Flitz-events Review

Personeelsuitje in de winter

Personeelsuitje-in-de winter-in-Scheveningen.jpg!

Veel bedrijven hebben een jaarlijks personeelsuitje, waarbij ze hun medewerkers belonen voor hun harde werk. Het is mogelijk om dit in de zomer te doen met mooi weer, maar ook in de winter zijn er genoeg leuke activiteiten om te ondernemen. Rond kerst is een populaire tijd om je medewerkers blij te maken met een personeelsuitje en de kerstsfeer alvast te proeven. Of om het kerstgevoel na de kerst nog wat langer te laten duren.

Bij Flitz Events is de keuze aan personeelsuitjes enorm, dus ook in de winter blijven er genoeg leuke activiteiten over om te doen. Of je nu gaat voor een actief of een minder actief uitje of juist een uitje waarin iedereen zijn of haar creativiteit kwijt kan.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

  • ⭐Op zoek naar een Personeelsuitje in de winter?
    euze uit meer dan 50 indoor of outdoor personeelsuitjes al vanaf €10,- per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429
  • ⭐Top 3 Personeelsuitjes in de winter
    1. Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig) 2. PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje) 3. Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)
  • Is een personeelsuitje op locatie mogelijk?
    Een personeelsuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.

Aanbod personeelsuitje in de winter

Als je aan de winter denkt dan denk je aan ijs. Een leuk én uniek personeelsuitje voor de winter is een workshop ijssculpturen maken. In twee uur leer je de kneepjes van het vak van professionele instructeurs en kan je laten zien hoe creatief je bent. Of ga voor de winterspelen, waarbij je jezelf in een ski dorp waant met allerlei uitdagende spellen. Ga in teams de strijd aan om zo tot heuse aprés-ski koning of koningin gekroond te worden. Een pubquiz doet het ook altijd goed en kan eventueel zelfs op kantoor gehouden worden.

Je kan zelfs meedoen aan Expeditie Poolcirkel, dat gehouden wordt op het strand. Hierbij moet je per team zes proeven doorstaan om punten te verdienen. Genoeg keuze dus om ook in de winter een leuk personeelsuitje te kunnen kiezen.