fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Sloepenrally Den Haag

Even wat anders dan gewoon lekker genieten op het water? Daag uzelf uit en ga de sloepenrace uitdaging aan!
Stap aan boord, ervaar de leukste en meest relaxte puzzelrace die er maar bestaat! Bij uitstek een zomers arrangement borden vol teambuilding, lekker varen, originaliteit, ontspanning en culinair genieten. Sloepenrace Den Haag is de tocht die u gedaan moet hebben!

Programma Sloepenrally

Bij aankomst aan grachten van Den Haag blijkt het al snel dat er een uitdaging staat te wachten. Helemaal als blijkt dat u per team wordt uitgerust met een sloep, schipper, een plattegrond en bijbehorend spelmateriaal. Na een duidelijke uitleg is er nog maar 1 opdracht: Hop, in de sloep en varen! Hoe volbrengt uw team alle opdrachten en verdient het de broodnodige punten op het water? Hiervoor zijn vele middelen geoorloofd.

Tijdens de uitermate relaxte sloepen rally wordt u uitgedaagd met verschillende uiteenlopende opdrachten. De opdrachten variëren van wat kennisvragen over de mooie Haagse stad, tot de meest creatiefste foto van de dag!

Uw schipper beoordeelt de meeste creatieve foto’s en vragen, think out off the box en zorg dat uw team met de meeste punten naar huis gaat. Heeft u al een mooi verhaal klaar staan voor onze schipper? Hoe beter uw verhaal des te meer punten u kunt behalen en daar draait het natuurlijk om!

Geïnteresseerd geworden naar de mogelijkheden van onze sloepenrace?
vraag naar de mogelijkheden en wij zullen er voor zorgen dat uw dag tot in de puntjes wordt verzorgd.

Een aanvullende activiteit na de sloepenrace? We hebben meerdere mogelijkheden voor u klaar staan.

Optioneel voorbeeldtijdsschema:

13:00-13:30 Ontvangst op locatie + uitleg
13:30-15:00 Sloepenrace!
15:00-15:30 Einde Sloepenrace

Sloepenrally Den Haag:

Geef uw boot varen een extra boost met deze uitdagende race! In verschillende boten varen we door de Haagse binnenstad om de stad vanaf het water te verkennen. Tijdens deze tocht is teambuilding en creativiteit the Key, d.m.v. samen te werken kunnen jullie alle opdrachten aan elkaar koppelen en zo met de winst naar huis te gaan! Er zal nog lang worden nagepraat over deze heerlijke ontspannende puzzelrace.

Optioneel

  1. Gevulde koelkast onbeperkt gedurende de tocht (bier,wijn en fris)
  2. Bittergarnituur al vanaf €2,50 per persoon
  3. Vaartijd verlenging al vanaf €30 per half uur.

Extra activiteit, bijvoorbeeld onze Robinson Crusoe experience

Vraag direct offerte aan