Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Suppen Scheveningen of Kijkduin

Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment.
Stand up Paddle boarden de nieuwste rage overgekomen vanuit Hawaï, de surfers daar hielden het overzicht op zee door op hun board te gaan staan waarna een nieuwe sport is ontdekt!
Pak er een peddel bij en ga lekker aan de slag. Stand Up Paddle wordt ook wel ‘suppen’ genoemd.

Kennismaking Suppen

Voor de eerste kennismaking met het suppen krijg je een les van twee uur. Hierin wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van het Suppen, de veiligheidsregels en bewegingstechnieken.
Stap op de plank en ga een lekker stukje peddelen, sportief bezig met veel plezier.
SUPPEN is voor iedereen van jong tot oud, groot tot klein. Binnen een kwartiertje heb je het al onder de knie, en maak een lekker tochtje op zee.

Tijdens een twee uur durende sessie krijg je les van een instructeur in Stand Up Paddling. Geniet van de fascinerende Noordzee, bekijk de kitesurfers van dichtbij of toer heerlijk ongestoord rond over zee. Voor alle ‘suppers’ organiseren wij tochten langs de kust van de Zuidholland!

Programma Suppen:

  • Ontvangst
  • Programma uitleg
  • Vlieger instructie
  • Vlieger trucjes leren
  • Eventueel BBQ of een drankje na afloop

Tijdsduur Suppen:

  • 2 uur

Locaties:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Prijzen:

Groep vanaf 10 personen                     : € 27,50
Groep vanaf 25 personen                     : € 25,00
Groep vanaf 50 personen                     : € 22,50

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan