070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
bamboestieken uitje
bamboe toren bouwen strand
 • Teambuilding
 • Creatief
 • Op locatie mogelijk

Bij Bamboestieken ga je van bamboe stokken en brede postbode elastieken een zo hoog mogelijke toren bouwen!
Het bouwen van deze bamboe torens is een echte teambuilding activiteit! Hierbij komt het aan op overleg, tactiek en uiteraard de goede technieken. Het doel – een zo hoog mogelijke toren- is alleen binnen de tijd te halen als er goed wordt samengewerkt. Er zijn groepen die een toren bouwen van wel meer dan 15 meter hoog!

Bamboe torens bouwen is zowel los en als onderdeel van een groter programma te boeken. Ook zeer geschikt voor teambuilding!

Bamboe workshop

Tijdens deze bamboe workshop maakt u gebruik van verschillenden materialen, bamboe mag natuurlijk niet ontbreken anders wordt het geen Bamboe toren. Door middel van gebruik te maken van elastieken en vernuft teamwork zal deze bamboe toren tot grote hoogtes worden gebracht.

Het is natuurlijk niet alleen een toren bouwen en klaar… U kunt denken aan grote bamboe bruggen, torens en poorten. Deze bamboe torens zijn niet alleen voor de sier maar kunnen ook ingezet worden als een bamboe gebruiksvoorwerp.

Programma onderdelen

 • Introductie door instructeur
 • Ontwerpen
 • Aan de slag!

Prijzen

Vanaf 10 personen17,50 p.p.
Vanaf 20 personen15,- p.p.
Vanaf 50 personen12,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit, BBQ, 2 uur Drankarrangement & 2 Consumptiesvanaf 60,- p.p.
Activiteit, BBQ, 3 Consumptiesvanaf 50,- p.p.

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 12.50
Bamboestieken kan op vrijwel iedere locatie gehouden worden. Een grasveld, zandvlakte of op de parkeer plek van uw bedrijven terrein. Bamboe toren bouwen kan overal!

Heeft u een kantoorpand waarbij u niet de hoogte in kan? Dat is voor de bamboe workshop ook geen enkel probleem, we beperken is niet alleen tot grote hoogtes maar gaan ook de breedte in.
Wilt u uw bedrijfssectoren op een leuke en unieke manier aan elkaar koppelen? Dan kan er bijvoorbeeld een bamboe brug worden gebouwd van A naar B.

Het uitdagende hieraan is dat u zo ook 2 totaal verschillende sectoren van uw bedrijf aan elkaar kunt koppelen. Van Punt A naar B, zo bouwt een gedeelte van de collega’s aan het startpunt van de bamboe toren en een ander gedeelte van de collega’s aan het eind.
In het midden zullen zij elkaar tegen komen en koppelen zo de bamboe torens aan elkaar om zo tot een prachtige eindresultaat te komen! Samen een (bamboe) brug bouwen betekent partijen nader tot elkaar brengen en brug te vormen naar de toekomst!

Liever een Bamboe toren bouwen op een locatie buiten uw bedrijf? Dit is uiteraard geen enkel probleem.
Al wat enthousiaster geworden over de workshop Bamboe toren bouwen? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden.
Toch nog wat extra informatie nodig over onze workshop? Geen probleem, u kunt altijd even bellen of mailen.
Wij hopen u en uw team een top dag te verzorgen wat u team nader tot elkaar brengt.
Is het Bamboe toren bouwen voor uw team een brug te ver of slaat u de handen in een om dit tot een succes te maken?

Programma

(De tijden kunnen naar wens worden aangepast)

13:00
Ontvangst op locatie
13:30
Uitleg workshop bamboe toren bouwen
13:45
Strategie overleg met uw teamgenoten
14:00
Bamboe toren bouwen
14:45
Korte break + Overleg
15:00
Bamboe toren bouwen deel 2
16:00
Afsluiting + Prijsuitreiking
Optioneel
16:15
Borrelen
17:00
Start Diner/BBQ

Onze werkwijze

Michelle van Aarsen
18 november 2021
ratingratingratingratingrating
Toen we bij de workshop aankwamen zag het er heel moeilijk & uitdagend uit, Echter met de goede begeleiding en teamwork bleek het appeltje eitje. We hebben het geflikt!
Suzy Barrett
18 november 2021
ratingratingratingratingrating
Ontzettend leuke activiteiten waarin je goed moet samenwerken voor een mooi eindresultaat. We hebben ontzettend genoten en heerlijk gebarbecued achteraf!
Viktor herald Massing
18 november 2021
ratingratingratingratingrating
Vermakende activiteiten voor de familie. Leuke manier om met elkaar bezig te zijn! Leek mij een perfecte bezigheid voor de familiereünie. Goed geregeld en leuk contact met de meiden van Flitz. bedankt - groet Viktor
"Vermakende activiteiten voor de familie. Leuke manier om met elkaar bezig te zijn! Leek mij een perfecte bezigheid voor de familiereünie. Goed geregeld en leuk contact met de meiden van Flitz. bedankt - groet Viktor"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7
client-7

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
DD dash MM dash JJJJ
Toestemming*

Meest geboekte events

Be Robinson Crusoe

Be Robinson Crusoe

2 - 2,5 uur
10 - 1500

Robinson Crusoe event is de unieke uitdaging, waarbij overleven & competitie centraal staan. Ga jij op expeditie in Scheveningen?

 • Gratis prijsbeker
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Teambuilding
 • Tropische aankleding
v.a. €12,50 p.p.
Populair
Powerkiten

Powerkiten

1,5 - 2 uur
2 - 500

Lekker een dagje uitwaaien in de winter op het strand van Scheveningen langs het water met vliegers in alle soorten en maten.

 • Outdoor
 • Sportief
 • Strand
 • Teambuilding
 • Slecht weer scenario
v.a. €15,- p.p.
Zeskamp

Zeskamp

2 uur
10 - 1500

Hét uitje op maat met een perfecte mix tussen passief en actief geschikt. Stel je eigen zeskamp samen uit ons brede assortiment aan spellen.

 • GRATIS PRIJSBEKER
 • 6 SPELLEN NAAR KEUZE
 • TEAMBUILDING
v.a. €12,50 p.p.
Bubble voetbal

Bubble voetbal

1,5 uur
2 - 200

Ren, rol en stuiter over het strand! Een hilarische en sportieve manier van voetballen met een twist. ⚽ Scoor jij een doelpunt? ⚽

 • Professionele begeleiding
 • Gratis slecht weer scenario
 • Competitief & hilarisch
 • Arrangementen op maar
€15,-
v.a. €10,- p.p.

Veelgestelde vragen

(2)

 • Is bamboe workshop geschikt voor teambuilding?
  Het bouwen van een bamboe toren is uitermate geschikt voor teambuilding. Dit komt omdat de aspecten die je gebruikt bij het bamboe toren komen in verschillende vlakken voor bij teambuilding.
 • Wat is Bamboe toren bouwen nou precies?
  De woorden ‘Bamboe toren bouwen’ zeggen het eigenlijk al! U bouwt een toren of bijvoorbeeld een brug zo hoog en stevig mogelijk om met uw bamboe bouwwerk de andere teams te verslaan. Het klinkt natuurlijk heel simpel: een bamboe toren bouwen.. Maar zo simpel is het nog niet! Simpelweg beginnen om wat stokken aan elkaar te binden is geen optie. Samen met uw team zal u in conclaaf gaan om deze bamboe toren tot een succes te brengen.

Workshop Bamboe toren bouwen

U bent op zoek naar een leuke teambuildings activiteit voor uw bedrijf en wil toch even iets anders dan het normale teambuilding. U zit bij ons op het juiste adres!

Flitz-events biedt u een activiteit aan die jullie niet snel zullen vergeten, samen bouwen aan deze toren betekend samen bouwen aan de toekomst!

Wie heeft het inzicht om deze bamboe toren tot een succes te maken? Wie zal zijn/haar teamgenoten stimuleren om deze bamboe toren tot grote hoogtes te brengen? Bamboe toren bouwen is een activiteit waarbij al uw teamleden een vooraanstaande rol hebben, ieder zijn rol en deelname zijn belangrijk om deze bamboe toren te kunnen realiseren. Teambuilding is the key!

Ieder teamlid kan mee doen!

Als team werk je aan 1 grote bamboe toren
Alléén samen zorg je voor een grote stevige toren
Tijdens het bamboe toren bouwen zult u direct zien wie een leider in het team is of wie juist de afwachter is om later de cruciale doorslag te geven.

Samen met je team ga je aan de slag om deze bamboe toren te realiseren.

Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp