor een feest thema heeft gekozen, zullen wij gaan zorgen voor een complete sfeerbeleving voor u en uw gezelschap. Zoals bijvoorbeeld bij het Winter Wonderland thema zal de hoofdkleur uiteraard winters wit zijn. Wij zorgen ervoor dat de winterse sferen echt naar binnen toe gehaald worden. Het doorvoeren van een thema zit hem in de details. De winterse uitnodigingen, de dresscode, de decoratie op locatie en natuurlijk ook de aankleding van het personeel zal u versteld doen staan. U kunt het zo gek niet bedenken en wij kunnen het regelen. Dus, wilt u een complete sfeerbeleving en een Winter Wonderland thema of toch een ander thema door ons laten organiseren? Neem dan nu direct contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om uw event te organiseren.