Flitz-events Review

Openingsfeest

Laat uw openingsfeest professioneel laten organiseren.

U heeft iets te vieren waar u trots op bent? Wellicht een nieuw bedrijf of een nieuwe vestiging in een nieuwe stad? Dat verdient in ieder geval een fantastisch openingsfeest waarmee u uw relaties en personeel kennis laat maken met het nieuwe onderkomen. Een openingsfeest is de ideale manier om potentiële klanten en reeds bestaande klanten nog beter te binden aan uw organisatie. Of deze organisatie nu al tientallen jaren bestaat of net opgericht is, dat maakt niet uit. Dit is uw visitekaartje over wie u bent en waar uw organisatie voor staat. Het is dan ook van groot belang dat dit bedrijfsevenement goed en kundig georganiseerd wordt. In bijna alle gevallen worden deze openingsfeesten georganiseerd in het pand waar de organisatie gevestigd zit, maar dit hoeft natuurlijk niet. Vraag hier een OFFERTE aan.

Catering bij opening gebouw

Wat u tijdens het openingsfeest niet wilt, is dat u bezig moet zijn met de hapjes en de drankjes. U wilt zich juist richten op de opening van het gebouw en uw belangrijke gasten. U wilt met ze praten, netwerken en wellicht een weergaloze speech geven. Omdat wij de gehele organisatie van het event bij u uit handen nemen, betekent dat ook dat wij de gehele catering voor u verzorgen. Precies afgestemd op hoe u het wilt hebben. Wij ontzorgen en verzorgen de innerlijke mens op dit belangrijke openingsfeest van begin tot eind.

Openingsfeest organiseren

Lees meer
personen

Thema

Met onze ervaring en gedrevenheid kunnen wij, indien u dit wenst een prachtig bijpassend thema aan de het openingsfeest koppelen. Dit zorgt ervoor dat de beleving bij uw gasten nog hoger wordt dan wanneer u dat niet doet. Maar ook wanneer u geen thema wenst kunnen wij een zeer waardevolle herinnering creëren. Wij zullen ervoor zorgdragen dat alle decoraties goed aansluiten op uw organisatie evenals de catering. Dit kunnen wij op diverse manieren doen, zoals met kleur en de soort decoraties. Uiteraard heeft u volledige inspraak over wat wij bedenken en willen uitvoeren, zodat u op geen enkele manier voor verrassingen komt te staan.

Compleet maatwerk

Omdat geen enkel openingsfeest en geen enkele organisatie hetzelfde is, bieden wij met deze events compleet maatwerk. Wij bedenken het feest vanaf een blanco vel en zorgen ervoor dat het echt precies bij uw organisatie zal passen. Een feest wat een onvergetelijke indruk zal maken op uw gasten. Wij gaan graag met u in gesprek om te achterhalen wat uw wensen en wat uw verwachtingen zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer groot betrouwbaar netwerk opgebouwd van mensen en bedrijven die bij kunnen dragen aan deze bedrijfsopening. Misschien wilt u wel een DJ laten draaien op uw feest. Wij regelen dat voor u. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat het gehele feest vastgelegd wordt door een professionele fotograaf, waarna u de foto’s kunt gebruiken voor promotionele doeleinden.

Belt u ons?

Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen in het kader van het openingsfeest? Mail of bel ons dan zo snel mogelijk. Onze medewerkers maken ontzettend graag een doorslaand succes van uw openingsfeest en zullen ervoor zorgen dat uw gasten een fantastisch evenement zullen beleven, welke ze nog lang bij zal blijven.

Lees meer