Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review
escape room kinderfeestje Den Haag
escape room kinderfeestje in scheveningen
escape room kinderfeestje denhaag
 • 3 verschillende thema's
 • Midden in Scheveningen
 • Grotere groepen mogelijk
 • Professionele instructeurs

Ben je op zoek naar een spannende en unieke manier om een kinderpartijtje te vieren? Zoek niet verder! Onze escape room kinderfeestje is perfect voor kinderen die houden van avontuur en uitdagingen. De gezellige en unieke dag in de escaperoom begint met een korte introductie van onze professionele en enthousiaste medewerkers. Daarna worden de kinderen verdeeld in groepen en beginnen ze aan hun eigen uitdaging in onze escaperoom.

De escaperoom van Flitz-Events is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een leuke en interactieve ervaring. De kinderen moeten samenwerken om puzzels op te lossen en raadsels te ontcijferen om binnen de tijd te ontsnappen uit de kamer. Ontzettend spannend dus!

Onze escaperoom is ook ontworpen met veiligheid in gedachten, met nooduitgangen en een bewakingscamera voor de gemoedsrust van ouders. Mocht er sprake zijn van angst of een ongeval, kan er direct worden ingegrepen.

Na de ontsnapping uit de escaperoom, kunnen de kinderen genieten van een feestelijke traktatie en een drankje. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het feestje soepel verloopt, zodat ouders kunnen ontspannen en genieten van de dag.

Onze Escaperooms

 • Originele kamers
 • Handgemaakte kamers
 • Hoge en gemiddelde moeilijkheidsgraad
 • Complete ervaring

Prijzen

2 personen€70,- per kamer
4 personen€90,- per kamer
6 personen€100,- per kamer
8 personen€120,- per kamer.
Met meer dan 8 personen?Vraag een offerte aan!
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

Aanbiedingen

Activiteit + BBQ€50,- per kamer

Stel je eigen arrangement samen!

Al vanaf € 70 per kamer
Escape room combineren met een arrangement
Na een uur vol spanning en breinbrekers is het heerlijk om met de kids af te sluiten onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke lekkernij. De kinderen verdienen immers een beloning na al het harde werk dat ze in de escape room hebben verricht. Bij Flitz-Events ben je uiteraard op het juiste adres voor het combineren van verschillende arrangementen. Dankzij ons netwerk in de omgeving Scheveningen kunnen we aan vrijwel alle wensen voldoen.
Sluit je de escape room af met een gezellig diner? Of begin je de leuke dag met een lekkere lunch? Alles is mogelijk. We helpen je graag om een unieke dag vol plezier samen te stellen!

Onze werkwijze

Elvira van Dijk
22 maart 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Fantastische escaperoom. Leuk personeel en maakte met zijn grappige commentaar echt onze escaperoom geweldig. We komen zo wie zo terug om de piraten nog een keer te doen of de mummy.
Marianne M
22 maart 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Wat een geweldig leuke escaperoom. Vanwege de te grote groep hebben we ons gesplitst. Een groep heeft the pirates gedaan, de andere groep the mummy. De laatste was ook erg spannend, het begin was erg moeilijk en heeft ons veel tijd gekost, we waren ook net te laat klaar, we komen terug zodat we de kamers nog eens kunnen ruilen als groep zijnde. Het was echt top.
Martine van Buren
22 maart 2023
Icon check green
ratingratingratingratingrating
Met z’n twee The mummy’s tombe gespeeld! Wat was het tof! Helemaal meegenomen in het verhaal, en bij betreden van de tombe werd het echt menes! Contact was erg goed, en tussen door een tip was erg prettig!. Vriendin was zwanger en hier werd top rekening mee gehouden! Wij komen heel graag terug!
"Je vergeet tijd en realiteit... durven jullie de uitdaging aan te gaan?"

Een greep uit onze klantenkring

client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen (3)

 • Wat is de minimale leeftijd voor de Escape Room in Scheveningen?
  De Escape Rooms van Unlock Scheveningen zijn geschikt voor deelnemers vanaf 16 jaar.
 • Wat kost de escape room in Scheveningen?
  120 euro per kamer
 • Mijn team is groter, wat nu?
  Er kunnen maximaal 8 mensen tegelijk in één Escape Room. Dus mochten jullie met meer personen zijn, dan kunnen we de groep splitsen in twee sessies. Daarnaast bieden we nog andere activiteiten aan, waardoor er opties genoeg zijn om in combinatie te doen met de Escape Room.

