Project: Pegasus

8 – 14 personen €19,95 p.p

15 – 29 personen €19,95 p.p

30 – 50 personen €19,95 p.p

50 – 100 personen €19,95 p.p

Prijzen zijn incl. BTW


clock-icon
2 UUR
clock-icon
2 – 5000 pers.
clock-icon
Heel Nederland

offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Onze experts helpen je graag
clock-icon

Bel ons op 070-2501429

Vandaag tot 17:30
chat-icon

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier
clock-icon

Chat met ons

Start met chatten
clock-icon
2 UUR
clock-icon
2 – 50 PERS.
clock-icon
Heel NL

Klanten geven ons een:

Pegasus Project Escape Room

Dé spannendste online escape game!

rating image

Teambuilding is heel belangrijk binnen een bedrijf. Een online escaperoom is daarvoor een hele goede oplossing. Het gaat hierbij echt om het samenwerken en in deze corona tijd is dat wel eens lastig, maar met de escape room online gaat dat toch lukken! We leggen je daar uiteraard graag wat meer over uit! Ga jij met je collega’s uitzoeken wat er met de wetenschappers is gebeurd?

Programma

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
  • 15:00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
  • 15:15 Start gezamenlijke activiteit
  • 16:45 Pauze
  • 18:15 Einde gezamenlijke activiteit

Uitleg online escape room project Pegasus

Voordat je zomaar de online escaperoom gaat beginnen, is het goed om er wat meer over te weten. Je bent zo in ieder geval goed voorbereid! Het gaat er om dat je met elkaar gaat spelen, maar dan wel op afstand. Dit kan dus met collega’s, vrienden, familie en zelfs met het hele bedrijf! Wat ga je doen? Jullie zijn allemaal geheime agenten en gaan aan de slag om de plannen van Project Pegasus aan het licht te brengen. Het voordeel van een online escaperoom is dat deze corona proof is, want je speelt met elkaar op afstand! Samenwerken is hierbij het codewoord! Het doel is om nog meer verbinding te creëren.

Onderzoeken maar…

De kamers kun je virtueel in en onderzoeken. Het gaat er hierbij niet om hoe snel je bent, het gaat er om dat je samen alles op gaat lossen en samen weer kunt ontsnappen. Alles moet samen op worden gelost en daarom gaat dat er voor zorgen dat ieder team alle taken samen gaat volbrengen en dan het spel kan afronden.

Nog meer over de online escaperoom

Om er nog wat dieper op in te gaan, ben jij bij deze online escaperoom een onderdeel van W.I.S.E. Dit is een onafhankelijk en internationaal informatiebureau. Het staat voor World Intelligence Secret Elite. Ze beschermen de wereld tegen grote gevaren. Het is een mysterieus project van biotech bedrijf Spider Tech. Er zijn drie wetenschappers van dat bedrijf levenloos aangetroffen. Ze zouden officieel door een ongeval om het leven zijn gekomen, maar is dat ook echt zo? Agent Spike werkt undercover en heeft een mysterieuze video gestuurd, maar daarna heeft niemand nog iets van hem gehoord. Hij heeft gelukkig nog wel een plattegrond en versleutelde planten kunnen sturen aan ons. Maar wat ga jij nu doen? Je gaat het gebouw onderzoeken, ga na wat er met de wetenschappen is gebeurd en breng dan de plannen aan het licht van Project Pegasus tijdens deze online escaperoom.

slide-arrow-left slide-arrow-right

Meest Geboekt

Scrooge Online teambuilding Kerst game

Scrooge Online teambuilding Kerst game

SCROOGE is HET online teambuilding spel voor de feestdagen - SCROOGE! De spannendste en gezelligste online winter game van 2020/2021.

Bekijken
Project Arrow online teambuilding game

Project Arrow online teambuilding game

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arraw, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter!

Bekijken
Hackathon online

Hackathon online

Hét Online Teambuilding uitje; Hackathon Online gewoon vanaf je eigen werkplek. Los zoveel mogelijk raadsels op te lossen om de code te kraken.

Bekijken
Online Pubquiz

Online Pubquiz

De online pubquiz is het leukste live vermaak voor jou en je collega's voor thuis en in 2020 en 2021 een grote hit

Bekijken
Pegasus Project

Pegasus Project

Online escape game Pegasus Project. Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E.

Bekijken

Wat anderen zeggen

Meest Recente Reviews

slide-arrow-left slide-arrow-right
star star star star star
Lachen, gieren en brullen met gamemaster Milan!

Goede begeleiding gehad van gamemaster Milan, we hadden toch vaker zijn hulp dan verwacht... maar wat hebben we gelachen! Een echte aanrader om toch even samen te zijn

star star star star star
Perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel plezier gehad en gelachen. Wat een mooie spelletjes en wat een enthousiaste leiders!

star star star star star
Fantastische Online games!

Gisteren hebben we met 24 teams een hele leuke middag gehad. Dank voor de goede organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar.

star star star star
Goed verzorgd, relaxte sfeer. Leuk!

Eerlijk, concreet, snel, behulpzaam en enorm vriendelijk! Top bedrijf en top personeel!

star star star star star
Super, erg uitdagend en leuk!

Het was heel uitdagend en leuk om met een grote groep te doen. Daarnaast was het goed georganiseerd en werd het in combinatie met een lekkere borrelbox gedaan!

star star star star star
Graag nog weer zaken doen met deze club!

Super organisatie en zeer prettig om mee samen te werken! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Flitz-events. Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.

star star star star
Toppers! Dat zijn het zeker en vast

Leuke spellen, leuke begeleiding, vooraf soepele afstemming. Heel flexibel


Kies voor deze online escaperoom

Deze online escaperoom kan gespeeld worden met vier tot zes personen. Het zal ongeveer 75 minuten duren. Een leuke bezigheid om in deze tijd toch wat meer samen te kunnen doen, op afstand. Het is goed moment om de keuze te maken en het team aan te melden. Samenwerken is belangrijk en zo blijf je toch met elkaar in verbinding staan en ga je samen aan de slag.

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Flitz-Events