Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons

Bedrijfsuitje Kleine Groep: Maak het Intiem en Interactief met Flitz Events

Milan Laroes
juni 6, 2023
10 min

Of je nu een klein bedrijf bent of gewoon een kleine afdeling binnen een groter bedrijf, een bedrijfsuitje kan een geweldige manier zijn om de teambanden te versterken en de werksfeer te verbeteren. Flitz Events heeft een groot aantal opties die speciaal zijn ontworpen voor kleinere groepen, waardoor elk uitje een memorabele en intieme ervaring wordt. Hier zijn vijf activiteiten die we aanbevelen voor kleine groepen:

 

1. Cocktail Workshop:

Ontdek de wereld van cocktails met onze interactieve Cocktail Workshop – een unieke teambuildingactiviteit die de kunst van het cocktail maken tot leven brengt

Ben je op zoek naar een leuke en interactieve teambuildingactiviteit waarbij iedereen zijn of haar creativiteit kan laten zien? Onze Cocktail Workshop is de perfecte keuze! Bij Flitz Events bieden we een boeiende en hands-on ervaring waarbij je samen met je team de kunst van het cocktail maken leert en ontdekt.

Bedrijfsuitje Kleine Groep - Cocktail Workshop

Leer van professionele mixologen

Onze Cocktail Workshop wordt geleid door ervaren en gepassioneerde mixologen. Zij delen hun kennis en vaardigheden met jou en je team, waardoor jullie de fijne kneepjes van het vak leren. Ze zullen je begeleiden bij het maken van verschillende soorten cocktails en je voorzien van tips en trucs om ze perfect te maken.

Creativiteit en teamwork

Tijdens de workshop krijg je de kans om je creativiteit de vrije loop te laten. Je kunt experimenteren met verschillende ingrediënten, smaken en garneringen om unieke en heerlijke cocktails te creëren. Dit stimuleert niet alleen je creatieve denkvermogen, maar het bevordert ook samenwerking en teamwerk. Je kunt ideeën uitwisselen, elkaar inspireren en gezamenlijk werken aan het maken van de meest verrukkelijke drankjes.

Ontdek nieuwe smaken

Een van de hoogtepunten van onze Cocktail Workshop is de mogelijkheid om nieuwe smaken en combinaties te ontdekken. Je leert over verschillende soorten sterke drank, likeuren, siropen en verse ingrediënten die worden gebruikt in populaire cocktails. Dit opent je horizon en geeft je een bredere kijk op de wereld van mixologie.

Een feestelijke sfeer

Onze Cocktail Workshop zorgt ook voor een feestelijke en ontspannen sfeer. Het is een gelegenheid om te genieten van elkaars gezelschap, te ontspannen en te proosten op succes. Of je nu een bedrijfsuitje, teambuildingactiviteit of personeelsfeest organiseert, deze workshop creëert een plezierige en gezellige ambiance waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

2. Escape Rooms:

Duik in de spannende wereld van Escape Rooms – een uitdagende teamactiviteit die teamwork, communicatie en probleemoplossende vaardigheden op de proef stelt

Ben je klaar voor een avontuur vol spanning en uitdaging? Stap dan in een Escape Room en laat je team de ultieme test van samenwerking en intelligentie ervaren. Bij Flitz Events bieden we een breed scala aan Escape Rooms die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Bedrijfsuitje Kleine Groep - Escape room

De ultieme teamuitdaging

Escape Rooms zijn ontworpen om teams samen te brengen en hun vaardigheden op verschillende gebieden te testen. Je wordt opgesloten in een kamer en krijgt een beperkte tijd om puzzels, raadsels en uitdagende opdrachten op te lossen om te ontsnappen. Alleen door goed samen te werken, effectief te communiceren en je probleemoplossende vaardigheden te gebruiken, kun je de uitgang vinden.

Communicatie en teamwork

Een van de belangrijkste aspecten van een succesvolle ontsnapping uit een Escape Room is communicatie. Je team moet constant informatie delen, ideeën uitwisselen en strategieën bespreken om vooruitgang te boeken. Het is essentieel om goed naar elkaar te luisteren, helder te communiceren en taken efficiënt te verdelen. Door samen te werken en elkaar te ondersteunen, kunnen jullie de uitdagingen overwinnen en uiteindelijk ontsnappen.

Probleemoplossend denken

Escape Rooms dagen je team uit om hun probleemoplossende vaardigheden aan te scherpen. Je wordt geconfronteerd met complexe puzzels, cryptische aanwijzingen en uitdagende raadsels die logisch denken en creativiteit vereisen. Het is belangrijk om out-of-the-box te denken, verbanden te leggen tussen verschillende elementen en nieuwe perspectieven te verkennen om tot de oplossingen te komen.

Spanning en sensatie

Escape Rooms zorgen voor een adrenaline-pompende ervaring. Terwijl de tijd tikt, voel je de druk toenemen en de opwinding groeien terwijl je team zich een weg baant door de puzzels. Het gevoel van voldoening en opluchting wanneer je uiteindelijk de kamer verlaat, is onbeschrijfelijk.

 

3. Salsa Dansen:

Laat het ritme door je aderen stromen en breng de energie naar een hoger niveau met een opzwepende salsa dansworkshop. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de teamgeest te versterken en een positieve sfeer te creëren. Bij Flitz Events bieden we een professionele salsa dansinstructeur die je team zal begeleiden bij het leren van de basispassen, het ontdekken van de sensualiteit van de dans en het genieten van de vreugde van samen dansen.

Bedrijfsuitje Kleine Groep - Salsa dansen

Een bruisende danservaring

Salsa is een levendige dansstijl die zijn oorsprong vindt in Latijns-Amerika. Het combineert passie, ritme en beweging in een enerverende danservaring. Onze ervaren dansinstructeur zal je team meenemen op een reis door de wereld van salsa, waarbij ze de basisstappen en -technieken leren. Of je nu een ervaren danser bent of nog nooit eerder salsa hebt gedanst, deze workshop is geschikt voor alle niveaus. Het draait allemaal om plezier hebben, jezelf laten gaan op de muziek en de energie van de groep voelen.

Teambuilding door dans

Salsa dansen is meer dan alleen maar bewegen op muziek. Het vereist samenwerking, vertrouwen en het afstemmen op de partner. Tijdens de workshop zul je merken dat je teamleden op elkaar moeten vertrouwen, elkaar moeten ondersteunen en samen moeten werken om de dansroutine onder de knie te krijgen. Dit bevordert de teamgeest, verbetert de communicatievaardigheden en versterkt de band tussen collega’s.

Verhoogde energie en positieve sfeer

Salsa dansen brengt een gevoel van vreugde en enthousiasme met zich mee. Het opzwepende ritme, de snelle bewegingen en de interactie met je danspartner zorgen voor een verhoogde energie en een positieve sfeer. Door samen te dansen en plezier te hebben, ontstaat er een gevoel van saamhorigheid en worden eventuele spanningen of stress van het werk verlicht. Het is een geweldige manier om de dagelijkse routine te doorbreken en de teamleden te laten ontspannen en genieten.

Creatieve zelfexpressie

Salsa dansen biedt ook een kans voor creatieve zelfexpressie. Terwijl je de basispassen leert, kun je je eigen persoonlijkheid en stijl in de dans leggen. Dit moedigt individuele expressie aan en geeft teamleden de ruimte om zichzelf te uiten op de dansvloer. Het bevordert zelfvertrouwen, stimuleert creativiteit en creëert een gevoel van empowerment.

 

4. Workshop Klompen Pimpen:

Stap in de kleurrijke wereld van de Workshop Klompen Pimpen, waar creativiteit en traditie samenkomen. Deze unieke en leuke activiteit is een geweldige manier om je team hun artistieke vaardigheden te laten ontdekken en tegelijkertijd een stukje Nederlandse cultuur te ervaren. Bij Flitz Events bieden we een speciale workshop waarbij je team de kans krijgt om authentieke klompen te pimpen en aan het einde van de dag met een gepersonaliseerd kunstwerk naar huis te gaan.

Bedrijfsuitje Kleine Groep - Workshop klompen pimpen

Traditie ontmoet creativiteit

Klompen zijn al eeuwenlang een kenmerkend symbool van Nederland. Ze hebben niet alleen een rijke historische achtergrond, maar zijn ook functioneel en duurzaam. Tijdens de Workshop Klompen Pimpen combineren we deze traditionele schoenen met een creatieve twist. Je teamleden krijgen de kans om de ruwe klompen te transformeren tot unieke kunstwerken die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelen.

Ontdek je creatieve kant

De workshop begint met een korte introductie over de geschiedenis en betekenis van klompen in Nederland. Daarna gaan we meteen aan de slag met het pimpen van de klompen. We bieden verschillende kleuren verf, penselen, stencils en andere decoratieve materialen waarmee je team hun klompen kan personaliseren. Of het nu gaat om het beschilderen met kleurrijke patronen, het toevoegen van persoonlijke teksten of het creëren van gedetailleerde afbeeldingen, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Teamwork en samenwerking

Tijdens de Workshop Klompen Pimpen is samenwerking essentieel. Je teamleden kunnen elkaar inspireren, ideeën delen en elkaar helpen bij het creëren van hun meesterwerk. Het is een geweldige gelegenheid om de teamgeest te versterken en te ervaren hoe een gezamenlijke inspanning kan leiden tot prachtige resultaten. Bovendien kan het werken aan een gemeenschappelijk doel de communicatie en het probleemoplossend vermogen van je team verbeteren.

Een persoonlijk aandenken

Aan het einde van de workshop krijgt elk teamlid zijn of haar gepersonaliseerde klompen mee naar huis. Dit unieke souvenir zal dienen als een blijvende herinnering aan de gezamenlijke creatieve ervaring en het versterken van de teamband. Het kan worden tentoongesteld als decoratie, worden gedragen tijdens speciale gelegenheden of zelfs dienen als een praktisch en uniek geschenk.

Een brug tussen traditie en moderniteit

De Workshop Klompen Pimpen is niet alleen een leuke activiteit, maar ook een gelegenheid om de rijke tradities van Nederland te ervaren en tegelijkertijd moderne artistieke expressie te verkennen. Het is een brug tussen het verleden en het heden, waarbij de oude ambacht van klompenmaken wordt gecombineerd met eigentijdse creativiteit.

Laat je team hun creatieve kant zien en geniet van een unieke ervaring met de Workshop

 

5. Yoga:

Ontdek de helende kracht van yoga en breng een gevoel van rust, ontspanning en welzijn in het leven van je team. Met een yoga-sessie bied je een geweldige activiteit die niet alleen de fysieke en mentale gezondheid bevordert, maar ook werkgerelateerde stress verlicht. Bij Flitz Events bieden we professionele yoga-instructeurs die je team begeleiden bij een verkwikkende en verjongende yoga-ervaring.

Bedrijfsuitje Kleine Groep - Yoga

Een moment van rust en ontspanning

Yoga is al eeuwenlang een praktijk die gericht is op het in balans brengen van lichaam en geest. Het combineert zachte bewegingen, ademhalingstechnieken en meditatie om een diepe staat van ontspanning en kalmte te bereiken. Met een yoga-sessie geef je je team de mogelijkheid om even uit de drukte van het dagelijks leven te stappen en een moment van rust en ontspanning te ervaren.

Bevordering van welzijn en gezondheid

Yoga heeft tal van voordelen voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. De zachte bewegingen en houdingen strekken en versterken het lichaam, verbeteren de flexibiliteit en bevorderen een goede houding. Daarnaast helpt yoga om de ademhaling te reguleren, stress te verminderen en de geest tot rust te brengen. Door regelmatig yoga te beoefenen, kunnen je teamleden een betere algehele gezondheid en welzijn ervaren.

Stressverlichting en mindfulness

Werkgerelateerde stress is iets waar veel mensen mee te maken hebben. Met yoga kun je je teamleden de tools en technieken bieden om met stress om te gaan en een gezonde balans te vinden. De combinatie van beweging, ademhaling en mindfulness helpt om het zenuwstelsel te kalmeren, de geest te ontspannen en stresshormonen te verminderen. Dit draagt bij aan een positievere gemoedstoestand, helder denken en betere concentratie.

Teambuilding en verbinding

Yoga kan ook dienen als een teambuildingactiviteit die de onderlinge band versterkt. Samen deelnemen aan een yoga-sessie creëert een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid. Het delen van de ervaring, het ondersteunen van elkaar bij de verschillende houdingen en het samenwerken aan een gezamenlijk doel bevordert de teamgeest en het gevoel van samenhorigheid.

 

Een kleinere groep betekent meer ruimte voor interactie en samenwerking, waardoor deze activiteiten de perfecte keuze zijn voor kleine teams. Je kunt erop vertrouwen dat Flitz Events een memorabele ervaring zal bieden die de samenwerking en het plezier bevordert.

Wil je meer weten over onze activiteiten specifiek ontworpen voor een stranddag? Lees hier meer over de mogelijkheden om jouw bedrijfsuitje naar een hoger niveau te tillen!

linkedin

Mede-eigenaar van Flitz-Events.
Milan Laroes heeft meer dan 15 jaar ervaring in de evenementen branch.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen (5)

 • Wat voor soort activiteiten biedt Flitz Events aan voor bedrijfsuitjes met kleine groepen?
  Flitz Events biedt een divers scala aan activiteiten die perfect zijn voor bedrijfsuitjes met kleine groepen. Denk aan interactieve teambuildingsspellen, creatieve workshops, sportieve uitdagingen, en thematische speurtochten. Ze zijn ontworpen om de interactie en betrokkenheid binnen de groep te vergroten.
 • Wat zijn de voordelen van een bedrijfsuitje met een kleine groep?
  Een bedrijfsuitje met een kleine groep biedt een intieme en persoonlijke ervaring. Het stelt de deelnemers in staat om nauwer met elkaar samen te werken, individuele aandacht te krijgen en sterke banden op te bouwen. Bovendien kunnen de activiteiten beter worden afgestemd op de specifieke behoeften en interesses van de groep.
 • Welke locaties zijn geschikt voor bedrijfsuitjes met kleine groepen?
  Flitz Events heeft een breed scala aan locaties beschikbaar voor bedrijfsuitjes met kleine groepen. Dit kan variëren van inspirerende stadscentra en prachtige natuurlijke omgevingen tot sfeervolle binnenlocaties. De keuze van de locatie hangt af van de voorkeuren van de groep en het type activiteit dat wordt gekozen.
 • Kan Flitz Events het bedrijfsuitje aanpassen aan de specifieke behoeften van onze kleine groep?
  Absoluut! Flitz Events begrijpt dat elke groep uniek is. Ze kunnen het bedrijfsuitje volledig aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van de kleine groep. Of het nu gaat om een specifieke activiteit, een bepaald thema of een speciale tijdsduur, Flitz Events zorgt ervoor dat het bedrijfsuitje perfect aansluit bij de groep.
 • Biedt Flitz Events ook cateringopties voor bedrijfsuitjes met kleine groepen?
  Ja, Flitz Events werkt samen met verschillende restaurants en strandtenten voor catering tijdens bedrijfsuitjes met kleine groepen. Ze zorgen ervoor dat de deelnemers kunnen genieten van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes op sfeervolle locaties die perfect passen bij de setting en het thema van het bedrijfsuitje.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp