Haags KunstAtelier

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

Haags KunstAtelier workshop doen?
 • Haags KunstAtelier workshop doen?
 • Afbeelding Collage 4-min

Teambuilding en Teamuitjes van Haags KunstAtelier

Het denken in mogelijkheden is een bekende eigenschap van een kunstenaar. Een manier van denken die ook belangrijk is binnen het bedrijfsleven.
Daarom hebben we speciaal voor jullie een aantal pakkende dagdelen ontwikkeld. Niet alleen de creatieve geest schudden we wakker, maar tegelijkertijd werken we aan teambuilding. In een dagdeel, maken jullie een kunstwerk optioneel aansluitend met lunch of borrel!

Totem’ly Us

Waar staat jullie team voor en welke elementen passen daarbij? Beeld dit uit in een Totem gemaakt van de door ons geselecteerde kringloopmaterialen. Door samen te werken aan een of meerdere totems ga je met je team vormgeven waar bij jullie de kracht ligt.
Denk hierbij aan woorden als:
– balans
– uniciteit
– beweging
– contrast
– ritme
– accenten
– patronen
– kleuren

PortretPret

Oog hebben voor elkaar!
Heb jij wel eens echt goed gekeken naar je collega, vriend, vriendin of familielid? Wat is er uniek, bijzonder en karakteristiek aan hem of haar? Neem de tijd om tijdens deze workshop eens echt naar elkaar te kijken! Leg in je kunstwerk vast wat je ziet door gebruik te maken van een enorme verscheidenheid aan duurzame materialen.
Ga tijdens dit creatieve proces het gesprek aan en leer  je “model” op een andere manier kennen terwijl je hem of haar portretteert. Laat je creativiteit de vrije loop, alles is goed. Jij bent de kunstenaar en jij beslist. Uit ervaring weten wij dat de meest verrassende creaties gemaakt worden door degene waarvan je dit het minst verwacht. Iedereen heeft meer talenten dan je denkt dus durf jij het aan om je te laten verrassen?!
Aan het einde van de workshop, onder het genot van een hapje en drankje, kan je samen met “jezelf”op de foto. Zie jij de gemaakte gelijkenissen ook?

Samen tafelen

Altijd al een abstract kunstwerk willen hebben voor aan de muur? Geheel in de stijl van de Haagse kunstenaar Klaas Gubbels gaan jullie samen aan de slag om een eigen kunstwerk te maken met gemengde (druk)technieken. Bepaal samen wat er bij jullie op tafel hoort te staan en ga aan de slag met de duurzame materialen.

Prijzen:

5 personen€ 70,- p.p.
6 personen€ 58,- p.p.
7 personen€ 50,- p.p.
8 personen€ 44,- p.p.
9 personen€ 39,- p.p.
10 personen of meer€ 35,- p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Inclusief professionele begeleiding, materialen, koffie & thee*

 • Workshoptijd: vanaf 2 uur**
 • Lunch/borrel ook mogelijk
 • Ook mogelijk op locatie/ workshops op maat
 • De Workshops zijn uit te breiden met een teambuilding

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Haags KunstAtelier
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Haags KunstAtelier
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Slogan