Pegasus Project Escape Room

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Online escaperoom pegasus
 • Online escaperoom pegasus
 • game online escape
 • pegasus project escape room

Teambuilding is heel belangrijk binnen een bedrijf. Een online escaperoom is daarvoor een hele goede oplossing. Het gaat hierbij echt om het samenwerken. Waar dat in deze coronatijd wel eens wat lastig kan zijn, gaat het samenwerken in de escape room online toch echt lukken! We leggen je daar uiteraard graag wat meer over uit! Ga jij met je collega’s uitzoeken wat er met de wetenschappers is gebeurd?

Prijzen:

Groep vanaf 8 – 14 personen€19,95 p.p
Groep vanaf 15 – 29 personen€19,95 p.p
Groep vanaf 30 – 50 personen€19,95 p.p
Groep vanaf 50 – 100 personen€19,95 p.p
* Al onze prijzen zijn per persoon en incl. BTW!

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Pegasus Project Escape Room
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Pegasus Project Escape Room
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie
 • Beste prijs/kwaliteit
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Uitleg online escape room project Pegasus

Voordat je zomaar de online escaperoom betreedt, is het goed om hier eerst iets meer over te weten. Op deze manier ben je goed voorbereid! Het gaat er om dat je met elkaar gaat spelen, maar dan wel op afstand. Dit kan dus met collega’s, vrienden, familie en zelfs met het hele bedrijf! Wat ga je doen? Jullie zijn allemaal geheime agenten en gaan aan de slag om de plannen van Project Pegasus aan het licht te brengen. Het voordeel van onze online escaperoom is dat deze corona proof is, want je speelt met elkaar op afstand! Samenwerken is hierbij het codewoord! Het doel is om nog meer verbinding te creëren.

Onderzoeken maar…

De kamers kun je virtueel in en onderzoeken. Het gaat er hierbij niet om hoe snel je bent. Het gaat erom dat je gezamenlijk alles oplost en dat je hierdoor samen kunt ontsnappen. Door de samenwerking zal elk team alle taken met elkaar volbrengen en hierdoor het online escape spel succesvol afronden.

 

Nog meer over de online escaperoom

Om er nog wat dieper op in te gaan, ben jij bij deze online escaperoom een onderdeel van W.I.S.E. (World Intelligence Secret Elit). Dit is een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, die de wereld beschermt tegen grote gevaren.

Er is een mysterieus project van biotech bedrijf Spider Tech. Er zijn drie wetenschappers van dat bedrijf levenloos aangetroffen. Ze zouden officieel door een ongeval om het leven zijn gekomen, maar is dat ook echt zo? Agent Spike werkt undercover en heeft een mysterieuze video gestuurd, maar daarna heeft niemand nog iets van hem gehoord. Hij heeft gelukkig nog wel een plattegrond en versleutelde planten kunnen sturen aan ons. Maar wat ga jij nu doen? Je gaat het gebouw onderzoeken, ga na wat er met de wetenschappen is gebeurd en breng dan de plannen aan het licht van Project Pegasus tijdens deze online escaperoom.

Slogan