SPORTDAG

Vanaf maart is het weer zover: Flitz-events biedt dit jaar een geheel nieuw programma aan voor basisscholen & het voortgezet onderwijs! Velen van jullie hebben al kennisgemaakt met onze activiteiten. Voor jullie en natuurlijk de nieuwe scholen introduceren wij graag ons sportoriëntatie programma & de mogelijkheden voor sportdagen.

Onze specialiteit powerkiten is helemaal hip & gezond, daarbij is het ook nog eens erg leerzaam! De leerlingen reageren ieder jaar weer met veel enthousiasme op de introductie in deze pure, unieke sport.
Naast het powerkiten bieden wij dit jaar nog meer uitdagende activiteiten aan zoals; golfsurfen, beach volleybal,  zeskamp, beachdagen, Expeditie Robinson & powerkiten.

VEILIGHEID STAAT OP NUMMER 1!

Veiligheid & Professionaliteit staan bij Flitz-events op nummer één. Onze professionele en erkende surfinstructeurs zijn opgeleid volgens het IKO  programma, waarmee ze wereldwijd aan de slag kunnen. De instructeurs houden van hun werk en hebben ervaring met kinderenniveaus en helpen beginners graag hun barrières te doorbreken!

ACCOMMODATIE

De strandlocatie beschikt over een ruim terras met overkappingen, gescheiden kleedkamers, warme binnen douches en toiletten.

Prijzen sportdag strand

Expeditie Robinson

  • 1,5 uur € 10.00 p.p.

Powerkiten

Het arrangement duurt 1, 1,5 of 2 uur en de prijzen zijn:

  • 1 uur € 7.50 p.p.
  • 1,5 uur € 10.00 p.p.
  • 2 uur € 12.50 p.p.

BEACH VOLLEYBAL/ BEACH VOETBAL

Het arrangement duurt 1 of 1,5 uur en de prijzen zijn:

  • 1 uur € 5.00 p.p.
  • 1,5 uur € 7.50 p.p.
  • € 50.00 per veld (zonder begeleiding)

SPORTDAG OP HET STRAND?

Flitz-events biedt u de perfecte uitkomst voor een sportdag! Wij kunnen uw sportdag helemaal op maat organiseren, waarbij wij uw werk uit handen nemen. Liever het hef in eigen handen? Dat is ook mogelijkheid!
Uw school kan dan de gehele dag gebruikmaken van de locatie, warme douches en gescheiden kleedkamers, de toiletten. In een persoonlijk gesprek kunnen wij de mogelijkheden nader toelichten of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

LUNCH & BBQ MOGELIJKHEDEN

Natuurlijk mogen de leerlingen hun eigen lunch nuttigen op onze locatie, daarnaast is ook mogelijk dat wij een lekkere lunch of BBQ voor de leerlingen & leerkrachten verzorgen.

Kids Lunch:
2 Belegde zachte broodjes, 1 krentenbol, 1 appel & limonade € 5.00 p.p.

Kids BBQ Saté:
2 x kipsaté (100gr), satésaus, stokbrood & aardappelsalade € 7.50 p.p.

Kids BBQ Saté & Frites:
2 x kipsaté (100gr), satésaus, stokbrood & krokante frietjes € 9.50 p.p.

Kids BBQ:
Kipsaté, hamburger, brood met kruidenboter, salade & sauzen € 12.50 p.p.

 

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman