Flitz-events Review
Een foto van Bandu-Beach

Waarom Bandu Beach?

Wanneer u besluit Bandu Beach te bezoeken voor een feest, bijeenkomst, diner of BBQ, staat u een onvergetelijke ervaring te wachten. Het maagdelijk zand en de zee van Bandu  Beach maken het de perfecte achtergrond voor elk soort feest. Of u nu op zoek bent naar een verjaardagsfeestje met vrienden, familie of voor uw kinderen, een intieme bijeenkomst met uw beste vrienden of collega’s, een vrijgezellenfeest, of een formeler evenement zoals een of bedrijfsfeest, Bandu Beach heeft iedereen iets speciaals te bieden. Bij Bandu Beach zijn we gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen voor alle soorten evenementen. We hebben een ervaren evenementenplanner die u zullen helpen uw visie perfect te plannen en uit te voeren met ons brede scala aan diensten. We bieden alles van basisopstelling en decoratie tot cateringdiensten en entertainmentopties zoals live muziekoptredens en DJ’s. Ons team werkt graag met u samen om ervoor te zorgen dat uw evenement van begin tot eind soepel verloopt.
Bij Bandu Beach is er voldoende zitruimte op het terras en het strand waar gasten kunnen genieten van een spectaculair uitzicht terwijl ze genieten van een koel drankje of een gezamenlijke maaltijd in de buitenlucht.
Om ervoor te zorgen dat niemand honger heeft tijdens deze evenementen, bieden we zowel barbecues met buffetvorm als 3-gangen diners aan, zodat iedereen precies krijgt wat hij of zij wil tijdens het eten bij Bandu Beach. Onze koks gebruiken alleen de meest verse ingrediënten bij het bereiden van het eten voor elk feest, zodat het er niet alleen geweldig uitziet, maar ook geweldig smaakt!
Daarnaast kunt u kiezen voor een welkomst cocktail en wat voor drankenarrangement & hoelang u dat wilt. Zo zorgt u dat u en uw gasten niks te kort komen op een warme dag.
Als er drankjes nodig zijn, is ons barpersoneel meer dan capabel topkwaliteit te leveren, speciaal voor elke gelegenheid. Met al deze diensten gecombineerd biedt Bandu Beach echt een uitgebreid pakket dat speciaal ontworpen is rond het creëren van herinneringen die voor altijd blijven! Dus waarom wachten? Neem vandaag nog contact op om uw wensen te bespreken en laat ons zien hoe gemakkelijk het is om mensen samen te brengen door middel van leuke evenementen op deze prachtige locatie!
Mail naar events@BanduBeach.n

"*" geeft vereiste velden aan

Naam