Wat is een escape room?

Een escape room is een interactief spel waarbij spelers worden opgesloten in een themakamer en moeten proberen te ontsnappen door middel van het oplossen van puzzels en het uitvoeren van uitdagingen. Het doel is om binnen een bepaalde tijd uit de kamer te ontsnappen. De escape room kan verschillende thema’s hebben, zoals een spookhuis, een bankoverval, een piratenschip of een laboratorium. De thema’s hebben vaak speciale decoraties en rekwisieten om de sfeer te creëren.

Het spel kan worden gespeeld met een groep vrienden, familieleden of collega’s. Meestal duurt het spel tussen de 60 en 90 minuten en er is een spelbegeleider die de spelers kan helpen als ze vast komen te zitten of aanwijzingen nodig hebben. Escape rooms zijn populair geworden als een leuke en uitdagende activiteit om te doen met vrienden of als een teambuilding oefening voor bedrijven. Ze kunnen worden gevonden in steden over de hele wereld en er zijn talloze variaties en uitdagingen beschikbaar. Tegenwoordig zijn er zelfs escape room toernooien, waarbij mensen een aantal escape rooms doen om te kijken of ze uit alle ruimtes kunnen ontsnappen. 

Waarom een escaperoom voor een kinderfeestje? 

Een escape room is een interactief spel waarbij spelers samen moeten werken om puzzels op te lossen en raadsels te ontcijferen om te ontsnappen uit een kamer. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een escaperoom willen spelen. Ten eerste is het een leuke en spannende manier om tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s. Het biedt de kans om samen te werken en te communiceren, waardoor het een geweldige teambuilding-activiteit is.

Daarnaast biedt een escaperoom een mentale uitdaging die mensen uitdaagt om creatief en logisch te denken. Het kan ook helpen bij het ontwikkelen van probleemoplossende vaardigheden en het stimuleren van de hersenen.

Kies voor de escape room kinderfeestje van Flitz-Events

Jullie stappen vol spanning en vragen de escaperoom binnen. In de afgesloten kamer ontdekken jullie allerlei uitdagende opdrachten aan. De cijfers, aanwijzingen en materialen vliegen aan jullie voorbij en het is dé taak om ervoor te zorgen dat jullie aan de hand van deze middelen de weg naar de uitgang weten te vinden. 

Met verschillende raadsels en ingewikkelde puzzels worden de kids uitgedaagd om zo snel mogelijk de code te kraken en de ruimte te verlaten binnen de tijd van 1 uur. Maar let op! Samenwerking is de enige manier om de leuke opdrachten binnen de tijd te voltooien. Zo is er voldoende uitdaging voor alle spelers en is iedereen net zoveel waard in de zoektocht naar ontsnapping. 

Maar: De tijd tikt, en dat is best spannend! Tijdens de escaperoom worden jullie zoveel mogelijk vrij gelaten, zodat jullie op eigen houtje de escape room kunnen verlaten. Toch is er altijd een begeleider aan het meekijken om jullie waar nodig hints te geven. Zij helpen je met het oplossen van de puzzels en raadsels die misschien net even te moeilijk zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een volwassen begeleider mee te doen aan de escape room. 

Escape room spelen met het gezin? 

Speel samen met je gezin een spannend en uitdagend spel in onze escape rooms! Onze puzzels en spellen zijn leuk voor iedereen en dagen je uit om samen te werken als familie. Gaat het jullie lukken om het geheim te ontrafelen en in te breken in iemands gedachten?

We zorgen ervoor dat de escape room niet eng is, we kunnen de licht- en geluidseffecten aanpassen om het geschikt te maken voor jongere kinderen. Doe als gezin een onvergetelijk avontuur en reserveer nu een plek in onze escape room!

Kids escape room combineren met een andere activiteit

Het is uiteraard mogelijk om meerdere activiteiten op een dag te combineren. Om je van wat meer inspiratie te voorzien delen we graag de top 3 activiteiten met je:

 • Powerkiten

Powerkiten is een geweldige buitensportactiviteit waarbij je gebruik maakt van een grote vlieger om te leren hoe je de kracht van de wind kunt gebruiken. Het is een uitdagende en avontuurlijke manier om de kracht van de natuur te ervaren, en het is geschikt voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Bij powerkiten worden grote vliegers gebruikt die ontworpen zijn om de wind op te vangen en zo kracht op te bouwen. De vlieger wordt aan een harnas vastgemaakt zodat je de kracht van de vlieger kunt gebruiken om te bewegen. Het is een geweldige manier om te leren hoe je de windrichting en -snelheid kunt beheersen en om coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen te ontwikkelen.

 • Workshop graffiti spuiten

Een workshop graffiti spuiten is een creatieve en leuke manier om te leren hoe je met spuitbussen kunt werken en om je eigen kunstwerk te maken. Het is een activiteit die geschikt is voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en die je de mogelijkheid biedt om je creativiteit de vrije loop te laten en je eigen persoonlijke stijl te ontwikkelen.

Tijdens de workshop leer je hoe je de spuitbussen op de juiste manier kunt gebruiken om verschillende lijnen, vormen en kleuren te creëren. Je leert ook hoe je verschillende effecten kunt bereiken, zoals het mengen van kleuren en het maken van schaduwen en dieptes. Daarna kun je je eigen kunstwerk maken op een groot canvas of op een muur.

 • Bubble voetbal

Bubble voetbal is een hilarische en unieke manier om het traditionele voetbal spel te spelen. Het is een sportactiviteit waarbij je in een opgeblazen plastic bal zit en tegen elkaar speelt, terwijl je elkaar omver beukt en stuiterende acties maakt. Het is een geweldige activiteit voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus, en het biedt een leuke en spannende manier om actief te zijn en plezier te hebben.

De voordelen van een kids escape room

Een kid escape room kinderfeestje kan een fantastisch idee zijn, omdat het kinderen een leuke en uitdagende ervaring biedt, terwijl ze ook kunnen leren en groeien. Hier zijn enkele voordelen van het houden van een escape room voor een kinderfeestje:

 1. Samenwerking: Escape rooms vereisen dat kinderen samenwerken om puzzels op te lossen en uitdagingen te overwinnen. Dit bevordert teamwerk en verbetert de sociale vaardigheden van de kinderen.
 2. Probleemoplossing: Kinderen worden uitgedaagd om problemen op te lossen en logisch na te denken om de escape room te verlaten. Dit verbetert hun vermogen om kritisch te denken en problemen op te lossen.
 3. Creativiteit: Escape rooms dagen kinderen uit om creatieve oplossingen te bedenken om uit de kamer te ontsnappen. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht en creativiteit.
 4. Spanning en opwinding: Escape rooms bieden een opwindende en spannende ervaring voor kinderen. Dit maakt het feestje extra leuk en onvergetelijk.
 5. Vertrouwen: Wanneer kinderen erin slagen om de escape room op tijd te verlaten, kan dit hun zelfvertrouwen versterken en hen aanmoedigen om uitdagingen aan te gaan en nieuwe ervaringen op te doen.
 6. Educatief: Escape rooms kunnen educatief zijn door thema’s te gebruiken die relevant zijn voor de leeftijd van de kinderen en hen uit te dagen om kennis toe te passen. Bijvoorbeeld, een escape room met een historisch thema kan kinderen helpen meer te leren over geschiedenis en hun interesse in het onderwerp vergroten.

Escape room spelen in Scheveningen?

Lijkt het jou helemaal fantastisch om een escape room te spelen met je vriendjes en vriendinnetjes? Dan nodigen we je uit om je volgende escape room kinderfeestje te vieren bij Flitz-Events in Scheveningen. Wij hebben een ontzettend leuke en spannende escape room waar de kinderen nog jaren over zullen napraten. In onze escape room staat ontsnappen op de eerste plaats. Jullie worden in een gezamenlijke ruimte gedropt en na een uitgebreide toelichting van onze begeleiders kan het spel beginnen. Gaandeweg zullen jullie een tal van leuke raadsels en puzzels moeten oplossen om de uitgang zo snel mogelijk te vinden. 

Wil je jouw volgende escape room kinderfeestje inplannen bij Flitz-Events? Leuk! We staan graag voor je klaar om een unieke dag voor jullie samen te stellen. Alles is mogelijk! Onze medewerkers helpen je graag bij het selecteren van een gezellig arrangement vol activiteiten of een aanvullende lunch/diner. 

Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Onze medewerkers staan je graag te woord en kunnen altijd een vrijblijvende offerte opmaken. Uiteraard is het ook mogelijk om alvast een optie te nemen op een datum dat je verwacht te komen.

Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp