Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
Business-events

Uw business event laten organiseren door Flitz Events?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij voor al uw business events? Een partij die jarenlange ervaring heeft in het organiseren van diverse corporate events en daarbij altijd zeer discreet omgaat met de wensen van de organisatie die ons in dienst neemt? Dan bent u bij Flitz-events precies op het juiste adres. Wij zijn het meest toonaangevende evenementenbureau van Nederland. Een ware eventcreator en event planner pur sang. De door ons georganiseerde business events zijn van een ongekend hoog niveau, zijn ongeëvenaard en zijn absoluut toonaangevend. Heeft u vragen? Neem hier CONTACT met ons op.

U kunt bij ons terecht voor diverse corporate events:

 • Branding events
 • Product lanceringen
 • Openingsfeesten
 • Personeelsfeesten
 • Relatie evenementen
 • Gala diners
 • Thema feesten
 • Online events
 • Party service
 • Bedrijfsfeesten
 • Seminars
 • Congressen
 • Ladies night

Prijzen

Vanaf 20 personenPrijs op aanvraag n.a.v. wensen
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

-

Stel uw business event samen!

Al vanaf €  p.p.
Het komt ook regelmatig voor dat onze klanten verschillende events willen combineren. Zo wordt een productlancering vaak gecombineerd met een gala diner of een bedrijfsfeest. Op zulke feesten worden niet alleen de in de organisatie werkzame personen uitgenodigd, maar ook de relaties en potentiële nieuwe relaties. Dit soort corporate events kunnen van een grote meerwaarde zijn voor u en uw organisatie. Het is daarom van belang dat op organisatorisch vlak deze business events strak en goed geregeld worden. En dat kunt u aan ons toevertrouwen. Mede door onze jarenlange ervaring in het bedrijfsevenementen organiseren, alsmede ons grote netwerk van professionals, kunnen wij echt op iedere plek een fantastisch event naar uw wensen organiseren en daarbij compleet maatwerk leveren.

Onze werkwijze

mug-example-2
Charlotte van der Boeg
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Ik had echt het gevoel van teambuilding met m'n collega’s!
pexels-photo-2179064
Linda Wijgers
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Super dag gehad met Flitz-events bij hun Wintergames!
Peter van Waalen
17 november 2021
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Echt ontzettend leuk, nooit verwacht dat ik dit zou doen!
""

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Business events: Relatie evenementen

Ook wanneer u uw relaties een fantastische avond aan wilt bieden, dan kunnen wij dat compleet voor u uit handen nemen. Wanneer u het wilt combineren met een branding event kunnen wij, wanneer gewenst, uw merk of product als rode draad door het event laten lopen. U kunt compleet vertrouwen op de creativiteit van onze professionals. Relatie evenementen zijn ook een uitgelezen mogelijkheid om uw relaties aan uw bedrijf te binden en gebonden te houden. Het is een investering die het waard zal zijn. Wanneer u met uw organisatie in uw relaties investeert, zullen uw relaties in uw organisatie terug investeren. En in een wereld waar digitalisering de boventoon voert, is persoonlijk contact op uw relatie evenement van essentieel belang. Bindt uw doelgroep door een door ons georganiseerd custom made business event.

Business events: Custom made events

Dat het organiseren van business events maatwerk is zult u begrijpen. Geen enkele organisatie is hetzelfde en geen enkele organisatie wil hetzelfde. Omdat wij reeds jarenlange ervaring hebben met het organiseren van custom made events, weten wij zeer goed te achterhalen hoe uw organisatie in elkaar zit en welke elementen in het event voor uw organisatie belangrijk kunnen zijn. Doordat wij werken met draaiboeken zullen wij van uw custom made event een uitgebreid draaiboek maken. Dit draaiboek zal met u besproken worden, zodat beide partijen exact weten wat er van elkaar verwacht kan worden. Hierna kunnen wij verder gaan met het uiteenzetten van uw event. Uw custom made event wordt een gegarandeerd succes waar nog lang over nagepraat zal worden door uw medewerkers dan wel uw relaties.

Eventmanager

Wanneer de plek is uitgekozen voor uw business events, de uitnodigingen zijn verzonden, en het evenement op het punt van beginnen staat, is het natuurlijk altijd prettig wanneer u een vast aanspreekpunt heeft op dit belangrijke event. Wellicht heeft u toch nog vragen of opmerkingen, of zijn er onverwachts toch nog aanpassingen nodig van het een of ander. Dit is uiteraard geen enkel probleem. Wij weten als geen ander dat het fijn is, wanneer u een vast aanspreekpunt heeft waarmee u kunt communiceren op deze belangrijke avond. Wij zorgen er dan ook voor dat er de gehele avond een professionele eventmanager tot uw beschikking staat. De eventmanager begeleidt het hele event in goede banen en stuurt de verschillende teams vakkundig aan.

Neem contact op
Staat u op het punt om een business-event te organiseren en wilt u dit niet zelf doen of heeft u er hulp bij nodig? Neem dan zo snel als u kunt contact met ons op en vraag ons naar de verschillende mogelijkheden. Wellicht heeft u al een mooi plan bedacht en wilt u weten of daar uitvoering aan gegeven kan worden. Maar wellicht heeft u enkel nog maar een idee dat u een event, zoals een congres wilt gaan geven midden in Amsterdam. Wij gaan met onze creatieve medewerkers aan de slag om voor u het best congres te organiseren dat u zich heeft kunnen wensen. Wacht niet langer en bel of e-mail ons.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp