Pubquiz Show

Doe een pubquiz: Gezelligheid en strijd met een drankje binnen handbereik

Pubquiz is een populair spel overgewaaid uit de pubs in de uk en nu ook razend populair in Nederland. Het principe is simpel maar een garantie voor een enerverende strijd. Onder het genot van een hapje en een drankje speel je in teams tegen elkaar terwijl de quizmaster de vragen stelt. Wie de meeste vragen weet, is de winnaar. Voor een bedrijfsuitje is dit een spannende en ontspannende activiteit waarbij gelachen en soms fanatiek gestreden wordt om de fantastische prijzen. Mar het draait natuurlijk vooral om de grote eer om de winnaar te worden van de pubquiz.

Strijden voor de eer, met een gezellig hapje en een drankje

Met een pubquiz zit je allemaal gezellig met een drankje in een café, maar dit kan ook op andere locaties gedaan worden. Jullie groep wordt in teams verdeeld en dan gaat de strijd beginnen. Wie weet als eerste het antwoord op de meest uiteenlopende vragen? Het begint gezellig, maar je zult zien dat de sfeer al gauw bloedje fanatiek wordt. De ervaren quizmaster leidt jullie door het spel heen.

Antwoorden die je altijd al had willen weten

Waar is iemand bang voor die arachnophobia heeft? Wat voor taal spreken ze op Hawaï? Of misschien wel de moeilijkste: Hoeveel wenkbrauwen hebben Bert en Ernie samen? Het antwoord op deze laatste vraag: Een, want Ernie heeft geen wenkbrauwen en Bert heeft er een. Dat is weer een wetenswaardigheid waar van je denkt: nooit geweten. Zo zit een pubquiz vol allerlei vragen die je wel kunt weten en waarover je je dan toch weer over het antwoord verbaast. Daarom is een pubquiz ook zo populair. De quizmakers zijn echte professionals en weten de juiste mix te creëren tussen de onderwerpen. Ze bedenken ook vragen voor spelshows op televisie.

Pub Quiz show

Voor ieder wat wils

Een pubquiz kan naast vragen ook bestaan uit audiofragmenten of filmpjes. Uiterste concentratie is hierbij vereist, dus goed opletten! Naast audiofragmenten zijn er ook vragen waarbij het draait om muziekmomenten. Zo is er voor iedereen wat wils en weet je altijd wel wat over een bepaald onderwerp. Dit maakt de uitslag ook vaak zo verrassend. Talent en kennis komt soms uit onverwachte hoek. De quizmaster is degene die het spel leidt. Hij of zij maakt er een echte show van en weet de spanning tot grote hoogtes te brengen. De quizmaster is echter ook een onverbiddelijke scheidsrechter die geen halve antwoorden goedkeurt. Valsspelen is natuurlijk helemaal uit den boze.

Een pubquiz speciaal voor jou en je collega’s

Voor jullie bedrijfsuitje kun je van te voren bespreken hoe de quiz er ongeveer uitgaat zien. Zo kunnen de vragen meer gerelateerd worden aan jullie beroepsbranche. Verder kunnen er ook vragen specifiek over jullie bedrijf worden verwerkt in de quiz. Zo wordt een pubquiz ook persoonlijk. De pubquiz kan op diverse locaties worden gegeven en past in elk seizoen en jaargetijde. Boek een pubquiz voor een gegarandeerd gezellig en spannend bedrijfsuitje. De pubquiz kan onderdeel zijn van verschillende arrangementen en is zo te combineren met andere activiteiten tot een spectaculaire dagje uit voor jou en je collega’s.

Prijzen Pub quiz

Vanaf 10 pers. €22,50
Vanaf 25 pers. €17,50
Vanaf 50 pers. €15,-
Vanaf 100 pers. €12,50

Tijdsduur Pub-quiz

– 2.5 uur

Vraag direct offerte aan