Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Gala diner

Gala diner laten organiseren door Flitz Events?

Wanneer u een gala diner als business event gaat organiseren, dan weet u dat uw gasten een prachtig vooruitzicht hebben. Uw vrouwelijke gasten kunnen hun mooiste jurk aan en de heren mogen hun prachtige kostuum weer uit de kast halen. Maar er zijn meer basis ingrediënten voor een geslaagd galadiner. Zo is een perfecte locatie welke goed aansluit op uw doel enorm belangrijk, evenals en een gedreven en betrouwbare organisator en fantastische cateraar. Wanneer alle elementen kloppen, dan bent u er zeker van dat u een fantastisch galadiner kunt organiseren voor uw gasten. Wij kunnen u hierbij goed van dienst zijn. Vraag hier een OFFERTE aan.

Locatie

U zult natuurlijk begrijpen dat de locatie waar een gala diner gehouden wordt enorm belangrijk is. Afhankelijk van het doel van het galadiner kan een locatie gekozen worden die helemaal aansluit op het thema van de avond. Wordt er bijvoorbeeld geld ingezameld voor een goed doel, wilt u een product lancering laten vergezellen met een galadiner of is het de bedrijfsopening welke u wilt vieren. Voor ieder doel is een andere locatie te verzinnen en te boeken. Wanneer u daar zelf goede ideeën over heeft is dat uiteraard meer dan fantastisch. Maar wanneer u nog geen ideeën heeft over de locatie, dan zullen wij met onze ervaring en creativiteit diverse toplocaties aan u voorstellen waaruit u een keus kunt maken. Samen met u kunnen wij van uw galadiner een doorslaand succes maken.

Subliem entree

Wanneer uw gasten bij het galadiner aankomen, dan is het uiteraard de bedoeling dat zij zich vanaf het allereerste moment welkom voelen. Samen met u zullen we op zoek gaan naar een subliem entree waarmee de trend van de avond gezet wordt. Uiteraard mag een rode of gouden loper niet ontbreken, evenals een goed glas champagne bij binnenkomst. Onze sommelier kan u verschillende soorten bubbels voorleggen en u hierover adviseren. Ook is het belangrijk dat er een professionele garderobe aanwezig is waar uw gasten hun jassen en mantels netjes op kunnen laten hangen. Alles zal tot in de puntjes door ons verzorgd worden, zodat het begin van de avond direct een fantastisch gevoel oproept bij uw gasten. Zij zullen zich meer dan gewenst voelen. Het goede gevoel zetten wij uiteraard door wanneer uw gasten de entree hebben gehad en aankomen bij de dinertafels.

Prachtige tafels

Met een galadiner wilt u klasse uitstralen. Iedereen komt prachtig gekleed en heeft hier ook de moeite voor genomen. Dan is het ontzettend belangrijk en vanzelfsprekend dat de aankleding van de locatie ook prachtig aangekleed is. Wanneer u een doel of thema heeft voor het galadiner, dan kunnen wij dit verwerken in de decoratie en catering. Dit doen wij altijd in stijl en met klasse. Dit geldt ook voor het diner zelf. Een galadiner wordt uitgeserveerd aan tafel en het is dan ook van het grootste belang dat alles aan de tafel klopt. De tafels zelf welke prachtig opgemaakt moeten zijn, heerlijk zittende stoelen en prachtige decoratie die de ruimte een warm en intiem gevoel geven. Ook ons personeel zal tiptop aangekleed en verzorgd zijn voor deze belangrijke avond. De heerlijke en prachtig opgemaakte culinaire creaties zullen een lust zijn voor het oog, maar ook zeker voor de mond.