Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
  • 25 jaar ervaring
  • De scherpste prijzen
  • 6000+ uitjes per jaar
  • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Veel gestelde vragen

Voor wie zijn de uitjes?

Wij hebben voor iedereen wat wils. Volwassenen, kinderen, familiesvrijgezellenscholen en bedrijven kunnen wij een volledig passend programma aanbieden.

Veiligheid?

Alle activiteiten worden begeleid door professionele instructeurs, die werken volgens de normen van de IKO / (H)ALO. Zo is uw veiligheid volledig gewaarborgd. Zij zijn opgeleid en zijn bekend met eventuele risico’s die de activiteiten met zich meebrengen.

Moet ik van te voren boeken?

In overleg kunnen wij op ieder moment in de week, speciaal voor u open gaan. Onze voorkeur gaat uit naar: minimaal een week van te voren te reserveren, in verband met onze planning.

Openingstijden kantoor

Elke maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 bent u welkom.

Bevestiging formulier?

U krijgt een e-mail ter bevestiging waarin telefoonnummer van de instructeur, de routebeschrijving en wat u allemaal mee moet nemen.

Krijg ik achteraf een rekening of moet ik juist vooraf betalen?

Het is niet mogelijk om als particulier per factuur te betalen. U hoeft niet vooraf te betalen. Omdat de groepsgrootte vaak erg varieert, wordt er aan het eind van de dag betaald. Het aantal personen dient 7 dagen van te voren definitief doorgegeven te worden. Als bedrijf of instelling ontvangt u de factuur na de activiteiten per post of email.

Wat voor kleding moet ik aan?

Wat u specifiek mee moet nemen op deze dag is vrij weinig, behalve een goed humeur natuurlijk. Wij raden u aan om makkelijke schoenen en kleding aan te doen en een zonnebril mee te nemen.

Wij staan zelf met onze blote voeten in het zand, maar er kunnen natuurlijk best scherpe voorwerpen in het zand zitten. Hier dient u wel rekening mee te houden.

Wat doen we als het slecht weer is?

U dient met ons 2 dagen van te voren contact op te nemen om nog het een en ander te bespreken. In dit gesprek geven wij aan wat de weersverwachting is. Het weer hebben wij HELAAS niet in eigen hand en aangezien wij u een fantastische dag willen bezorgen is het van belang dat de weersomstandigheden goed zijn. Op het moment dat er voor een buitenactiviteit wordt gekozen kan er in overleg, bij slecht weer, voor een alternatieve indoor-activiteit in dezelfde prijsklasse worden gekozen.

Stappenplan voor het maken van uw arrangement:

Stap 1: Bepaal voor uzelf een begin- en eindtijd van uw evenement
Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een ontvangstdrankje, lunch, BBQ en/of feestavond aan uw arrangement toe
Stap 4: Vraag hier uw offerte aan! U ontvangt op werkdagen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel binnen 24 uur in uw mailbox.

We stemmen het programma af op jullie wensen. Wat dacht je van een vlieger clinic met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kun je aan ons toevertrouwen. Alles is bespreekbaar!

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp