Syndicate City Escape Game

stars reviews

500+ klantbeoordelingen 9.5/10

The Syndicate banners
 • The Syndicate banners
 • syndicate
 • Syndicate (1)

Welkom in de duistere wereld van het Syndicate City Escape Game, waar mysterie en spanning samenkomen in een meeslepend avontuur. Deze unieke city game is speciaal ontworpen voor bedrijven, kinderen, scholen en families die op zoek zijn naar een uitdagende en interactieve ervaring. Laat je onderdompelen in een verhaal vol geheimen en intrige, en werk samen om te ontsnappen aan het sinistere syndicaat dat de stad in zijn greep houdt.
De Syndicate City game is uitermate geschikt voor verschillende groepen. Of je nu op zoek bent naar een mooie teambuildingactiviteit voor collega’s, een kinderfeestje organiseert of zoekt naar een geschikt uitje voor een familiedag, De Syndicate City Escape Game is een perfecte keuze!

Wat is de Syndicate City Game?

De gevangenisdirecteur heeft vernomen over jullie reputatie als ervaren dieven. We doen jullie een voorstel. In ons laboratorium hebben we uiterst krachtige formules ontwikkeld die te gevaarlijk zijn om in handen van anderen te laten vallen. Om ze veilig te bewaren, hebben we ze opgesloten in een onbreekbare kluis. Althans, dat dachten we.
Helaas heeft onze vertrouwde alchemist, Magnus, alle zes de formules gestolen en wil hij ze voor zijn eigen duistere plannen gebruiken. We hebben jullie hulp nodig bij het opsporen van Magnus en het terughalen van de gestolen formules. Als jullie erin slagen deze taak tot een goed einde te brengen en de formules aan ons terug te geven, zullen we jullie gratie verlenen voor jullie eerdere misdaden.
Tijd is van essentieel belang, dus handel snel. We hebben jullie vaardigheden nodig om deze situatie recht te zetten voordat het te laat is!

Prijzen:

Vanaf 10 personen€ 30,- p.p.
Vanaf 25 personen€ 27,50 p.p.
Vanaf 50 personen€ 25,- p.p.
Vanaf 100 personen€ 22,50 p.p.
* Al onze prijzen zijn incl. BTW!

De voordelen van de Syndicate Game

 • Spannend avontuur voor jong en oud
 • Interactief en boeiend tegelijk
 • Geschikt voor verschillende doelgroepen
 • Den haag ontdekken op een bijzondere manier

Voorbeeld programma:

 • 14:00 - 14:30

  Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14:30 - 15:30

  Start van Syndicate City Escape Game
 • 15:30 - 15:45

  Korte Pauze
 • 15:45 - 16:45

  Aanvang deel 2 van Syndicate City Escape Game
 • 16:45 - 17:00

  Prijsuitreiking + afsluiting programma
Flitz-events
4.9
Gebaseerd op 129 beoordelingen
powered by Google
Nadia SinghNadia Singh
12:38 16 May 24
Chloë KuipersChloë Kuipers
17:04 11 May 24
Hele leuke cocktail workshop gehad vandaag, leuke receptjes, ook virgin te maken voor de alcohol vrije mensen!De cocktail master Sandor, was erg enthousiast en legde alles goed en leuk uit! Zeker een aanrader voor een gezellig uitje met vriendinnen!
Tamar GroenewegTamar Groeneweg
16:58 11 May 24
We hebben een super leuke cocktailworkshop gedaan! Nj heeft ons hart gestolen en Berend heeft t met een knaller afgesloten. Berend blijf uitstralen, stay strong, opdat je nooit vergeet dat je leuk werk hebt. Danke schön (oh nee, geen duitsers).
Joyce LubbersJoyce Lubbers
15:04 08 May 24
We hebben een hele leuke teamactiviteit gehad met een hoop gestuntel en gelach. Robin is een leuke instructeur die je helpt om het kitesurfen onder de knie te krijgen.
Bert KrelingBert Kreling
15:03 08 May 24
Erg leuke activiteit! Wij hebben dit gedaan met een groep van 18 man. Er was voor iedereen aandacht. Leuke team building activiteit. Robin heeft ons top geholpen, duidelijke uitleg en een gezellige vent!
Simone DijkhuizenSimone Dijkhuizen
18:06 20 Apr 24
Super uitje voor ons voetbalteam! Heel aardig personeel en een super leuke dag hebben we gehad!
Simone ArtsSimone Arts
11:31 30 Oct 23
Powerkiten was super leuk! Duidelijke uitleg en zeer vriendelijke en behulpzame instructeur. Met 0 ervaring lukte het uiteindelijk iedereen toch om de vlieger te besturen. En zelfs degene die het niet durfde deden het met extra hulp van de instructeur uiteindelijk toch. Zeker een aanrader voor een leuke vriendenweekend activiteit. Dat we elkaar moesten vasthouden zodat je niet de lucht in vloog zorgde voor hilarische momenten en zo ontstond direct een goede sfeer voor de rest van ons weekend!
js_loader
Een greep uit onze klantenkring
client-9
Logo KPN
Klant Jumbo
Klant AH
Klant Tmobile
client-4
client-5
client-2
client-3

"*" geeft vereiste velden aan

Contact gegevens
Naam*
Opties/aanvullingen
Voer een nummer in van 1 tot 9999.
DD dash MM dash JJJJ

Geïnteresseerd in dit evenement?

 • Binnen 24 uur reactie!
 • Gratis slecht weer alternatief
 • Geheel op maat

Anderen bekeken ook

Kies voor de Syndicate City Game!

Deze spannende missie kan op een unieke manier worden ervaren, want de Syndicate City Escape Game wordt gespeeld op je telefoon. Met behulp van een speciale app word je ondergedompeld in het verhaal en krijg je aanwijzingen en uitdagende puzzels voorgeschoteld. Het is een interactieve en meeslepende ervaring die je volledig in de ban zal houden. Jij en je team zijn helemaal op jezelf aangewezen om de puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en het mysterie te ontrafelen.

En niet te vergeten, de game is beschikbaar in het Engels. Dus of je nu een internationaal gezelschap hebt of gewoon je Engelse vaardigheden wilt testen, je zult volop kunnen genieten van deze avontuurlijke uitdaging.

Slogan