Flitz-events Review
Flevonice-vanaf-boven
Flevo Nice-boogschieten-uitleg
FlevoNice-samenwerken
flevonice-festival
Flevonice-bedrijfsuitje
Flevonice-drankje-aan-de-bar

Wat het terrein van Flevo Nice zo uniek maakt is, dat het zeer gevarieerd is. Geen saai, recht toe recht aan, evenemententerrein. Maar een evenemententerrein met een speelse uitstraling. Of u nu met 30 of met 5000 mensen komt, wij hebben voor elke bijeenkomst een passend aanbod.

Ruim terrein

Ons terrein in Biddinghuizen ligt zeer centraal en is goed bereikbaar. Het terrein is zo divers dat er zeer verschillende feesten en bijeenkomsten gehouden kunnen worden. Zowel de binnenruimtes als het buitenterrein is helemaal naar eigen inzicht in te delen. Zo kunt u het feest in stijl vieren. Natuurlijk beschikken wij over de meest gebruikelijke faciliteiten en een goede infrastructuur.

Met ons zonnepanelen park als decor, bieden wij een groot recreatieterrein van 20 hectare met ruime parkeermogelijkheden in het midden van Nederland (Biddinghuizen).

De combinatie van ons Flevo meer en het daaromheen liggende land maakt het terrein speels en ideaal voor een festival. Ons prachtige terrein is helemaal af te huren, naar eigen smaak in te richten en te branden, zodat het ook echt een speciale ervaring wordt voor u en uw gasten.

Ook een meerdaags bedrijfsfeest met overnachting is mogelijk bij ons. Wij helpen u graag met ideeën voor een buitengewoon bedrijfsfeest, dat het personeel niet snel vergeten zal.

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