Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Beach Tennis als uitje! Super Leuk!

“Beach tennis is de sensatie van 2021! Met je voeten in het zand.”

 

Waar kan je beachtennissen?

Wil jij beachtennis eens proberen of zoek je een locatie om te oefenen voor een toernooi? Kom nu beachtennissen op het strand van Scheveningen

 

Spelinformatie Beachtennis

Beachtennis wordt in dubbels gespeeld met een beachtennispallet zonder snaren. Er wordt gespeeld op een zandvlakte van 16 bij 8 meter met een net op een hoogte van 1.70 meter. De bal, iets lichter dan een tennisbal, mag niet stuiteren en de puntentelling is net als bij het klassieke tennisspel, maar bij 40-40 speel je het beslissende punt.


TOP 3 Combinatiedeal Beach Tennis

Beach tennis (Alles wat je moet weten)

Eén van die superleuke uitjes van Flitz Events: Beach tennis! Lekker sportief bezig zijn op het strand met je vrienden, familie of met collega’s. Beach tennis is een spannende combinatie van beachvolleybal en tennis en natuurlijk speel je het op het strand. Wij organiseren dit uitje voor vriendengroepen maar ook als bedrijfsuitje. Je kunt Beach tennis ook combineren met onze andere gave activiteiten op het strand of op het water. Wil je aan teambuilding doen? Ook dan is Beach tennis heel geschikt.

 

Hoe speel je Beach tennis

Je speelt Beach tennis met twee groepen (of met 2 of 4 personen) die het tegen elkaar opnemen. Op een veld van 16 bij 18 meter met in het midden een net. Ongeveer zoals bij gewone tennis. Elke deelnemer krijgt een speciaal beach tennis racket waarmee wordt gespeeld. De puntentelling werkt vrijwel hetzelfde als bij gewone tennis dus dat is simpel. De spelregels krijg je van tevoren uitgelegd maar het spel is niet bepaald ingewikkeld dus iedereen kan meteen meedoen. Lekker spannend! Erg leuk om te spelen met de familie of als vrijgezellenuitje. Je combineert Beach tennis heel gemakkelijk met beachvolleybal of Boeren Beach Golf maar je kunt natuurlijk ook te gekke activiteiten op het water gaan doen. Uiteraard organiseren wij ook een hapje en een drankje zodat je zeker bent van een heel gezellig uitje.

 

Dit is bij het uitje inbegrepen

Als je Beach tennis bij Flitz Events gaat spelen dan zorgen wij ervoor dat je speelveld op het strand perfect in orde is. Je speelt Beach tennis in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland maar eventueel in overleg ook op een andere locatie. We beginnen met de ontvangst en de kennismaking waarna de instructies volgen. Het geheel staat onder leiding van een professionele begeleider die ook de puntentelling voor jullie bij kan houden. Natuurlijk zorgen we voor een leuke prijs voor het winnende team en verzorgen we een gezellige prijsuitreiking. Wij kunnen het evenement naar keuze verder aankleden met drankjes en hapjes, met een maaltijd en/of met andere leuke activiteiten.

 

Beach tennis als vrijgezellenuitje

Sportief met elkaar bezig zijn is een veelgevraagd vrijgezellenuitje. Logisch want samen een spel spelen staat garant voor fun en gezelligheid. Beach tennis is geschikt voor vrijgezellenuitjes voor mannen maar ook voor vrouwen. Na afloop gezellig met elkaar borrelen of wat eten? Dat regelen wij graag. Jullie kunnen ook nog andere beachspellen spelen of even het water op voor nog meer spanning en plezier. Moe geworden? Wij organiseren ook te gekke workshops, zowel binnen als buiten zoals schilderen, sieraden maken, een megavlieger bouwen of een cursus cocktail shaken.

 

Beach tennis als teambuildingsuitje

Door de combinatie van samen spelen in een team en het strijden van de teams tegen elkaar is Beach tennis zeer geschikt als teambuildingsuitje. Erg leuk om te doen met de hele afdeling of met bijvoorbeeld een projectteam. Zo leren jullie elkaar snel kennen en ook hele nieuwe kanten van elkaar kennen. Wie is er goed in samenwerken, wie neemt de leiding of wie kan andere super goed motiveren? Tijdens een teambuildingsuitje kunnen dit soort eigenschappen sneller aan het licht komen. Daarnaast is het natuurlijk goed voor het groepsgevoel om samen dingen te ondernemen en een stukje gezelligheid met elkaar te delen. Neem gerust contact op met Flitz Events als je een gezellig en sportief teambuildingsuitje wilt organiseren. Naast Beach tennis hebben wij nog veel meer geschikte teambuildingsactiviteiten. Wat te denken bijvoorbeeld van escapen uit een sidderende omgeving? Of het zeer populaire Robinson Crusoe op het strand spelen waarbij alle mogelijke onderdelen op het programma staan.

 

Bekijk ook onze andere super gave uitjes!

Lekker eten en drinken

 

Als je met elkaar op pad bent en iets leuks gaat doen zoals Beach tennis spelen, dan is het natuurlijk extra leuk om ook lekker te eten en te drinken. Momenten om bij te praten, ervaringen te delen of plannen te maken. Lekker eten en drinken hoort bij vrijwel elk feestje; of het nou met familie,  vrienden of collega’s is. Je kunt bij Flitz Events een ochtend, middag of avond maar ook een hele dag organiseren. Wij zorgen, natuurlijk in overleg met jou, voor lekker eten en drinken. Koffie met gebak, een uitgebreide lunch, borrelen of dineren en zelfs barbecue op het strand behoort tot de mogelijkheden.

 

Spelen op het strand

 

Het strand is de perfecte plek om met elkaar te spelen. Met het zand zelf tijdens een te gekke workshop zandsculpturen maken bijvoorbeeld. Het strand leent zich ook bij uitstek voor sportieve spelletjes. In groepen zijn Beach tennis en Beach volleybal erg leuk om te spelen maar ook kiten is fantastisch. Kijk op de site van Flitz Events wat er allemaal mogelijk is en neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij organiseren graag voor jou het perfecte uitje.

 

FAQ

 

Met hoeveel personen word beachtennis gespeeld?

Beach Tennis word met maximaal 3 personen per team gespeeld.

 

Waar kan ik allemaal beachtenissen?

Wij verzorgen beachtennis op het strand van Scheveningen