Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Strandtenten Hoek van Holland

Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Lekker luieren in het zand, badderen in de zee, sporten op het water, genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandtenten en restaurants, boten kijken op de Nieuwe Waterweg, wandelen door een ongerept duingebied: Hoek van Holland heeft het allemaal. Maar ook bij slecht weer is het goed toeven in Hoek van Holland met de diverse bijzondere musea. Daarnaast beschikt Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Uitjes in Hoek van Holland

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoen in hoek van Holland uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. De strandtenten zijn uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partner en verzorging van de catering. Voor een totale dag met een ontspannen sfeer, een mooie menukaart en de leukste workshops.

Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Voor andere locaties: Scheveningen, Kijkduin of andere locaties

 Bedrijfsuitjes / Evenementen: