Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Ladiesnight thema feest

Ladiesnight thema feest laten organiseren door Flitz Events.

Het kan natuurlijk zomaar zijn dat u een onderneming heeft waarin enkel dames werkzaam zijn. Of wellicht is dat niet het geval, maar wilt u toch een businessevent organiseren met als thema ‘ladiesnight’. Dat u dan op zoek bent naar een ervaren, betrouwbare en discrete partner die dat voor u kan organiseren snappen wij helemaal. Wij kunnen een compleet cutomized ladiesnight voor u en uw organisatie bedenken, organiseren en uitvoeren. Vraag hier een OFFERTE aan.

Locatie uitkiezen

Wanneer u zelf al een locatie in gedachte heeft dan is dat natuurlijk helemaal goed. Wij zullen deze locatie vastleggen wanneer u dat nog niet heeft gedaan. Weet u geen leuke locatie, dan kunnen wij u daar uiteraard enorm goed bij helpen. Door onze ervaring weten wij exact welke locaties geschikt zijn voor dit soort events. Tevens zorgen wij ervoor dat wij de locatie op en top versieren met fantastische decoratie. Maar er is natuurlijk meer dan alleen een fantastisch aangeklede locatie.

Goodie bags of goodie boxes

Wanneer u een ladiesnight organiseert, dan doet u dat uiteraard met een reden. Wat deze reden ook is, er kunnen altijd leuke, relevante en speciale cadeautjes bij verzonnen worden om gratis uit te delen. Wat de ladies echt heel leuk vinden zijn goodie bags of goodie boxes met spullen waar ze echt iets aan hebben. Leuke en bruikbare cadeautjes dus in een tas of een doosje, waarmee u de ladies trakteert op deze speciaal voor hun georganiseerde avond. Wij kunnen de inhoud van de goodie bags verzorgen, maar u kunt uiteraard ook meehelpen om de bags of boxes te vullen. Wellicht heeft u zakenpartners die graag met deze promotionele activiteiten meedoen. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon prachtige cadeaus uitdelen wanneer u dat wilt.

Entertainment

Natuurlijk mag ook het entertainment niet ontbreken. Wellicht heeft u een prachtig mooi gala diner in gedachten met een optreden van een bekende Nederlander? Of misschien heeft u liever een DJ waarop de vrouwen helemaal uit hun dak kunnen gaan. Uiteraard kunnen wij dit allemaal voor u regelen. Niet alleen regelen wij de catering, maar wij boeken ook de artiesten en ander entertainment. Wij zorgen ervoor dat wij alles precies zo regelen zodat het naar uw wens is.

Workshops

Naast het entertainment waar de vrouwen op de avond zelf naar kunnen luisteren en kijken, kunnen wij ook ontzettend leuke en interessante workshops aanbieden. Wat dacht u van een workshop cocktails maken of een workshop salsa dansen? De ervaring heeft ons geleerd dat de dames dit enorm kunnen waarderen en hier heel veel plezier aan beleven. Wellicht is het een leuk idee om bij de cocktailworkshop een cocktailshaker in de goodie bag te stoppen. Maar wellicht heeft u wel hele andere ideeën over workshops of andere activiteiten. Die bespreken wij natuurlijk ontzettend graag met u.

Flitz-events

Wilt u uw ladiesnight laten organiseren door het meest toonaangevende evenementenbureau van Nederland? Twijfel dan niet langer en neem direct contact met ons op. Wij van Flitz-events bespreken heel graag de uitgebreide mogelijkheden met u. Wacht niet en bel of mail ons.