Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
galadiner den haag
gala diner denhaag
 • Gezellig
 • Feestelijk

Ben je op zoek naar een ervaren en betrokken partij die een uniek galadiner voor jullie kan samenstellen? Dan ben je bij Flitz-Events aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring op het gebied van events organiseren kunnen wij verschillende unieke evenementen verzorgen. Van een deftig diner tot een chique gala, niets is voor ons te gek.

Een galadiner wordt vaak als business event georganiseerd. Het is een professionele wijze om je klanten en zakelijke relaties te ontvangen. Naast de aanwezigheid van de belangrijke personen in je bedrijf zijn er meer basis ingrediënten voor een geslaagd galadiner. Zo is een perfecte locatie welke goed aansluit op uw doel enorm belangrijk, evenals en een gedreven en betrouwbare organisator en fantastische cateraar.

Wanneer alle elementen kloppen, dan ben je er zeker van dat je een fantastisch galadiner kunt organiseren voor alle gasten. Wij kunnen je hierbij goed van dienst zijn. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over onze unieke gala diners.

Unieke galadiner venues

Venues, in het Nederlands ook wel locaties genoemd, worden gekozen op basis van je wensen. Denk bijvoorbeeld aan een chique hotel waar de genodigden na het galadiner kunnen blijven overnachten. Of kies voor een statig venue, in een kasteel of stadshuis.

Bij Flitz-Events denken we graag mee bij het vinden van een unieke locatie om je gasten te kunnen ontvangen. Everything’s possible!

Het organiseren van een galadiner vereist verschillende belangrijke handelingen. Door te kiezen voor Flitz-Events ben je verzekerd van een unieke gala dinner op een door jou gekozen locatie. Wij zorgen voor een echte beleving die je gasten nooit zullen vergeten.

Een galadiner bestaat uit:

 • Een unieke locatie
 • Originele entertainment
 • Een speciaal welkom voor genodigden
 • Uitstekende catering
 • Een duidelijk programma

Prijzen

Vanaf 20 personenPrijs op aanvraag n.a.v. wensen
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Locatie van het gala dinner

Al vanaf € 20 p.p.
Je zult natuurlijk begrijpen dat de locatie waar een galadiner gehouden wordt enorm belangrijk is. Afhankelijk van het doel van het galadiner kan een locatie gekozen worden die helemaal aansluit op het thema van de avond. Wordt er bijvoorbeeld geld ingezameld voor een goed doel, wil je een product lancering laten vergezellen met een galadiner of is het de bedrijfsopening welke je wilt vieren?
Voor ieder doel is een andere locatie te verzinnen en te boeken. Wanneer je daar zelf goede ideeën over hebt is dat uiteraard meer dan fantastisch. Maar wanneer je nog geen ideeën hebt over de locatie, dan zullen wij met onze ervaring en creativiteit diverse toplocaties aan je voorstellen waaruit je een keuze kunt maken. Samen kunnen wij van een galadiner organiseren waar de gasten het nog lang over gaan hebben!

Een gala diner kan op talloze locaties worden georganiseerd. Het event moet wel passen bij het doel van je bedrijf. Echter kunnen wij in diverse steden een galadiner samen stellen. Denk hierbij aan Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Onze werkwijze

mug-example-2
Charlotte van der Boeg
18 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Ik had echt het gevoel van teambuilding met m'n collega’s!
pexels-photo-2179064
Linda Wijgers
18 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Super dag gehad met Flitz-events bij hun Wintergames!
Peter van Waalen
18 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Echt ontzettend leuk, nooit verwacht dat ik dit zou doen!
""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Kan ik zelf een locatie voorstellen?
  Voor ieder doel is een andere locatie te verzinnen en te boeken. Wanneer je daar zelf goede ideeën over hebt is dat uiteraard meer dan fantastisch. Maar wanneer je nog geen ideeën hebt over de locatie, dan zullen wij met onze ervaring en creativiteit diverse toplocaties aan je voorstellen waaruit je een keuze kunt maken.
 • Kan het overal in Nederland georganiseerd worden?
  Wij kunnen in diverse steden een galadiner samen stellen. Denk hierbij aan Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam.

Hoe ziet de planning eruit?

Samen bespreken we de planning voor het gala dinner. Het evenement is natuurlijk een van de belangrijkste events voor jouw bedrijf. Daarom mag er niets aan de aandacht ontglippen. Bij Flitz-Events hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van evenementen als een galadiner. Om die reden weten wij precies wat er nodig is om een unieke avond samen te stellen. We denken altijd graag mee om een een galadiner samen te stellen dat voldoet aan de wensen en ook past bij de bedrijfsidentiteit. Wij zetten alles op alles om een top evenement te organiseren!

Entertainment tijdens gala dinner

Het vermaken van je gasten tijdens een gala dinner kan soms erg lastig zijn. Om die reden kun je natuurlijk kiezen voor een betrokken partij die meedenkt over het event. Met Flitz-Events gaat het samenstellen van het event snel en eenvoudig.
Wij gaan graag voor je aan de slag om je te kunnen ontzorgen tijdens de organisatie van het galadiner. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om meer te weten te komen over het event. Natuurlijk kun je ook altijd contact opnemen om je prangende vragen beantwoord te krijgen.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp