Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Mega bamboe toren bouwen strand

Bamboe Toren Bouwen, Teamuitje

Bij Bamboestieken ga je van bamboe staken en brede postbode elastieken een zo hoog mogelijke toren bouwen!
Het bouwen van deze bamboe torens is een echte teambuilding activiteit! Hierbij komt het aan op overleg, tactiek en uiteraard de goede technieken. Het doel – een zo hoog mogelijke toren- is alleen binnen de tijd te halen als er goed wordt samengewerkt. Er zijn groepen die een toren bouwen van wel meer dan 15 mtr hoog!!!

Bamboe torens bouwen is zowel los en als onderdeel van een groter programma te boeken. Ook zeer geschikt voor teambuilding!

Wat is Bamboe toren bouwen nou precies?

De woorden ‘Bamboe toren bouwen’ zeggen het eigenlijk al! U bouwt een toren of bijvoorbeeld een brug zo hoog en stevig mogelijk om met uw bamboe bouwwerk de andere teams te verslaan. Het klinkt natuurlijk heel simpel: een bamboe toren bouwen.. Maar zo simpel is het nog niet!

Simpelweg beginnen om wat stokken aan elkaar te binden is geen optie.
Samen met uw team zal u in conclaaf gaan om deze bamboe toren tot een succes te brengen.

Bamboe workshop

Tijdens deze bamboe workshop maakt u gebruik van verschillenden materialen, bamboe mag natuurlijk niet ontbreken anders wordt het gaan Bamboe toren. D.m.v. gebruik te maken van elastieken en vernuft teamwork zal deze bamboe toren tot grote hoogtes worden gebracht.

Het is natuurlijk niet alleen een toren bouwen en klaar… U kunt denken aan grote bamboe bruggen, torens en poorten. Deze bamboe torens zijn niet alleen voor de sier maar kunnen ook ingezet worden als een bamboe gebruiksvoorwerp.

Programma Bamboe toren bouwen:

U kunt zelf de tijden aanpassen, onderstaande programma is een voorbeeldprogramma

 • 13:00-13:30 Ontvangst op locatie
 • 13:30-13:45 Uitleg workshop Bamboe toren bouwen
 • 13:45-14:00 Strategie overleg met uw teamgenoten
 • 14:00-14:45 Bamboe toren bouwen
 • 14:45-15:00 Korte break + overleg
 • 15:00-16:00 Bamboe toren bouwen deel 2
 • 16:00-16:15 Afsluiting + prijsuitreiking Bamboe toren bouwen
 • 16:15-17:30 Borrelen
 • 17:30 Start BBQ / Diner

Tijdsduur Bamboe workshop :

 • 1.5 uur

Strandtenten Bamboe toren bouwen:

Prijzen Bamboe toren bouwen:

Groep vanaf 10 personen                     : € 17.50
Groep vanaf 20 personen                     : € 15,00
Groep vanaf 50 personen                     : € 12,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan

Workshop Bamboe toren bouwen

U bent op zoek naar een leuke teambuildings activiteit voor uw bedrijf en wil toch even iets anders dan het normale teambuilding. U zit bij ons op het juiste adres!

Flitz-events biedt u een activiteit aan die jullie niet snel zullen vergeten, samen bouwen aan deze toren betekend samen bouwen aan de toekomst!

Wie heeft het inzicht om deze bamboe toren tot een succes te maken? Wie zal zijn/haar teamgenoten stimuleren om deze bamboe toren tot grote hoogtes te brengen.
Bamboe toren bouwen is een activiteit waarbij al uw teamleden een vooraanstaande rol hebben, ieder zijn rol en deelname zijn belangrijk om deze bamboe toren te kunnen realiseren. Teambuilding is the key!

Is bamboe workshop geschikt voor teambuilding?

Het bouwen van een bamboe toren is uitermate geschikt voor teambuilding. Dit komt omdat de aspecten die je gebruikt bij het bamboe toren komen in verschillende vlakken voor bij teambuilding.

 1. Ieder teamlid kan mee doen!
 2. Als team werk je aan 1 grote bamboe toren
 3. Alléén samen zorg je voor een grote stevige toren

Tijdens het bamboe toren bouwen zult u direct zien wie een leider in het team is of wie juist de afwachter is om later de cruciale doorslag te geven.

Samen met je team ga je aan de slag om deze bamboe toren te realiseren.

Locaties Bamboe toren bouwen:

Bamboestieken kan op vrijwel iedere locatie gehouden worden. Een grasveld, zandvlakte of op de parkeer plek van uw bedrijven terrein. Bamboe toren bouwen kan overal!

Heeft u een kantoorpand waarbij u niet de hoogte in kan? Dat is voor de bamboe workshop ook geen enkel probleem, we beperken is niet alleen tot grote hoogtes maar gaan ook de breedte in.
Wilt u uw bedrijfssectoren op een leuke en unieke manier aan elkaar koppelen? Dan kan er bijvoorbeeld een bamboe brug worden gebouwd van A naar B.

Het uitdagende hieraan is dat u zo ook 2 totaal verschillende sectoren van uw bedrijf aan elkaar kunt koppelen. Van Punt A naar B, zo bouwt een gedeelte van de collega’s aan het startpunt van de bamboe toren en een ander gedeelte van de collega’s aan het eind.
In het midden zullen zij elkaar tegen komen en koppelen zo de bamboe torens aan elkaar om zo tot een prachtige eindresultaat te komen! Samen een (bamboe) brug bouwen betekent partijen nader tot elkaar brengen en brug te vormen naar de toekomst!

Liever een Bamboe toren bouwen op een locatie buiten uw bedrijf? Dit is uiteraard geen enkel probleem.

Al wat enthousiaster geworden over de workshop Bamboe toren bouwen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Toch nog wat extra informatie nodig over onze workshop? Geen probleem, u kunt altijd even bellen of mailen.

Wij hopen u en uw team een top dag te verzorgen wat u team nader tot elkaar brengt.

Is het Bamboe toren bouwen voor uw team een brug te ver of slaat u de handen in een om dit tot een succes te maken?

Lees meer...