Flitz-events Review

Brand Events

Flitz events organiseerd spectaculaire brand events.

Als event creator organiseren wij spetterende en inspirerende brand events. Of misschien kunnen we ze beter brand experiences noemen. Dit doen wij door de gehele organisatie van het event, van begin tot eind op ons te nemen. Van het ontwikkelen van het idee naar het operationeel uitvoeren van uw business event. Wij zullen u helpen om uw boodschap over te brengen aan het grote publiek. Wij leggen hierbij de focus op het ontwikkelen van ‘good feeling’ door uw merk bij uw gasten. Door onze jarenlange ervaring en creativiteit zijn wij een toonaangevende speler in deze branche geworden. Vraag hier een OFFERTE aan.

Belang van brand events

Als organisatie bent u natuurlijk volledig op de hoogte van het belang van brand events. Uw merk in de markt positioneren en bouwen aan de kracht van uw organisatie als merk is een topprioriteit. Wij betrekken onze opdrachtgever altijd zeer nauw bij de organisatie van een brand event. Dit doen wij omdat alleen u exact weet wat u wilt met uw merk. Doordat wij u zo nauw betrekken bij de organisatie, kunt u op ieder gewenst moment bijsturen indien u dit nodig acht. Brand events kunnen wij organiseren rondom festivals, klantencontactdagen en beurzen. Dit soort business events zijn voor uw organisatie de kans om uw merk te laten zien en waar uw merk voor staat. Maar ook wanneer u een op zichzelf staand event wilt laten organiseren rondom uw merk, dan zijn wij uw betrouwbare organisator.

Lees meer

Marketingmiddel

Een brand event is een belangrijk marketingmiddel welke niet onderschat mag worden. U kun uw merk precies zo positioneren zoals u dat wilt. Juist omdat deze events zo’n belangrijk onderdeel zijn van de marketing zijn wij tijdens de organisatie van het event altijd in dialoog met u als opdrachtgever. Samen met u bouwen wij verder aan uw merk en vertalen wij de sterke punten van uw merk naar het event toe. Op die manier zullen uw bezoekers een goed gevoel en idee krijgen van waar uw merk voor staat en of zij zich hiermee kunnen en willen identificeren.

Vertel een verhaal

Wanneer wij samen met u uw merk gaan promoten, dan is het de bedoeling dat wij uw gasten meenemen in een prachtig verhaal over uw merk. Een verhaal wat op de emotie werkt en de gasten bij blijft. Heeft uw merk reeds een eigen identiteit en verbindt het de juiste doelgroep aan het merk? Of is dat nog niet het geval en is dat de primaire doelstelling van het event. Het zou kunnen dat wij pers en influencers in moeten schakelen om uw doelgroep nog gerichter te kunnen bereiken? Niets is onmogelijk en alles is bespreekbaar. Samen met u vertellen wij een verhaal. Dit verhaal leggen we vast in het draaiboek wat als leidraad geldt voor het hele event.

In- of buitenshuis

Wanneer u een brand event door ons wilt laten organiseren, dan kunt u ervan uit gaan dat wij ook de locatie voor dit belangrijke event zullen verzorgen. Heeft u zelf al een locatie geregeld of wilt u het event in huis laten plaatsvinden? dan is dat uiteraard geen enkel probleem! Wij organiseren alles precies zoals u het wenst, wij adviseren u wanneer wij de indruk krijgen dat het nog beter kan. Neem snel vrijblijvend contact met ons op voor een event op maat!