Crusoe survival Challenge Den Haag, Scheveningen

Crusoe survival Challenge is een ware teambuildings activiteit op het stand van Scheveningen, Kijkduin en Den haag. Witte stranden, kokosnoten, voeten in het zand en vrienden om je heen, wie wil dat nou niet? Maar lekker onderuitzakken in je hangmat zit er niet in! Want jullie zijn gestrand op een tropisch eiland, wat op het eerste gezicht onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen! Durven jullie de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor Crusoe survival Challenge Scheveningen | Den Haag!

Crusoe survival Challenge  Scheveningen | Den Haag? Doen!

Door middel van teamwork, slimheid en doorzettingsvermogen moeten jullie je zien te redden. Ontsnap aan de kannibalen door een blokkentoren te bouwen, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak een vuur op het strand en nog veel meer. Heeft u de kracht er alles aan te doen om levend van het eiland af te komen? Dan is Crusoe survival Challenge  Scheveningen de uitdaging waar u naar op zoek bent! Tijdens deze teambuilding activiteit staat teambuilding centraal. Enkel door als team samen te werken kunnen jullie als winnaars van het eiland afkomen.

Door de combinatie van kracht en slimheid tijdens de opdrachten wordt ieder teamlid gestimuleerd om alles eruit te halen om samen te overwinnen. Zo blijft niemand achter en zullen jullie overwinnen als een team!

Doorzettingsvermogen, slimheid en behendigheid

De spellen uit Crusoe survival Challenge zijn door ons zelf ontwikkeld en dus uniek in Nederland! Wij verzekeren u dat u de dag als een hechter team en als betere vrienden zult afsluiten. En daar mag dan natuurlijk best een drankje (of twee) op gedronken worden!

Proeven Crusoe survival Challenge Den Haag|Scheveningen:

Alle onderstaande proeven worden uitgevoerd, natuurlijk wanneer u een proef wilt veranderen is dit geen enkel probleem, vraag naar de mogelijkheden.

 1. Team Flag
 2. Constrution Quist (XXL Jenga)
 3. Shoot the Cannibal ( XXL Katapult bouwen)
 4. Water challange of Bamboo toren bouwen
 5. Puzzle + mind games
 6. Hindernis baan icm vuur maken
 7. Liaan trekken

Inclusief prijsuitreiking met een beker

Competitiegericht, creatief, teambuilding en Sportief!

Tijdsduur Crusoe survival Challenge  Den Haag |Scheveningen:

 • 2 a 2.5  uur

Locaties Crusoe survival Challenge :

Prijzen Crusoe survival Challenge :

Groep vanaf 8 personen   : € 20,00
Groep vanaf 25 personen  : € 17,50
Groep vanaf 50 personen : € 15.00
Groep vanaf 80 personen  : € 12,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan

Vraag direct offerte aan

Voorbeeldprogramma Crusoe survival Challenge  Den Haag:

U Kunt uw eigen starttijd bepalen, Dus als u later of eerder wilt starten is dat mogelijk.

 • 13.00 uur – Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
 • 14.00 uur – Ontvangst gasten op locatie/strandtent Den Haag
 • 14.15 uur – Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
 • 14.30 uur – Start van Crusoe survival Challenge Den Haag
  15.30 uur Korte pauze
 • 15.45 uur Aanvang deel 2 van Crusoe survival Challenge Scheveningen | Den Haag
 • 16.45 uur Einde Crusoe survival Challenge  Scheveningen
 • 17.00 uur De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

 • 17.00 uur Aansluitend borreluurtje
 • 18.00 uur Aanvang BBQ/diner/buffet
 • 20.00 uur Einde programma

Zelf de evaren Robinson Crusoe survival Challenge  in Den Haag

Iedereen kent het razend populaire Boek Robinson Crusoe. Een groep mensen moet door middel van opdrachten zien te overleven op een onbewoond eiland. Als je zelf naar het boek leest, is de gedachte vast wel een keer naar boven gekomen dat je zelf ook mee wilde ervaren en nu kan dat ook. Hiervoor hoef je niet wekenlang helemaal naar de andere kant van de wereld, maar kan je gewoon naar Scheveningen / Den Haag toe komen.

Beleef de Crusoe survival Challenge  experience in Den Haag

Op het strand van Den Haag en Scheveningen kan je zelf ervaren hoe het is om aan het programma Crusoe survival Challenge mee te doen. Je doet met je eigen groep vrienden, familie, collega’s of clubgenoten mee en wordt dan opgesplitst in verschillende teams. In deze teams neem je het tegen elkaar op, je strijdt tegen de andere teams door het uitoefenen van specifieke opdrachten, waarin sportiviteit, goed samenwerken en doorzettingsvermogen in het teken staan.

Alleen geschikt voor echte waaghalzen

Net als in het Boek moeten de deelnemer aan Crusoe survival Challenge  Den Haag niet bang zijn de handen uit de mouwen te steken en moeten ze beschikken over een breed assortiment aan basistechnieken. Je wint Crusoe survival Challenge  Den Haag door onder andere behendig, snel en sterk te zijn, maar ook een goede samenwerking met je teamleden en een beetje geluk zijn belangrijk om als winnaar van het strand af te komen.

Crusoe survival Challenge Den Haag Crusoe Experience

Naast de standaard variant op het boek Robinson crusoe is er ook een unieke Crusoe survival Challenge  Den Haag te vinden, die net even anders is dan je in het boek zult lezen. Dit is de zogeheten Crusoe survival Experience, waarin je net als bij de gewone Boek Robinson Crusoe op een onbewoond eiland terecht komt, tenminste dat denk je in het begin. De Crusoe Experience combineert de populariteit van Crusoe survival Challenge  in Den Haag met elementen uit bijvoorbeeld videogames en enge films, want bij deze versie strijdt je niet tegen andere teams, maar tegen een groep hongerige kannibalen. Deze kannibalen zijn alleen te verslaan door opdrachten te volbrengen, zoals het bouwen van een gigantische toren of door een hindernisbaan af te leggen. Deze versie van Crusoe survival Challenge  Den Haag combineert het actieve en teamgeest gedreven deel van Crusoe survival Challenge  met veel spanning en sensatie. De ultieme overlevingstest die geschikt is voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten en nog veel meer aangelegenheden.

 

Lees meer...