Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Waarom een rondvaart Den Haag organiseren?

Een rondvaart door de grachten is een prachtige manier om de bezienswaardigheden van Den Haag vanuit een ander perspectief te bekijken. U vaart langs alle hoogtepunten van de stad, zoals het Mauritshuis, het Binnenhof en het Vredespaleis. Onder het genot van een drankje uit de bar aan boord kunt u de prachtige huizen langs de grachten bewonderen en van uw gids meer te weten komen over de geschiedenis van Den Haag.

Borrelboot tijdens een boottocht in Den Haag

Een rondvaart is ook een leuke manier om een speciale gelegenheid te vieren met uw vrienden of familie. Of u nu een verjaardag, een jubileum of een andere speciale gelegenheid viert, wij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk dagje uit heeft!


Hoe kunt een rondvaart Den Haag inplannen bij Flitz-events?

Een rondvaart Den Haag is heel eenvoudig in te plannen bij Flitz-events. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, waarna wij binnen 24 uur een prijsopgave zullen opsturen. Wilt u sneller schakelen? Dan kunt u ons natuurlijk ook altijd telefonisch bereiken, wij helpen u graag bij het plannen van uw perfecte dagje uit!


Rondvaart voorzieningen

Boottocht Den Haag Rond vaart den haag boot varen den haag, rondvaart Scheveningen, bootvaren Scheveningen rond tocht den haag of Scheveningen

Onze boten, zijn voorzien van:

 • Muziek Installatie
 • WC
 • Kraan
 • Bluetooth voor eigen muziek
 • Koelboxen

Borrel boot Den Haag Prijzen:

 • Borrelboot t/m 12 personen € 200,-
 • Borrelboot t/m 24 personen € 350,-
 • 24+ personen vraag om de offerte
  Elk volgend half uur € 50,- per boot

Kies één van onze rondvaarten in Den Haag:

Meerdere boten reserveren voor uw rondvaart Den Haag? Kies voor Flitz-events!

Bij Flitz-events bent u aan het juiste adres als u meerdere boten wilt boeken voor uw rondvaart Den Haag. Wij beschikken over een grote vloot boten, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van het juiste aantal boten voor uw groep.

Wilt u met een groep langs de mooiste plekjes van Den Haag varen? Flitz-events biedt de mogelijkheid om meerdere boten te charteren voor uw groep. Op deze manier kunt u samen in een konvooi varen en genieten van de prachtige uitzichten van Den Haag!

Voor meer informatie over onze diensten of het aanvragen van een offerte, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het plannen van uw perfecte dagje uit!

Voordelen van een rondvaart Den Haag bij Flitz-events

Een rondvaart is natuurlijk ideaal voor iedere gelegenheid, los van dat, ziet u de stad vanuit een ander perspectief. Bij Flitz-events bieden wij niet zomaar een rondvaart Den Haag aan. Tijdens de rondvaart kunt u gebruik maken van verschillende voorzieningen om een onvergetelijke rondvaart te beleven. Bij Flitz-events kunt u een rondvaart op maat laten samenstellen, dus boek uw rondvaart Den Haag op tijd want vol is vol!

Offerte aanvraag


 • Events gegevens

 • Wij wijzen u op ons privacy beleid
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Heerlijk door de grachten van Den Haag varen met een rondvaart of groepsvaart! Heeft u iets te vieren, een bruiloft, verjaardag, personeelsuitje of een andere speciale gelegenheid? Dan is dit het perfecte dagje uit!

Stap aan boord in één van de boten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag.

De boot, ook wel “de Roasted Peanut” genoemd, is van oorsprong een reddingsboot. Deze reddingsboot is omgebouwd tot een luxe sloep waar met gemak 20 personen op passen!

 

Boottocht Den Haag

De ervaren gidsen van Flitz-events laten alle geheime en verrassende hoeken zien van deze sfeervolle stad. Bij deze rondvaart varen we door verschillende en unieke wijken van Den Haag en bijvoorbeeld rondom de oude verdedigingsgracht. Voorbeelden van mooie en onvergetelijke momenten die u zult beleven zijn het rondvaren langs het hartje centrum van Den Haag en Scheveningen.

Deze rondvaart wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje. De duur van deze rondvaart is tussen de 1,5 en 2 uur.

