Flitz-events Review

Beach events

Wilt u een origineel bedrijfsuitje organiseren op het strand? Dan bent u aan het goede adres.

Het zomer seizoen gaat weer beginnen en veel bedrijven mogen hun welverdiende bedrijfsuitje organiseren.

Al jarenlang verzorgt Flitz-events beachevents in Scheveningen, kijkduin en Hoek van Holland. Sportieve, creatieve en avontuurlijke strand evenementen en -activiteiten langs de prachtige Zuidhollandse kust.

Het strand is wat bij Beach events centraal staat. Op het strand met je blote voeten in het zand zal Flitz-event het bedrijfsuitje verzorgen dat heel lang in je geheugen gegrift zal blijven staan!

Op het Scheveningse strand vind u onze unieke strandlocatie met gezellige lichtblauwe huisjes en een groot sfeervol terras, een leuke stranddag kan een tot in de puntjes verzorgde beach BBQ tijdens de zonsondergang op het strand natuurlijk niet ontbreken! Beleef nu zelf de relaxte en informele sfeer van de verschillende bedrijfsuitjes.

Beach events activiteiten

Lees meer
personen

Beach Events:

Bent u op zoek naar een avontuurlijk en uitdagend uitje voor uw personeelsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Spreken de woorden zon, zand, gezelligheid, sport en ontspanning u aan? Dan zit u bij Flitz-events aan het juiste adres!

Flitz-events is gespecialiseerd in te gekke beach events voor u op maat gemaakt. Flitz-events verzorgd al meer dan 15 jaar events voor bedrijven, families, vrijgezellenfeesten en vrienden. Zo kunnen wij voor iedere doelgroep een passend beach event verzorgen. Wij bieden onze beach events op verschillende manieren aan, een voorgesteld beachdag pakket of uw beach events volledig naar wens voor u samengesteld.
Waarom een beach event als bedrijfsuitje?

Op zoek gaan naar een passend bedrijfsuitje blijft ieder jaar weer lastig. U zit ieder jaar weer met dezelfde vragen en gedachtes, vindt iedereen dit wel leuk genoeg? Is er ruimte voor iedereen? Zijn de activiteiten toegankelijk voor alle collega’s? Dit blijven natuurlijk altijd wat kleine pijn puntjes met het organiseren voor uw bedrijfsuitje.

 1. Daarom hebben wij voor u een aantal redenen waarom u juist voor een prachtige beach event moet gaan!
  1. Feel free!
  De natuur heeft op iedereen een prettige uitwerking. Voeten in het zand, uitzicht op onze prachtige Noordzee. En natuurlijk een frisse neus halen. Wat is er nou lekkerder dan buiten zijn?
 2. Het Vakantiegevoel!
  Op het strand even weg van de dagelijkse sleur, even lekker niks. Tijdens dit beach event komt dat vrij vakantie gevoel gewoon lekker voor 1 dagje langs. Rust voor mind, body and soul!
 3. De leukste events
  Het strand is het perfecte decor voor leuke events zoals een sportief beachvolleybaltoernooi of een uitdagende Robinson crusoe survival challenge. Het strand biedt oneindige mogelijkheden betreft teambuilding of een leuke creatieve uitdaging. Durven jullie het aan om de raft te pakken en de Noordzee te trotseren? Of liever genieten een gezellige cocktail workshop met collega’s!
  Uw beachevent kan van allerlei leuks bevatten! Toegankelijk voor iedereen, sportief als non sportief. Kies uit meerdere activiteiten om zo toch iedere deelnemer tevreden te houden.
 4. Beach fest
  Uw beach event is natuurlijk niet helemaal compleet zonder een gezellig diner of een overheerlijke BBQ. Wij werken met verschillende beachclubs en restaurants samen om zo voor u het perfecte pakket samen te stellen betreft hapjes en drankjes.
  Genieten van een cocktail na een sportieve activiteit of een lekker satetje van de BBQ. Alles is mogelijk op het strand! Natuurlijk hoeft uw beach event niet te eindigen na het diner of BBQ, wij kunnen voor ook een gezellige afsluiter verzorgen d.m.v. een leuk beach feest!
  Samen met u gaan wij de uitdaging aan om het uw beach event tot in de puntjes te verzorgen.
  U vraagt zich af: Hoe ziet zo’n beachdag er nou uit? Wij hebben voor een aantal voorbeeld pakketten samengesteld. Nog niet helemaal tevreden? Schroom niet op contact met ons op te nemen. Samen zorgen wij voor een dag om nooit meer te vergeten!

Enthousiast geworden? Hieronder kunt u een aantal leuke beach events terug vinden.
Sun and Fun Package
Genieten van de zon met een leuk beachvolleybaltoernooi, strijdend tegen andere teams om zo de overwinning binnen te slepen. Na het sportieve toernooi gaan we over in een leuke creatieve uitdaging met een graffiti spuit workshop. Uiteraard is de volgorde van uw beach event ook nog nader te bepalen. Starten met creatief en eindigen met sportief is ook mogelijk!
Sportief en creatief optimaal gecombineerd zodat iedere deelnemer zijn/haar steentje kan bijdragen.
Relax and enjoy package
We starten de dag met een leuke creatieve activiteit: zandsculpturen, nadat ieder zijn/haar creativiteit heeft losgelaten op een mooi zand kunstwerk gaan we verder met een relaxte cocktailworkshop.
Genieten van de zon met een zelfgemaakte cocktail, wie wil dat nou niet?

Word hard , play hard package
De naam zegt het al: Work hard, play hard.
We starten de dag met een uitdagende Robinson crusoe activiteit, in verschillende teams nemen jullie het tegen elkaar op met dit razend populaire spel. Wordt jij de Robinson van het strand?
Nadat iedereen de Robinson heeft overleefd gaan we door naar een activiteit waar lol hoog in van het vaandel staat: De Pubquiz show! Uw deelnemers worden in verschillende teams verdeeld waarbij ze allerlei moeilijke vragen en te gekke opdrachten krijgen. Dit staat gegarandeerd voor een hoog fun gehalte. Tijdens dit beach event kunt u ook genieten van een hapje en/of drankje. Play hard!