Bedrijfsuitje Winter, Winter uitjes

Op zoek naar een winter personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag?  Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locatie.

Tijdens deze workshops beleefd u de magische sferen van de winter. Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

Van oktober t/m april kunt u boeken  voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden.

De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner! Tijdens dit bedrijfsuitje winter, kerstuitje of winteruitje maakt u na de ontvangst met glühwein kennis met het uitgebreid diner. Kies uit de volgende activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de winter, rond de kerstperiode of als start in het nieuwe jaar.

Zo luisteren wij goed naar uw wensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsuitje in de winter een geslaagde dag wordt met een warme en persoonlijke touch.

Indien u iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel niet en neem direct contact met ons op zodat we u direct kunnen helpen!

Top 3 Winterse bedrijfsuitjes & uitjes

Bedrijfsuitjes in de winter in Den Haag / op locatie

In de barre kou op het strand van Scheveningen staan? Hartstikke leuk natuurlijk, als je een leuke activiteit aan het doen bent in de koudere maanden van het jaar. Ook in de winter zijn er genoeg bedrijfsuitjes die je in de gemeente Den Haag kan gaan doen en waar je collega’s of personeel naar uit zullen kijken.

Top 3 Creatieve bedrijfsuitjes Scheveningen

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

IJssculpturen maken

Het maken van ijssculpturen is niet alleen een bijzonder bedrijfsuitje in de winter, maar combineert ook de eigenschappen die je op de werkvloer hebt tijdens de activiteit. Bij de cursus ijssculpturen maken draait alles om communiceren, teamwerk, creativiteit en plannen. Dezelfde eigenschappen die je tijdens het gewone werk vaak ook nodig hebt, maar nu op een leuke en uitdagende manier. Tijdens dit winterse bedrijfsuitje ga je in teamverband aan de slag om het mooiste kunstwerk te maken in een van tevoren door jezelf vastgesteld onderwerp te creëren. Dit doe je op een stoere wijze met hamer en beitel, wat meteen het hardste in je medewerkers naar boven brengt. Aan het einde van de workshop wordt bepaald wie het mooiste kunstwerk in elkaar heeft geflanst.

Expeditie Poolcirkel

Het succesvolle televisieprogramma Expeditie Robinson is ook te beoefenen op het strand van Scheveningen. Ideaal als bedrijfsuitje, zelfs in de winter. Naast de zomerse variant is er ook een Expeditie Poolcirkel, als koude tegenhanger van de tropische activiteit. Je gaat samen met je team zes proeven doorstaan waarmee je punten kan verdienen. Wie in de finale de meeste punten heeft verdiend is de winnaar. Dit avontuurlijke bedrijfsuitje in de winter is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, waardoor het niet uitmaakt of je collegae uit een enorm team of een paar mensen bestaat.

De Winter Games

Wat is het typische uitje wat je doet in een winterwonderland? Après-ski natuurlijk. En dit kan je nu ook als bedrijfsuitje in de winter komen doen in Den Haag. Onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein speel je met je collega’s de gezelligste winterspelletjes, van langlaufen in racevorm tot een potje bierpulschuiven. De leukste, gezelligste en gekste spelletjes kan je tijdens je bedrijfsuitje doen in winterse sferen.

De Grote Winter Quizshow

Wil je liever een bedrijfsuitje in de winter waar je niet met je handen hoeft te werken, maar liever je hersens laat kraken? Dan kan je meedoen aan De Grote Winter Quizshow. Deze quiz is gebaseerd op het succes van het spelprogramma Ik Hou Van Holland en heeft vergelijkbare onderdelen zoals het Rad van Fortuin en de tikkende tijdbom. Hier is een eigen draai aan gegeven en staat de avond in het teken van winterse hits en leuke vragen. De grappigste manier om te testen wie de grootste bolleboos van de werkvloer is.

Passende afsluiter

Een gezellig bedrijfsuitje in de winter mag niet koud en saai aflopen. Daarom kan je ervoor kiezen om je bedrijfsuitje in stijl af te sluiten, met een uitgebreid verzorgd diner op een prachtige locatie. Deze maaltijd is goed verzocht en de setting van de locatie is volledig in het thema van een gezellig bedrijfsuitje in de winter. De perfecte manier om je geslaagde bedrijfsuitje af te sluiten.

DutchEnglishGerman