Mochten er vragen zijn,  neem gerust contact met ons op. We helpen u graag! We zien u snel bij een van onze rondvaarten.

 

Rondvaart Den Haag op maat?

 

Flitz-events heeft meer te bieden. Wat dacht je van een een geheel verzorgd uitje in Den Haag? Flitz-events heeft een breed aanbod, van privé-lessen tot groepsarrangementen, voor kinderen en volwassenen. Bovendien organiseren wij events op maat, waarbij je zelf de invulling van het dagprogramma bepaalt.

 • Samen stellen wij uw rondvaart samen.
 • Flitz-events kan meerdere boten in zetten voor grotere groepen.
 • Combinatie arrangementen.
 • Kies uw eigen opstap plaats en eindplek.

Flitz-events kan u dit alles bieden! De professioneel opgeleide begeleiders, gaan er een onvergetelijke dag van maken! Als u wat te vieren heeft, een speciale gelegenheid heeft,  zoals een bruiloft, verjaardag, personeelsfeestje, dan is dit het perfecte dagje uit. Den Haag is dé internationale stad van vrede en recht.

 

Route rondvaart Den haag

 

U leert Den Haag goed kennen door alle wijken van Den Haag van dichtbij te mogen zien, waarbij u en de groep alle spektakels mogen meemaken van deze prachtige stad. Elke wijk heeft iets unieks te bieden, wat dit uitje extra spannend maakt.

Tijdens de rondvaart vaart u rondom de oude verdedigingsgracht van Den Haag.

Voorbeelden van mooie en onvergetelijke momenten die u zult beleven zijn het rondvaren langs het hartje centrum van Den Haag, Scheveningen badplaats, Havenkantoor, Willemspark en het Nieuwe centrum.

Onder het genot van een hapje en drankje wordt deze tocht afgesloten bij het begin en ook gelijk eind bestemming.

De duur van deze rondvaart zit tussen de 1,5 en 2 uur.

We zien u snel bij een van onze rondvaarten en boottochten

 

Rondvaart op de Roasted Pinda

 

Afgelopen zomer, is de bijzondere sloep te water gegaan. Door zijn grootte en opvallende vorm trekt de boot al op grote afstand de aandacht. Het verhaal van de Roasted Pinda.

De Roasted Peanut heeft een opvallende vorm wat vanaf grote afstand de aandacht trekt. De opvallende pinda vorm komt omdat het van origineel een reddingsboot is geweest. De reddingsboot was van een vissersboot (Johanna Maria). De vissersboot is tijdens een onderhoud in Scheveningen in de brand gevlogen. Vandaar de naam Roasted Peanut. Bij de sloep is veel gebruik gemaakt van hout, wat strak is afgetimmerd. Daarbij zijn rondom banken met opbergruimte gemaakt, waar u kunt genieten van het uitzicht! In de sloep passen met gemak 12 personen. uiteraard is het mogelijk met meerdere boten te varen. Ook is de sloep voorzien van een toilet met wastafel. Wilt u graag een frisse duik nemen? Dit is mogelijk omdat de sloep een zwemplateau met zwemtrap heeft! Om de relax sfeer te krijgen is er een stevige stereo-installatie met bluetooth in geplaatst. Daarnaast bevat de sloep natuurlijk een grote koelkast!

 

Rondvaart Den Haag

 

Zoek je een leuke en gezellige activiteit in de regio Den Haag, denk dan eens aan een rondvaart Den Haag. Een leuk uitje voor allerlei soorten evenementen: een familiefeestje, een personeelsuitje of als vrijgezellenfeestje. Tijdens de rondvaart zie je de mooiste plekjes van Den Haag en onderweg kan je genieten van een hapje en drankje. Kies uit gezellig varen en eten, doe een puzzeltocht tijdens de sloeprally of combineer een rondvaart Den Haag met andere activiteiten. Tijdens de tocht kan je zelf meegenomen etenswaren en drankjes nuttigen maar ook een compleet verzorgde maaltijd krijgen. Net wat je zelf wilt. Kijk op de website voor de verschillende arrangementen of neem contact met ons op voor een volledig naar jouw eigen wensen ingevuld uitstapje.

 

Prachtig Den Haag vanaf het water

 

Den Haag is een heel mooie stad en dat is goed te zien vanaf het water. Tijdens de rondvaart vaar je door de oude grachten en kom je langs allerlei unieke plekjes. Voor groepen tot 12 personen is er de sloepenrally en voor grotere groepen een borrelboot. Overigens, op de borrelboot kan je niet alleen borrelen maar ook uitstekend eten. Een rondvaart Den Haag door het centrum voert je langs bekende en minder bekende plekjes: het centraal station, het Malieveld, Het Escher Paleis en langs Paleis Noordeinde bijvoorbeeld. Je kunt ook vanuit het centrum van Den Haag helemaal naar Scheveningen varen en daar genieten van een activiteit op het strand. Of op het water van de Noordzee.

 

Rondvaart Den Haag naar Scheveningen

 

Twee in één: Den Haag en Scheveningen, stad en strand. Eenmaal in Scheveningen kan je je rondvaart naar wens combineren met een andere leuke activiteit. Op het strand is er van alles te doen op sportief, avontuurlijk en creatief gebied. Flitz-events organiseert de leukste activiteiten, van extreem sportief tot creatief, avontuurlijk en altijd super gezellig. Een paar voorbeelden van leuke activiteiten op en aan het strand in Scheveningen: kiten en branding surfen (super spannend!), branding raften, Robinson Crusoe Experience en beach volleybal. Er zijn ook allerlei creatieve workshops te volgen, altijd onder leiding van een professional. Zo maak je van je rondvaart Den Haag een wel heel bijzonder uitstapje. Je kunt je ook laten opsluiten in een escaperoom om vervolgens samen de uitweg te vinden. Erg leuk als teambuildingsuitje.

 

Superleuke workshops, spannende uitjes

 

Combineer je boottocht Den Haag met een superleuke workshop in Scheveningen. Je kunt een vlieger leren bouwen en daarna gaan vliegeren, een fotopuzzel maken, leren sieraden maken of een poker workshop volgen. De keuze is heel groot en erg gevarieerd, voor elk wat wils. Zandsculpturen maken, cocktails leren shaken of ga gezellig slippers pimpen. Wij organiseren de leukste workshops in Scheveningen en andere locaties aan het strand zoals Kijkduin en Hoek van Holland.
Wil je meer spanning? Kijk dan naar de meer sportieve activiteiten. Branding raften en kiten bijvoorbeeld of combineer je rondvaart Den Haag met een bloedstollende tocht op de Noordzee in de powerboat. De Robinson Crusoe Experience is een ware belevenis op het strand. Jullie gaan van alles doen: liaan trekken, een hindernisbaan lopen, kokosnoten schieten, vuur maken en een hoge toren bouwen van Jenga. De Robinson experience is bij uitstek ook geschikt als teambuildingsactiviteit en leuk voor vrijgezellenfeesten.

 

De sloepenrally als rondvaart Den Haag

 

Met “The Roasted Peanut” kan je een echte sloepenrally meemaken. Deze omgebouwde reddingsboot is voorzien van comfortabele zitplekken en biedt plaats aan 12 personen. De sloepenrally is een puzzeltocht en zit vol spanning. De schipper is tegelijk ook spelleider en jury. Tijdens de rondvaart door de Haagse grachten moeten de deelnemers allerlei vragen beantwoorden. De antwoorden zijn vaak te vinden in aanwijzingen die je tijdens de tocht tegenkomt, dus wel goed blijven opletten! Erg leuk als vrijgezellenfeest, personeelsfeest of gewoon als leuke activiteit voor een vrienden- of vriendinnengroep.

 

Lekker eten op de borrelboot

 

Wij verzorgen de heerlijkste hapjes en gerechten voor onderweg. Gezellig samen zijn en genieten van een pizza, overheerlijke sushi of een volledig 3-gangen diner. Het is ook mogelijk om alleen hapjes voor bij de borrel te organiseren. Zelf eten meenemen kan ook. Wil je je eigen drankjes meebrengen voor tijdens de boottocht? Je kunt dan bij ons een met ijs gekoelde koelkast reserveren zodat je drankjes lekker koel blijven. De borrelboot is superleuk voor grotere gezelschappen, voor een familiefeestje, een vrijgezellenfeest of als uitstapje tijdens een bruiloft.

Meer weten? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie over een rondvaart Den Haag en Scheveningen. Wij organiseren de rondvaart ook op andere plekken in Nederland en kunnen je uitje moeiteloos combineren met andere activiteiten en lekker eten en drinken.