twins-scheveningen
beachclub twins scheveningen

Wat kan je verwachten bij Beach Club TWINS, een mooie Beach belevening voor iedereen. Gastvrij en vriendelijke team die samen met jullie een leuke dag van wilt maken. Van ontbijtvergadering tot een complete feestavond met DJ wij organiseren het graag voor jullie.

Iets organiseren voor een groot of klein gezelschap is een hele verantwoordelijkheid en wij zijn er om samen met jullie een geslaagde dag van te maken. Bedrijfsfeest, teamuitje, heidag, jubileumfeest verjaardag, vrijgezellenfeest voor elke gelegenheid maken er een leuke dag van! Beach Club Twins heeft meer dan 40 jaar ervaring in het verzorgen van BBQ en evenementen en staan bekent om het persoonlijke contact het meedenken voor een geslaagde dag voor jullie.

Onze Beach BBQ zijn bekend tot over de grens vele gingen jullie voor neem maar eens een kijkje op onze reviews.

De BBQ master die de BBQ verzorgd met duurzame en lokale producten zijn BBQ gerechten zijn top! Ook de zelfbbq op houtskool is super leuk om te doen zeker met wat kleinere gezelschappen.

Jullie gezelschap heeft bij Twins een vaste gastvrouw of gastheer die tijdens het event die samen met jullie een geslaagde dag van maakt op het horecavlak. Wilt er iemand onverwacht een speech houden geen probleem jullie gastvrouw of gastheer zorgt voor een microfoon.

Uiteraard een is er een eigen deel van de locatie of de gehele locatie exclusief (grote gezelschappen) voor jullie gereserveerd. Al onze arrangementen van ontbijt,lunch en diner zijn zo samengesteld dat er voor iedere wat wils te verkrijgen vis, vlees, veggie, vegan, glutenvrij en hallal is en zo min mogelijk voedselverspilling is.

Er worden verschillende activiteiten en workshop georganiseerd op onze eigen locatie iedereen blijft op de locatie met uitzondering van een stadswandeling of ipad tour van creatief tot sportief. Dat maakt Twins uniek meerdere activiteiten op een locatie en iedereen kan aan een activiteit of workshop deelnemen wat bij deze persoon past. Zit het weer even niet mee geen zorgen wij zijn voorbereid op elke weertype zodat jullie event altijd door kan gaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam