Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Bootcamp Scheveningen

Ervaar nu zelf hoe leuk fitness kan zijn!

Bootcamp Scheveningen is de buitenlucht training waar je je fitter en beter door gaat voelen. Heerlijk sporten in de buitenlucht onder begeleiding van professionele trainers. Bootcamp Scheveningen maakt gebruik van strand, duinen en bos. Bootcamp Scheveningen is een outdoor training waarbij kracht en conditie zorgen voor een total body workout. Is binnen in een sportschool trainen niks voor jou? Maar wil je in beweging zijn in de buitenlucht? Dan zijn de bootcamp trainingen echt iets voor jou!

Een bootcamp in Scheveningen is geschikt voor zowel de beginnende als voor de gevorderde sporter. Onze ervaren trainers zullen de training aanpassen naar jou niveau. Iedereen wordt tijdens de training positief aangemoedigd om het optimale uit zichzelf te halen. De professionele trainers zijn er om jou in een goede conditie te krijgen. Daarom maakt het bij bootcamp Scheveningen niet uit of je wel of niet in vorm bent, wij helpen je graag.

Bootcamp Scheveningen trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Of je nu man of vrouw bent, beginner of gevorderde sporter, een Bootcamp training bij bootcamp Scheveningen is er voor iedereen!

De belangrijkste punten voor Bootcamp Scheveningen:

  • Sporten met fun
  • Je traint lekker in de buitenlucht; trainen in een groene omgeving is goed voor je humeur
  • Uitdaging zoeken en krijgen
  • In een groep trainen
  • Je uithoudingsvermogen en kracht verbeteren
  • Fit en soepel blijven of worden
  • Op je ideale niveau trainen

Een Bootcamp les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld gaat squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens Bootcamp is alles mogelijk. Door onder andere het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes in het park, de traptreden en het mulle zand wordt de omgeving volledig benut. De trainer zorgt geregeld ook voor materialen als touwen, kettlebells en TRX’en. Door de variatie in oefeningen zal je bijna nooit twee keer dezelfde les hebben.

Ben jij klaar voor de zomer? Tijdens een bootcamp training wordt er vooral gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht. Dit zorgt er voor dat je snel en maximaal resultaat boekt. Het zal je verbazen met wat voor simpele oefeningen topresultaat geboekt wordt. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen!

Vraag direct offerte aan